Mam dieta, mozem mat svadobne saty ???

Cez sviatky ma kus zneistila znama...ze ked mam dieta, nemala by som mat svadobne saty, ale kostym. Juj kostym na mojej svadbe ??? :-( Ano mam dieta, ale som sa nevydala, a sme sa rozisli. S mojim priatelom budeme mat svadbu, pretoze ja som nebola vydata ( on je rozvedeny 8 rokov a ma 2 deti). Svadba budte v tradicnom style, berieme sa v kostole, ja chcem svadobne saty maslove, a chceme aj popolnocny tanec v kroji a potom sa prezleciem. Tak som ostala zneistena teraz, co budeme na smiech? Och joj kolko ludi tolko chuti, lubime sa, chceme sa vziat a mat aj svadbu. Nevesticky vas nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... ja si myslím že kľudne môžeš mať biele šaty.. je to vaša svadba a nedala by som sa odradiť "rečami takého typu"
Odpovedať
@bianka... poznám veľa neviest, ktoré sa tehotné vydávali v klasických svadobných šatách, takže je to v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna urcite :) Dnes to uz nik neriesi a ak ano, je to len tvoja vec a podla mna ma kazda zena pravo na svoje svadobne saty. Ja by som si ich isto dala
Odpovedať
@bianka... áno rozhodne svadobné a všetko k tomu ...pekne si to užite so všetkou parádou
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... Samozrejme, ze mozes mat svadobne saty. Ved je to tvoja prva svadba a to, ze uz mas dieta, nehra ziadnu rolu. Absolutne sa nad tym nezamyslaj, sprav si vsetko tak ako to chces ty a neries ostatných :-)
Odpovedať
Kašli na všetkých...... Ja mám dve deti a za necelý mesiac sa vydávam a mám normálne svadobné šaty. Nemáme tie zvyky okolo ako odobierka a cepcenie.... Ale všetko ako na každej inej svadbe.... Urob si to podľa seba.... Ja by som sa vydávala v kostýme jedine ak by som mala cez 50 :-)
Odpovedať
Hned mi je lepsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam dve (síce si beriem ich otca, ale ani v tvojom prípade by som to neriešila inak) ale saty budem mat určite svadobné :-) Vydávame sa dúfam len raz, tak nech je to so všetkým, co k tomu patrí ;-)
Odpovedať
jasne, ze mozes, preco by si nemala, ja by som to robila tak, ake je dieta maliske, tak si daj hocijake, ked uz je vacsie, cca8 rokov, tak by som volila uz nieco decentnejsie, mozno nie prave princeznovsku suknu, ale zalezi vsetko aj od tvojho veku, aby to bolo take pekne romanticke a nie take ...cirkusove alebo ako to mam azvat,ale saty si urcite mozes dat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Biele saty a zavoj boli volakedy symbolom cistoty a panenskosti...ruku na srdce, kolko zien sa vydava este "poctivych"...dnes sa na to taky doraz nekladie, kludne si daj saty ake chces a maslove su super vyber ;)
Odpovedať
@bianka... medzi tehotnou nevestou a matkou-nevestou nie je žiaden rozdiel, takže smelo do toho! Vobec na také reči nedaj, urob si to podľa seba, hlavne s vkusom ;-) Toto sa može riešiť snáď iba niekde na dedine, ale to vobec neznamená, že sa musíš niečím takým spiatočníckym nechať zneistiť 8-)
Odpovedať
@bianka... Pozri si album @3fach :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
poznám babu ktorá sa druhýkrát vydávala a mala biele svadobné šaty
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... SAMOZREJME ze si daj krasne nadherne svadobne saty! lebo budes cely zivot lutovat..... ja som sa vydavala s 2 mesacnym babatkom :) nemenila by som!
Odpovedať
Profilova fotka
Uz davno biele svadobne saty nesymbolizuju nevestinu nevinnost :D To by sa maloktora mohla vydavat v bielom. Je to cele len o symbolike, takze (tak, ako ti napisali vsetky kocky predo mnou) - mozes si dat biele, maslove, ruzove, cervene, zelene... ake len chces saty ;) aj cepcenie mozes mat, aj popolnocky aj vsetko, co len chces :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tiez dieta,dokonca byvam s mojim buducim manzelom uz vo vlastnom dva roky.A idem mat vsetko.Biele saty,odobierku,cepcenie.Uz sa to podla mna dlho neriesi.Jedine to mozu riesit babky,starke ale aj oni to preziju ;-),cize kludne maj vsetko co sa patri na svadbu so spomienkami na cely zivot.
Odpovedať
oblec si to, co chces ty. Keby sa dnes mali vydavat v bielych satach len panny, to by inak vyzeralo :D. Nenechaj si do toho kecat. Mna skor prekvapilo, ze tvoj nastavajuci je rozvedeny a mate svadbu v kostole
Odpovedať
Aj ja mam dieta, svadobne saty budem mat biele s velkou suknou, som mlada a urcite by som sa nevydavala v kostyme =-) =-) =-)
Odpovedať
Maj saty aj ja budem mat mam skoro trojrocnu a pod nmi dalsie mozno jedno,dve ci tri?to este neviem.ale saty mam krasne biele ze kazdemu vytrem zrak :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zase takové předsudky a "tradice", kašlete na to :)
Odpovedať
ked túžiš po svadbe v bielych šatách, tak si ich obleč. to, že si matka neznamená, že si nemôžeš splniť túžbu. je to na každom. ja som matka nebola, keď som sa vydávala, ale mala som už 29 rokov a fakt som sa necítila navliecť sa do bielych šiat, ktoré sú symbolom čistoty a nevinnosti nevesty, tak som si ich nedala. a kľudne som mohla, keďže aj staršie ženy s tým bežne nemajú problém. kto ako chce. hlavne netreba počúvať kadejaké totinky, ktoré ti zaručene poradia čo sa patrí a čo nie. svadba je deň mladomanželov. a to myslím hovorí za všetko
Odpovedať
Mozes byt rada ze mas zdravé dieťa a ze deti vôbec mozes mat v tejto dobe sa to už moc nerieši dokonca ani u nas na Orave v dedinách pretoze momentálne je strašne veľký problem mat zdravé dieťa a to pre veľmi veľa žien, takze buď na to, ze si maminka hrdá aj vo svoj veľký den a daj si biele saty keď po nich túžiš a nes sa s gráciou ! Peknú svadbu zelam
Odpovedať
Moj nazor, je ze zaklad je spolu rodinne zijete a chcete byt spolu. My sme na tom podobne a saty si doprajem. Ved si povedz, ci sa vydava v bielych satach nevesta tehotna, alebo dieta stoji mimo nej je to iste :)
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme že áno! Veď je to krásne! Dnes sa bohužiaľ v bielom vydávajú napr. také čo partnera podvádzajú alebo podviedli, tie by sa mali hanbiť nie ty ako mamička!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?