Máte skúsenosť so šatami s vlečkou?

Profilova fotka
Ahojte dievcata, mam otazocku potrebujem poradit z vasich skusenosti. Ake mate skusenosti zo satami z predlzenou nevypnutelnou vleckou? Zavadzia pri tencovani velmi??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som sa vydavala pred dvoma tyzdnami a obliekla som si saty s vleckou ale poviem ti zle sa mi v tom tancovalo keby som sa vydavala este raz za toho isteho muza uz by som si saty s veckou nedala.U nas v shope mame saty s vleckami ale daju sa usit aj bez nej :-)
Odpovedať
ahojky, ja som mala s vypinatelnou vleckou, ale kamosky co nemali, na to naozaj nadavali - vadilo im to najma pri tom tancovani.... a kedze nevesta tancuje dost.... hm, ale je to na uvazeni kazdej. drzim palce a zelam vsetko dobre ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 čiže odporučas vypinateľnou vlečkou alebo radšej si take nevybrať. Radšej dam na rady ako by som potom ľutovala kedže mi mame pripravene aj prekvapenie pre hosti v podobe viacerych tančekov. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojcek, pokiaľ môžeš daj si spraviť lucku tak aby sa vypinala.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si ich len skúšala v požičovni, boli síce krásne ale veľmi nepohodlné, zle sa mi v nich chodilo a o tancovaní ani nehovorím...zvolila som sa radšej šaty bez vlečky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?