Kúpa svadobných šiat

Ahojte, kúpila som v salóne svadobné šaty vo výpredaji za 150 eur a sú trošku zašednuté. V salóne mi ich majú aj vyčistiť, len si nie som istá, či je to normálne, že sú také zasivené a či po vyčistení budú naspäť biele. V salóne pri tom umelom svetle sa mi až také nevideli... Vie niekto poradiť? Vopred ďakujem.
Odpovedať
bohužiaľ, zostanú zašednuté, opakovaným požívaním a potom čistením sa z bieleho materiálu kt. sa používa na svadobné šaty stane šedý, aj keby šaty neboli používané a sú vystavené vo výklade na slnku, tak sa biela zmení na žltú a nedá sa s tým nič robiť a pot predchádzajúcich neviest spôsobí na korzete žlté škvrny a tiež sa stým nedá nič robiť
Odpovedať
@panika89 urcite zostanu zasednute s tym ti nepomozu ani v salone aj ked to slubili ze budu biele
Odpovedať
@panika89 ahoj, ako nove uz nebudu, ale dobra cistiaren ich mozno bude vediet trochu vybielit - na mojich sa to podarilo :)
Odpovedať
Ja som tiež tak kúpila. Pri kúpe neboli zosednute, ale po cisteni aj tak bolo vidno rozdiel. Boli krásne biele A rozziarene. Asi závisí na cistiarni A pripravkoch. Držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyčistia , keď je dobrá čistiareň, žiaden strach !
Odpovedať
Ako viem, či bude dobrá čistiareň..? To budem niekoľko mesiacov teraz v neistote, či sa to podarí vyčistiť alebo nie? A čo potom, ak to nevyjde..? A okrem toho som si až doma všimla, že majú malé dierky na viacerých miestach, na vrchných častiach, teda v tyle.. Och, mám z toho hlavu v smútku a už som aj oľutovala, že som ich kúpila, aj keď ma očarili.. :/ Začínam rozmýšľam nad reklamáciou, neviete mi poradiť, či je možné reklamovať šaty, keď boli kúpené vo výpredaji v salóne?
Odpovedať
odporucam cistiaren blesk - mne tam cistili svadobne saty Maggie Sottero, ktore mali same perlicky na korzete a satam sa nic nestalo, boli tam cistene 2krat - pred a aj po svadbe :)
Odpovedať
asi nie, kupovala si použité šaty, ale určite to skús, držím palce
Odpovedať
@panika89 Tak ze maju dierky to si mala zistit pri kupe ,asi ti toto neuveria budu podla mna tvrdit ze si ich nemala teda kupovat ved to bol vypredaj . Alebo este je tu moznost ze zainvestovat a dat vrchnu vrstvu tylu vymenit
Odpovedať
Nad tým som rozmýšľala aj ja, že vymeniť vrchnú vrstvu, uvidíme ako to nakoniec poriešim... Ale ďakujem za rady.
Odpovedať
no tak teraz mi napadlo v ateliersposa,sk šaty po dohode aj renovujú no to vieš musíš investovať, takže neviem či si ochotná, lebo to už po cene za kúpu a renovovanie môže byť aj dosť veľa
Odpovedať
A nevieš mi povedať, koľko by tam asi cca stála oprava šiat, teda našitie nového tylu? Máš nejakú skúsenosť a tým ateliérom?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?