Máte skúsenosť s ušitím šiat v Milano Mirelli?

Ahojte. Mate niektorá skúsenosť so sitim šiat v Milano Mirelli? Za odpoveď dík
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mne sila Mirka :-) co potrebujes vediet? kludne mi napis spravu
Odpovedať
Jeeeej, konečne niekto... No len som bola zvedavá, či si bola spokojná a či sa môžem spoľahnúť,ze šaty budem určite mat a hlavne včas :-) koľko trvalo cca usitie a koľkokrát si bola na skúške?
Odpovedať
@najinka jeeeej, konečne niekto... No len som bola zvedavá, či si bola spokojná a či sa môžem spoľahnúť, že šaty budem mat a hlavne včas :-) koľko trvalo cca usitie a koľkokrát si bola na skúške?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisatomi jasne, bola som spokojna, saty boli nacas a boli nadherne :-) ja som si ich davala sit dost dopredu, pretoze zijem v uk a teda aj skusok som mala menej ako sa normalne robia..myslim, ze prvy krat som bola za Mirkou v juli asi, a saty boli hotove vo februari, lebo skor mi ich ani netrebalo.teda aj to som ich mala zbytocne skoro..pozeram, ze mas svadbu v aprili, tak to urcite stihas, haha :-) ved kukni si moj album, ked chces, tam ich mam :-)
Odpovedať
No super, hneď som spokojnejsia.. Mne hovorila, že sa stačí ozvať v októbri.. Takže v priebehu mesiaca sa jej ozvem a uvidím.. Bo fakt sa na to spolieham a po salónoch sa mi chodiť nechce.. A mam dost špecificku predstavu o šatách, tak preto si ich chcem dat radšej šiť.. Kukala som, tvoje boli krásne.. Potom sem hodím foto aj ja :-) tak dík a drz palce :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@sisatomi dakujem :-) urcite budes spokojna, drzim palce a som zvedava, ako budu tvoje vyzerat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?