Mame sa nepáčia moje svadobné šaty

Profilova fotka
Ahojte. včera som prišla domov a s veľkou radosťou som mame ukázala, že som si konečne našla svadobné šaty - Allure Bridal 8862. Padli mi ako uliate, sú veľmi pohodlné a zaujímavé. Jej reakcia? Vyzerám v nich, ako keby ma dotrhali psy :-( ...že ona by si vybrala krajšie...skazila mi radosť z tých šatičiek. Keď som ich ukazovala kolegyniam, všetky mi povedali, že zo všetkých, čo som si skúšala, hentie vyzerali na mne najlepšie. Nemám pocit, že som si vybrala zle, som z tých šiat nadšená, sú iné ako ostatné, žiadne široké princeznovské, ale ozaj praktické :) Čo si myslíte vy?
Odpovedať
1
2
Sú krásne, sedia ti dokonalo a rozhodne nevyzerajú ako dotrhané. Nenechaj si mamou skaziť nadšenie a radosť. Mrzí ma ze teba, že sa z nich neteší s tebou :-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak každý máme iný vkus a tvojej mame sa očividne nepáči takýto štýl... ale tak čo narobíš, nie všetkým sa budu tvoje šaty páčit... mne sa tvoje šaty páčia :)
Odpovedať
Profilova fotka
su krasne, ja som najprv mala zaplatenu zalohu za uplne ine saty ako som nakoniec mala na svadbe, boli velmi lahunke, jednoduche a hlavne lacne, ale maminka sa ma tak spytala ci som si stopercentne ista, ze nechcem byt za krasnu nevestu s vleckou, vtedy som zapochybovala, zrusila rezervaciu v salone a vybrala som si krasne saty s vleckou. Ale u teba by som urcite nemenila, su krasne a nadherne ti sadnu
Odpovedať
Profilova fotka
neboj nic ;) pekne su! sto ludi, sto chuti..... kazdemu sa paci nieco ine! hlavne, ze ty si spokojna. ja uz normalne idem do toho s tym, ze niekto bude frflat na moje saty :-D a co? ja som nevesta! bude tak, ako ja chcem...
Odpovedať
Profilova fotka
A este aby som nezabudla sadnu ti viac ako modelke
Odpovedať
@keiperka a cija je ta svadba ... vasa, alebo vasej mamy? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@keiperka ani mojej mame sa nepáčia moje svad.šaty..každému inému áno..nerieš to..proste asi nemajú vkus..hlavne že ty si spokojná:)
Odpovedať
@keiperka mne sa tento styl siat tiez nepaci,ale suhlasim,ze v nich vyzeras lepsie ako modelka. Ja som jeden den behala po salonoch s kamoskou,druhy so sestrerkou a potom,ked som bola rozhodnuta,som zavolala mamke,aby mi odobrila finalne. Reakcia nebola podla ocakavania,tak som este vyskusala ine,aby mala s cim porovnat a nakoniec suhlasila,ze su najkrajsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Sú super,hlavne,že sa páčia tebe je to tvoja svadba,nie mamina,ale určite ťa mrzí,že sa nemôžeš tešiť s mamou,lebo mama by mala byť privšetkom mala si ju zobrať na skúšku a možno by to bolo pre ňu ľahšie ťa pochopiť čo sa ti páči,moja mama je super,pretože vydáva dcéru a tešísa ale do rozhodovania mi veľmi Nemecka :-)neboj sa bude to všetko ok a svadba bude aj tak,ale seknú ti a keď sa všetko doladí budeš krásna nevesta ;-)
Odpovedať
@keiperka To je škoda, že sa mamine nepáčia, lebo si si vybrala fakt dobre podľa mňa. Ale možno keď ich uvidí naživo, zmení názor. Ja by som od nich na tvojom mieste neustupovala, pretože ak sú nielen krásne (a to teda sú), ale aj ti sedia a sú pohodlné, tak si zrejme našla "tie svoje" a to by bola škoda sa ich vzdávať.
Odpovedať
povedz mamine, že ked sa bude znovu vydavat ona nech si vyberie ona ake uzna za vhodne..:D toto je tvoja svadba, tvoj vkus, ty sa musis citit v nich dobre a hlavne je ze sa budes pacit zenichovi, na ostatnych sa vykasli :-)
Odpovedať
Prosim ta, ked ta mamina na svadbe uvidi, usmiatu a stastnu, aj zabudne , ze mala vyhrady voci tvojim satam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@keiperka su krasne...ty si v nich krasna,takneries....ani mojej mame sa moje saty nepacia...nevadi...menit ich nebudem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem baby :) určite šaty nebudem meniť ani po jej názore, ani som nemienila. len proste ma zaskočila jej reakcia, že sa ani neusmiala, ani nič...preto som aj na skúšky šiat chodila sama, aby som sa rozhodla podľa seba a nenechala sa ovplyvniť názorom druhého...ved koniec koncov, tie šaty budem mať oblečená ja a nie tá druhá :D veľmi ste ma potešili, že aj vám sa páčia. určite neľutujem výber, bo som popozerala skoro všade a žiadne sa mi tak nepáčili ako tieto.
Odpovedať
no a este som zabudla, kraaaasne ti sedia :)
Odpovedať
Profilova fotka
saty su krasne, dolezite je, ze sa v nich citis skvelo a na ostatne sa vykasli...ked moja mama videla moje saty tak povedala iba, ze take este nevidela...a to bola reakcia na skoro vsetky moje napady co sa tyka nasej svadby, uz som si zvykla ale tiez ma to trochu mrzi tak, ako teba..takze urcite si nenechaj kazit radost, zelam vela stastia a pevnych nervov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@keiperka Ahoj:) mozno zavidi, ze si ju nezavolala vyberat svadobne saty...ale, NAJDOLEZITEJSIE je, ze sa tebe pacia, druhym sa nemusia ;-)
Odpovedať
si v nich nadherna, no mamina asi nevnima progres v mode, nehnevaj sa za to na nu. Ked ta v ten den uvidi, urcite bude plakat od radosti ze aka si krasna. Netrap sa, vybrala si si veeelmi dobre!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Nemam velmi rada tento styl siat,ale to je moj problem :) saticky ti pristanu a ak sa citis pohodlne,tak nie je o com ;-)
Odpovedať
joooj, mojej mame sa moje šaty tiež veľmi nepáčili - ale absolútne som to neriešila, tiež som sa jej nestarala do toho, čo si ona oblečie. Takisto to ber ty - predsa si nenecháš diktovať od mamy, čo máš mať na sebe. Hlavné je, ako sa v nich cítiš ty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
..nepocuvaj mamku :D sedia ti.. bud v tom krasna v com sa citis krasna!
Odpovedať
Profilova fotka
:D :D @keiperka presne túto dilemu som riešila a ja a predsa som si ich nakoniec vybrala ;-) sú pohodlné, ľahučké a šik ;-)
Odpovedať
este som tu do diskusie nepisala ale neda mi to, ani nevahaj, ja som velmi kriticka na saty ale v tomto pripade nie je co vytknut, saty su prekrasne, vyzeraju luxusne, netuctovo..nie je o com, budes krasna nevesta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
si v nich naozaj prekrásna :o) pošli tie psy aj ku mne heh ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sedia ti, fakt...ale úprimne rozumiem aké to je pre teba povzbudzujúce, keď maminka niečo odsúhlasí... u nás je to rovnako... povedz jej, že ti sedeli najlepšie a keď sa jej nebudú naďalej páči, kašli na to... nie všetko v živote nás bude riadiť mamičkiným odsúhlasením, možno toto je práve tá chvíľa keď máš spraviť svoje rozhodnutie... máš moju podporu, šaty ti pristanú a bude to len tvoj deň, uži si ho naplno ... držím prsty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
su prenadherne... naozaj :) nieco skoro podobne som mala aj ja a citila som sa v nich super...
Odpovedať
nic si s toho nerob obcas mami takto reaguju :) prepac ale asi tvoja mama sa sekla niekde v rokoch 80tych :) ked som mame ukazala tvoje povedala ze su nadherne a sedia ti ako uliate :) svadobne saty sa maju tebe pacit a nie mame ;-)
Odpovedať
kraaasa, veeelmi ti pristanu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sú nádherné!!!!! ;-) nemám slov :-)
Odpovedať
megakrasne
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?