Máte skúsenosti so stránkou dhgate na svadobné šaty?

podla info co som nasla o nich, tak su to cinski producenti a kopiruju originalne modely za veelmi prijatelne ceny. osobne poznam dve nevesty, ktore kupili objednali a boli nadmieru spokojne...no hladam pripadne dalsie feedbacky...tak ak mate nieco, sem s tym :) ..dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pozor ale na clo , podla toho ako posielaju saty z ciny , tak treba precitat, co je zahrnute v cene. Kamoska objednala saty za 60 eur , plus postovne 20 eur.. a nakoniec prisli na slovensko a clo 77 eur . ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja mozem vrelo odporucat saty z tejto stranky :-) ja som neplatila clo
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefina_82 mozes sem dat fotky tych siat? urcite by sme ich rady videli :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, so strankou dhgate.com mam tiez dobre skusenosti a saty vyzeraju naozaj pekne a kvalitne. Ak Ti mozem dat par rad, tak su to tieto: 1. Dolezite je vybrat si dobreho predavajuceho - najlepsie ho otukas pri rozhovore cez chat (komunikuju po anglicky) - nie je totiz predavajuci ako predavajuci a v pripade nejakych komplikacii je dolezite, aby Ti vedel s cimkolvek pomoct a rychlo odpovedat na Tvoje spravy. 2. Rovnaky model siat najdes u viacerych predavajucich a za rozne ceny - tu sa v prvom rade rozhoduj podla presnosti popisu siat (pri niektorych nie je napr. fotka siat zozadu, resp. sa nedaju priblizit, nie je uvedene, aky typ ozdob pouziju) - mozes byt potom nemilo prekvapena, ked Ti saty pridu, lebo sa nebudu zhodovat s Tvojou predestavou z obrazku. Tiez je dolezite vypytat si co najpresnejsie informacie od predavajuceho. Inak, predajcovia garantuju asi 90-95 % -nu zhodu s obrazkom. 3. Urcite si over, ci Ti vedia saty dodat na Slovensko a ci za postovne nebudes nic platit. 4. Pocitaj s tym, ze pri platbe cez internetbanking si banky strhavaju pomerne velke poplatky, vzhladom na to, ze ide o platbu v USD. Dhgate zaroven ziada, aby si znasala vsetky bankove poplatky suvisiace s transakciou, a to moze byt aj 30 eur. 5. Rychlost dorucenia siat je rozdielna v zavislosti od zvolenej dorucovatelskej spolocnosti + pocitaj so zdrzanim sposobenym colnym konanim (to moze byt aj 2 tyzdne). 6. Tiez musis pocitat s tym, ze pri tovare s hodnotou nad 22 eur sa plati na colnici DPH a nad asi 160 eur aj clo. Tak snad Ti tieto rady pomozu. Prajem vela stastia a spravny vyber! :-)
Odpovedať
Vyberaj saty kde je Free Shipping do SR. Platit odporucam cez PayPal, je to uplne bez poplatkov (prip. ako platba kartou v obchode, podla banky kde mas ucet). Dopravu zasadne kurierom, DHL a pod. - trva to cca 5dni. Hongkongska posta je suchtava, aj mesiac by to islo. Moje saty stali 138$, to je asi 108eur a neplatila som ziadne clo. Zistovala som si hornu hranicu, je to max. 150eur na jednu zasielku. Saty mam teraz u krajcirky, skracuje mi "vlecku" ci ako sa to vola. Zadna strana sukne - malo to byt 120cm od pasa a urobili mi ju 2-metrovu. Zo zvysku mi usije kabelku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja veeeeelmi zlu skusenost..šaty prišli sice iba tyžden po slubovanom termine, aj rozmery sedeli, ale kvalita latky a šitia mizerna..naštastie sa mi to podarilo vyreklamovat, peniaze za šaty mi boli vratene na učet, takže som v čistej strate "len" 70€ na postovnom..DHgate je loteria..zavisi od toho, akého predajcu najdes..niektoré baby su spokojne, ine nie..viac najdes aj v teme assapbay.....
Odpovedať
ja mam, skusenosti s platbou, dodanim ok, ale saty nevyzerali ako na obrazku, kvalita nizka, sitie krive........neodporucam. je to loteria, hop alebo trop. ... uz bysom do toho nesla. je vela svadobnych salonov aj na slovensku ktore saty predavaju, ja som tiez tak kupila, vyskusala som si ich v salone a kupila za super cenu, mozno drahsie ako z ciny, ale stalo to zato....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Dievčatá neviete niektorá odporučiť predajcov z DHgate? Je ich tam množstvo a veľmi by pomohlo vedieť s ktorým sa oplatí spolupracovať na základe vašich odporúčaní.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
vsade sa pise, ze sa na DHGate dá platit cez PayPal. Chcela by som si nieco objednat, ale nikde som nenasla tuto metodu platby. Vsade je len visa, mastercard, skrill, banktranfer.... A payPal nikde... Ja sa v tom nevyznám :-| ... Pomozte mi, prosim :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?