Mali ste na svadbe šité svadobné šaty?

Ahojte, ktorá z vás ma alebo mala site svadobné šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
no asi budeme mat vsetky site, ale asi si myslela, ze na mieru :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vtipna, co? ono ma to za par dni prejde ;-)
Odpovedať
Mas pravdu, site su vsetky, ale myslela som fakt na mieru, co vam usije krajcirka. Ja budem mat, zacvakala som balik, teraz by som si radsej pozicala. Viem o jednom salone, kde maju lacno oproti BA. Tam su take zlate, ze mi aspon spodnicku pod ne pozicaju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ved potom ich mozes predat, ci nie? Mozno by ich aj nejaky salon odkúpil.
Odpovedať
Ja som si davala sit kvoli tomu, ze by som si ich nechala na pamiatku, som stara romanticka. :-) Ak ich niekto bude chciet, tak by som ich predala. Sak uvidim. Celenku som uz ponukla jednej kocke odtialto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
samera ja som mala site, tiez som az ne zacvakala, ale nelutujem. take by som inde nenasla, ktore by mi tak sadli na mieru a boli by podla mojho vkusu..... harper v salonoch nechcu kupovat..... nie je lahke saty predat....
Odpovedať
Ja ich nemam priamo podla navhrhu, ale su pekne. :-) Kolko si za ne zaplatila michelle? Videla som Tvoj album. Kde si kupila latku? Ja mam saten, na tom tyl a nasitu cipku madeiru za 4000,-Sk, kupenu v Rakusku. Spolu so vsetkym ma vysli na 13000,- Sk. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Samera, dufam, ze nam ich potom ukazes vo svojom albume :-)
Odpovedať
Profilova fotka
samera: to je docela pálka. Já mám taky svoje a vyšly cca na 4000,-Kč. Chci si je nechat na památku a tak jsem uvažovala, kde sehnat levnější pannu, na kterou bych je oblékla, místečko na ně v našem domečku mám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
samera, latku mi zohnali v salone, o nic som sa nemusela starat. a vysli ma o 2000 viac ako teba, tak si z toho nic nerob ;-)
Odpovedať
harper Su to obycajne saty, ktore sa daju zohnat v kazdom albume, ale kedze ta madeira bola dost draha.... ]-( A krajcirka musela vsetko sit rucne, tak sa nadrela. :-( Potom ich ukazem. Ale usila mi aj pekny bledoruzovy kostym, nim som nadsena. Je to velmi prijemna latka. :-)
Odpovedať
Ja mám tiež šité šaty. Šila mi ich jedna pani, ktorá predtým pracovala v svadbo. salóne, takže všetko má v malíčku. Stáli ma 8.000,- Sk a keďže si tá pani otvára svadb. salón, tak ich odo mňa odkúpi. Takže v konečnom dôsledku budú stáť len 4.000,- Sk. No keď som si posledne pozerala albumy z príprav a videla aj iné šaty už by som si dala ušiť niečo iné. ALe to by som hovorila asi stále, keby som videla krajšie, no nie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ivica: přesně tak. Mě se každý týden líbily jiné typy šatů :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam site saty. Sila mi ich normalna krajcirka, material som si kupila a za usitie budem platit 1500 - 2000,- Vcera som bola na dalsej skuske a su naozaj krasne :-) Zajtra budu hotove 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
geegee potom chceme vidiet foto ;-) Ja som po tom, ako som videla Michelline satecky pisala do Bliss-u a zrejme tam pojdem v oktobri na prve meranie.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
alex, takze nakoniec si sa rozhodla dat si sit? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Michelle definitivne, my sme obaja konzervativni a chcem mat vlastne satocky, nie pozicane.. :-) naviac som nasla strih, ktory mi uzasne sedi, ale chcela by som mat trosku iny vrch, takze som pisala Blissu a pani odpisala, ze su schopni mi ich tak usit :-) Tesim
Odpovedať
Profilova fotka
alex, som presvedcena, ze odvedu skvelu robotu, aj ked si za nu nechaju zaplatit.... ale to uz asi robime reklamu, ze? :-o
Odpovedať
Baby, to som nevedela, ze nas je tak vela, co budu mat site saty. Aj mne ich sila normalna krajcirka, nasa znama, ktora nam vsetko sije a mne sa paci, ale uz by som si za tu cenu, ktoru som zaplatila, radsej pozicala. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som mala na prvej svadbe site na mieru.jednoducho som v celom zilinskom kraji nevedela presvecit zamestnankyne svadobnych salonov, ze sa dokazu a mozu vydavat aj zeny s konfekcnou velkostou 44. islo ma vtedy porazit, lebo som obehala uplne vsetko co sa dalo a nic.bud vyzerali ako site zo starej zaclony, alebo ako stan. a tie pohlady ked som povedala velkost. v jednom salone sa so mnou normalne odmietli bavit a rovno vyhlasili, ze oni maju iba saty do velkosti 40. ]-( no a po rokoch ma to caka znovu, v este vylepsenej podobe.....budem sa vydavat uz s bruskom. ;-) nech sa na mna tesia vsetky "ochotne" panie. medzicasom som pobudla dlhsi cas v zahranici a tu teda nieje mozne diskriminovat zenu pre jej konfekcnu velkost. ked sa ma budu chcet zbavit...nech sa tesia ]-( ]-( nezabudnu na mna velmi-velmi dlho.
Odpovedať
A v zahranici nemali nijake, co by Ti sadli? Tam je lepsi vyber ;-) Aspon dufam.
Odpovedať
Ahoj damy, som prekvapena zo sum, co uvadzate za usitie siat na mieru. Mne sa tiez siju a ratam, ze sa v pohode do 3000 zmestim i s materialom ( za latky som dala 1200). Mozno si poviete, ze je to kamaratka krajcirka (co je i pravda). Ale bola som v obchode, kde okrem predaja hotovych siju i na zakazky a tiez mi tvrdili, ze do 3000 - 4000 i s materialom nie je problem. Staci priniest obrazok popr. povedat predstavu.
Odpovedať
Profilova fotka
mna nakoniec vysli saty aj s materialom na 3 500,- :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Geegee, myslim, ze dobra cena, nie? Ako vyzeraju tie Tvoje satocky? Ja tiez rozmyslam nad tym, ze si dam usit.. A kde si si davala sit?
Odpovedať
Profilova fotka
V BB u krajcirky. Su korzetove, bez ramienok, ale v kuse - normalne saty, nie sukna a korzet. Su zo svadobneho satenu, vrch je vystuzeny vliselinom aj kosticami, podsite. Na podsivke su nasite 2 volany, aby trosku nadvihli suknu...su bez akychkolvek ozdob. Mne sa take jednoduche pacili vzdy, a kedze ich chcem predat po svadbe, myslim, ze zaujemkyne privitaju, ze nevesticka ktora si ich kupi ich moze dat dozdobit podla svojho vkusu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
majcik...ale som sa namakala, kym som nasla lacnu a dobru krajcirku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
To Ti verim. A neprezradis mi, kde si ju nasla? Prosim... mozes aj do IP
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja si prosim lacnu a dobru krajcirku v BB :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiez davala sit, ale az tak skvelo to nedopadlo. Teta krajcirka nejako zabudla na to, ze ked pod suknu vsije spodnicku s kruhom, tak sa sukna nadvihne a bola v zadu kratka, tak mi nakoniec musela do zadu prisivat volanik. A sitie ma vyslo tiez do 4000. Tiez by som ich velmi rada predala ale nie a nie sa ich zbavit :) (inak tiez mi ich sili v BB, ale neviem ci by ste chceli kontakt na taku"skvelu" krajcirku)
Odpovedať
Profilova fotka
eriqe, prezrad ktora to bola? Komu sa mame vyhnut? Ja som tiez obehla tri, kym som nasla tu moju... lara, majcik, kontakt mate v IP...teda skor instrukcie ako ju najdete, lebo cislo na nu mam doma ]-( ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?