Mám si kúpiť, požičať, alebo dať si ušiť šaty?

Ake mate skusenosti ?
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna to zavisi od viacerych faktorov: od ceny samozrejme (teda ak nie si milionarka) ;-) od vkusu (ak hladas nieco, co tazko zohnat, asi bude lepsie dat si to usit) a aj od toho, ci chces mat len svoje saty sama pre seba, ktore ti ostanu ( v tom pripade nepoziciavat). Ja som si chcela pozicat, lebo som nebola ochotna vyhodit 1000€ za saty na jednu noc. Ale nakoniec som nasla saty, ktore za pozicanie stali 490€ a za kupu len o nieco viac, tak nebolo o com a kupila som. Chcem si ich nechat aj po svadbe, ale asi to bude strasny boj s mojim drahym, lebo zu teraz vravi, ze zaberaju strasne Vela miesta... :-D Takze sa orientuj mozno podla ponuky a ceny. A ak mas nahodou primoc penazi, tak si najdi nejakeho dizajnera a nechaj si usit na mieru. Ja by som jedneho dizajnera mala, ale nemam na to, takze tak... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ušiť za normálnu a primeranú cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@matusamajka Ja by som povedala poziciat..nakolko kupa alebo usitie novych siat sa moze pacit len tebe a ak by si ich chcela potom predat, urcite ich nepredas za taku cenu ako si kupila a taktiez nemusia inej sediet tak ako tebe. Taktiez nevesticky su coraz narocnejsie, cize je aj ta moznost, ze uz satky vobec nepredas..podla mna je najlepsie poziciat :)
Odpovedať
mám podobnú dilemu... ale uvažujem, že nakoniec kúpim v salóne nejaký starší model. zatiaľ čo som sa informovala, môžem sa zmestiť do 200eur( a neboli to žiadne vykopávky). výhoda požičaných zas je, že ti vedia poskytnúť aj doplnky(bolerko, závoj,..), niekedy aj ozdobu na auto a iné milé drobnosti v cene za výpožičku šiat. Záleží od salónu.
Odpovedať
tak v tomto som to mala super, saty som mala vybrane na internete uz veeeelmi dlho, dokonca mi ich aj tatino schvalil. Problem nastal, najst podla fotky odkial su, ale ked som zistila, ze ich maju na ebay za 112 dolarov, co je asi 85 eur, tak som nevahala ani sekundu, objednala som ich, a za tyzden boli doma. Su skvele, perfektne jak na mna site. A baby mi zavidia ako som brutalne usetrila na satach, kedze pozicanie je tak od 300 evri ako kde. Ak by si mala zaujem pozri si na ebay predajcu cheng19771207@yahoo.com.cn, ma skvele hodnotenia a ja ho mozem len odporucat. Ma pri niektorych dopravu zdarma a ked mu napises, ze chces aby ti to poslal ako gift, tak neplatis ani clo ani nic a dojde ti to luxusne priamo domov. :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?