Ktoré z tých šiat si mám vybrať?

Ahojtte dievčatá, mam troje šaty ale topky su prvé a tretie doteraz boli tretie ale dali mi nové a je dilema na svete :)
Odpovedať

Odpovedať
tie prvé sú úúúúžasné :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prveeeeeeee :-)
Odpovedať
Profilova fotka
druhe su perfektne! :-)
Odpovedať
Prve nadhera
Odpovedať
Druheeee jednoznacne:-)...princezna ako z obrazku
Odpovedať
prve su vynimocne...
Odpovedať
Profilova fotka
prve :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tretie 8-) ...
Odpovedať
ahoj :-) sedia ti všetky :-D už by som sa rozhodovala len podľa praktickosti a pohodlnosti... Preto za mňa jednoznačne prvééééé :-) Sú krásne, iné a majú ramienka, nebudú ti padať :-) Ja by som ich tiež brala :-) A keď boli od začiatku tvoje favoritky... Už nerozmýšľaj :-)
Odpovedať
ahoj, vsetky ti pristanu zalezi aj od toho ako sa vidis prve su krasne take romanticke sa mi vidia , v druhych suhlasim tiez si myslim , ako princezna a tretie mi pridu mierne ale , predsa extravagantnejsie ;) tak ako sa vidis alebo chces drzim palec akokolvek sa rozhodnes ;))
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa najviac pacia tie druhe a potom prve. Tretie sa mi naopak nepacia vobec. Ale zvol si tie, v ktorych sa citis ty najlepsie a najpohodlnejsie. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj ovečka :-D , mne sa na tebe páčia tie druhé , tie prvé moc zakrývajú :-D :-D
Odpovedať
prvé sú hrozné, buď 2 alebo 3, no povedala by som, že ani tie ti na prsiach nesedia... :-|
Odpovedať
mne sa prvé tiež moc nepáčia - som za 2 a potom 3
Odpovedať
@ovecka89 ja by som volila prve nielenze su krasne ale nebude ta otravovat korzet ked sa ti bude zdat ze ti pada . ty si nevesta tak sa rozhodni co ti je pohodlnejsie
Odpovedať
Všetky sú krásne, ale podľa mňa ti najviac sedia prvé. Krásne ti tvarujú postavu a ako písala marienkakf , nebudú ti padať, keďže sú na ramienka.. Ale ako vidíš, každá máme iný vkus, každej sa nám páči niečo iné, takže je to na tvojom pocite, ktoré ti sadli naj a v ktorých sa cítiš ako princezná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prve :)
Odpovedať
Ja som sa sekla favoritky boli tretie oni kedsa upravia tak vyzeraju bozsky, ale dalimi skusit novu kolekciu a cele zle a uvazujem aj nad druhymi a moc. Prve su prakticke ale ta krajka ma celkom skrabe a reze a prsia ako keby plocha, ale vela tam toho aj tak nemam,inak su prepracovane ale chcela som vediet objektivny nazor cudzich 😉 velmi oekne dakujem a spravne idem si ich skusit este raz a uz podla pocitu, ktore, lebo som ich skusala asi sest a pri tolkom pocte som bola uz zblbnuta 😄😄😄 len co myslite skocit tam skor, alebo v den skusky sa rozhodnut ze mi skusia a hned upravia,??o mesiac sa vydavam
Odpovedať
U mna su top jednoznacne tie tretie - su najzaujimavejsie a najvyraznejsie. Ta sukna je sice nadychana, no je urcite lahka a da sa v nej aj dobre hybat a tancovat (vlastna skusenost). Pri druhych sa mi nepaci tvar sukne. Prve sice daju vyniknut postave, no ta cipka hore a dekoracia na pase vyzeraju lacno (aspon na fotke). Okrem toho mas pekny dekolt a ramena, urcite by som ich na tvojom mieste v satach ukazala. Aj ruky maju opticky lepsi tvar ked saty nemaju tie siroke ramienka.
Odpovedať
Profilova fotka
u mňa prvé :) také som ešte nikde nevidela :)
Odpovedať
Profilova fotka
prve-neokukane a ine, podla mna velmi jednoduche, decentne a pekne, cipka sa mi neskutocne paci je taka ina, taka naturalna nejaka ziadne ornamenty.....druhe-takych sme tu uz videli, a videla som aj krajsie prepracovane korzety ale sedia ti aj tie....tretie-slahacka....ja nemam rada tieto kombinacie, ked tak tak uplne hladky korzet a potom slahacka, ale ano mozu yt pohodlne sukna...asi neuveris ale najkrajsie ti ramena aklucne kosti vyniknu v prvych...a teraz daj na svoj pocit ;-) keby som si mala vybrat ja, idem do prvych....
Odpovedať
Profilova fotka
u mna vedu prveeee ;-)
Odpovedať
prvééé ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite 1 alebo 3. Podľa mňa 2 sú trošku otrepané. Ako tu už bolo povedané, tie prvé sú krásne a ešte som žiadnej také nevidela, ale ak ťa majú škrieť a mala by si byť z toho nervózna po celý deň, tak určite vsaď na pohodlnosť a zober si 3, tie sú tiež veľmi krásne. Šaty by mali vystihovať tvoju osobnosť, tak počúvaj svoju intuíciu, tá nikdy nesklame :)
Odpovedať
Určite 2. Najlepšie zakrývajú to čo zakryť majú a krásne sa dajú doplniť šperkami, závojom, kyticou... Daj si pod to kvalitnú push up podprsenku... číslo 1 nie - robia malé prsia, je ťažké doladiť k nim akékoľvek doplnky - závoj, šperky atd.... Číslo 3 - prekombinované a prsia v nich takmer zanikajú ....
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa 2 :)
Odpovedať
Tie posledné sa mi vôbec nepáčia, druhé sú veľmi pekné, ale tie prvé sú proste prekrásne! Sedia ti ako zadok na šerbeľ, proste od ramien, cez prsia, pás a tak nenútene sa im rozširuje sukňa. Podľa mňa určite prvé, ale daj hlavne na svoje pocity, ako sa v ktorých cítiš ty, budeš ich predsa mať oblečené v deň D :)
Odpovedať
prvééééééé
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna tretie,aj mne sa veľmi páčia, v ktorom salone si ich našla?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?