Mám si kúpiť tieto šaty?

Profilova fotka
Ahojte =) potrebujem pomôcť =) chcem si objednať z anglicka krásne svadobné šaty, len chcem vedieť ešte pár názorov..lebo takéto šaty som tu ešte nikomu nevidela..a k tomu ešte nie sú ani drahé =) tak mi poraďte, či sa Vám páčia =) vopred ďakujem.. ;-)
Odpovedať
Ahoj šaty sú veľmi pekné, záleží na tebe, či chceš svadobné biele v kombinácií práve s touto farbou (bordo červená - neviem ju presne identifikovať). Ak by som mala takéto šaty tak potom by som ale aj svadbu ladila do danej farby - či už kyticu alebo prestieranie. Záleží však hlavne na tebe ako si to predstavuješ. :-)
Odpovedať
Záleží aj od tvojej postavy - podľa mňa sú takmer každé šaty pekné, len škoda, že nie na mne :oD (Alebo skôr ja v nich). A ku šatám - sú extravagantné na Slovenské pomery, ale pekné :o) Volila by som síce asi skôr srdiečkový dekolt, ale to je môj názor. Ak máš na ne postavu a nebudeš si robiť hlavu z okolia, ak je niekto príliš konzervatívny, choď do toho :o) Ale tiež by som asi, ako píše @cathy83 volila v tom prípade všetko v tejto kombinácii - kytica (to nie je až také náročné :o), ale aj šaty družičkám, dekoráciu atď... Biela a bordová je pekná kombinácia, aj keď mne bordová trochu pripomína vianoce :o)
Odpovedať
@larissa12 podla mna su krasne:)
Odpovedať
sú nádherné, už len Ty sa musíš rozhodnúť či áno alebo nie ;-)
Odpovedať
podľa mňa si kúp to, po čom Ti srdce piští a čo peňaženka dovolí a na nás sa s prepáčením vykašli :-) Ani jedna z nás Ti nemá právo hovoriť, či si niečo máš alebo nemáš kúpiť :-)
Odpovedať
Podľa mňa sú pekné, ale záleží ako vyzerajú na tebe...
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy83 Akože ja nebudem mať klasickú svadbu, tak do veľa vecí nevidím a ani sa o ne nezaujímam,ale ladiť šaty k obrusom na stole? :-N
Odpovedať
@petkave jaj to som sa zle vyjadrila, skôr som myslela výzdobu a tak, určite nie obrus :) ale napríklad si viem predstaviť v takej kombinácií pozvánky, menovky a možno aj niečo také ako servítky a podobne, tá farba sama o sebe je pekná ale napríklad v kombinácií s fialovým obrusom :-. no neviem neviem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si myslíš, že sú to tie práve, kúp. Ak sisi nie istá tak hľadaj ďalej.
Odpovedať
Profilova fotka
@cathy83 :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?