Kupovali ste šaty cez stránku www.jjshouse.com?

Chcem si šaty objednať ale nemám žiadne skúsenosti a potrebujem pomôcť a získať nejaké informácie, aké je poštovné alebo poplatky a z kade je to najjednoduchšie objednať za lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiez vyhliadla saty z tej stranky a tiez by ma zaujimalo, ci ma niekto s tou firmou skusenost. Postovne a ine poplatky su zverejnene na tej stranke, musis si len kliknut do akej krajiny to chces poslat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby aj ja som si vyhliadla šaty cez jjshouse.com čítala som aj recenzie ohľadne šiat a je to tak 50:50 niektorí chvália niektorí hovoria že im nesedeli keď si ich dali upraviť na svoju veľkosť a mali problém z vrátením peňazí. Poštovné čo som pozerala tak na Slovensko stojí cca 54 € mení sa to každú chvílu. Ja mam konfekčnú veľkosť podľa ich tabuliek 12 ale svadba je až v septembri tak najskôr v máji budem objednávať keďže dodacie doby podľa recenzie sú aj 8 týždňov. Ale keď si už niekto objednával cez stránku prosím podeľte sa o skúsenosti. :-)
Odpovedať
Aj ja by som chcela vediet nieco viac o tej stranke... Maju tam krasne saty a za celkom dobre ceny. Na nete je vela negativnych recenzii o JJshouse. Hlavne ohladom vratenia tovaru. Keby mal niekto skusenosti s touto strankou, dajte vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby uz VAm prisli saty od nich?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja poznam tiez tu stranku,lebo stale mi vyhadzuje reklamu na nu,ked som prihlasena na internete sem vo viedni...ale neviem o nej nic,tak by bolo fajn nieco zistit..Ja som Slovensko ani na tej stranke nenasla,tak asi zle pozeram..Tak ak nieco zistite zienky,bolo by to fajn.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som si odtial saty objednala. Su velmi pekne. Foto este nedam, az po svadbe. Ale som spokojna. Co sa tyka ceny: 1. Cena nie je konecna - treba pripocitat postovne a dost vysoke balne (ake som necakala) zistite to, ked si date tovar do kosika a idete na Check-out. Mozete kludne urobit objednavku, ak ju do 5 dni nezaplatite, automaticky sa zrusi. Po 2 dnoch od zaslania nezaplatenej objednavky dostanete 5 dolarov zlavovy kupon, ktory vam poslu ako motivaciu to zaplatit. 2. Budete platit clo (12%) a DPH(20%) - to tiez dost navysi cenu. 3. Precli vam to DHL, ale im musite poslat vsetky dokumenty (vypis z uctu, za kolko ste tie saty kupili, kopiu obcianskeho - sken, splnomocnenie, ze to mozu za vas preclit) Ak im tie dokumenty neposlete do 12 dni, saty sa vratia do krajiny povodu. Proces preclievania trval po odoslani dokumentov cca 4 dni, ale varovali, ze to mozu byt aj 2 tyzdne. Musite presne popisat, co je v skatuli.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Prosím vás je tu niekto s nejakými aktualnejsimi skúsenosťami?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?