Kúpa šiat v Maďarsku, Rakúsku, Česku

Ahojte, neviete mi prosím poradiť, kde by sa dali kúpiť svadobné šaty buď v Maďarsku, na Morave, alebo v Rakúsku niekde pri hraniciach? Mám drobnú postavu, veľkosť 34 a výber nie je veľmi široký...Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som vo Viedni a vyber je tu velikansky, ale aj cena je pekna. Pod 1.000€ sa asi nedostanes. A od hranice Vieden je za rohom ;-)
Odpovedať
Ahoj , ja som mala šaty z Moravy, šité na mieru, ale krátke. Bola som spokojná . Aj cena bola primeraná.
Odpovedať
@mikema Ďakujem. 1000 eur je troska vela, ale mozno na nieco pekne by sa dalo narazit aj v prihranicnych mesteckach... @daniela888 Ďakujem. A odkiaľ presne, ak možem vedieť. Ja som na Morave skoro stále.
Odpovedať
Profilova fotka
No ved preto som bola v BA, tiez mi to bolo primoc...
Odpovedať
Šaty mi šila Madora Brno
Odpovedať
@mikema Našla si také, aké si hľadala? @daniela888 Na Madoru narážam stále, možno ostanem pri nej. Bola si spokojná so šatami, prístupom, cenou atď.?
Odpovedať
Profilova fotka
@134 Ano, mala som predstavu o strihu a sice su moje o nieco jednoduchsie (povodne som chcela trochu viac prezdobeny vrch), ale jednoducho som sa do nich zamilovala na prvy krat a i ked som potom vyskusala este asi 12 siat, tie prve som z hlavy uz nedostala a kupila som ich. A uz mi od Novembra visia v izbe (v pracovni), pekne zabalene, aby ich moj drahy nevidel, ak tam nahodou vojde... :-D
Odpovedať
@mikema Krasne su, uz som ich nasla v albume a velmi dobre v nich vyzeras. Kolko Ta vysli, prosim Ta? Mozno by som zasla aj do BA. Napis kludne IP, nech to tu nie je v diskusii. Predpokladam, ze v tom salone predavaju nove saty, ze? Dakujem za ochotu, si zlata.
Odpovedať
@134 ahoj, ak by si mala zaujem, jedny satky na drobnu postavu predavam, pozri moj bazarik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@134 Mas IP ;-) Predavaju aj poziciavaju. Moje su cistonove, ano. Povodne som chcela pozicat, ale za tu cenu som ich rovno kupila :-D A dakujem za Kompliment, aj citim sa v nich vyborne... A zostihluju, v skutocnosti som o nieco sirsia :-D
Odpovedať
@mikema Dakujem, si uplne strasne zlata a dobre si urobila. Ten rozdiel v pozicovnom a za nakup je oyzaj zanedbatelny v tomto pripade.
Odpovedať
Ja som hladala krátke, svadba bola v zime a to sú ideálne krátke šaty. Ušili mi ich podľa mojich predstáv. Ak chceš pozri daniela888, mám ich v ponuke na predaj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?