Kruhová spodnička pod svadobné šaty. Kde ju kúpiť v BA

Ahojte, potrebovala by som poradiť, kde v Bratislave je možné požičať, prípadne kúpiť spodničku pod šaty. Ďakujem.
Odpovedať
1
2
ja som si kupila v salone nicole, s pozicanim moze byt podla mna problem, este jedna moznost je si dat usit, co som sa informovala tak to vychadza na 1500 sk, ale bez materialu
Odpovedať
Profilova fotka
Asmk - neusila by Ti to nejaka sikovna krajcirka?
Odpovedať
babulina a kolko ta vysla ta z nicole?
Odpovedať
trojkruhova vysla na 500sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, dnes som sa bola pytat v nicole (Bratislava) a trojkruhova stoji 1800 sk.... neviete nahodou, kde zohnat spodnicku? ktory salon ich ma na predaj? lebo co som sa pytala na pozicanie, tak to len ak im zvysia, ak oich nevesty ich nebudu potrebovat na ten den a teda ze to nemozno zarucit :-| prosim neico poradte, dakujem moc...
Odpovedať
baby a vy ste si museli spodnicku pod saty kupovat??? =-) alebo som to zle pochopila?? :-D
Odpovedať
no fiha ho nejako tie spodnicky podrazeli, katmi: ak mas vlastne saty tak potrebujes aj svoju spodnicku, tak preto sme si niektore kupovali :-)
Odpovedať
ahaaa.. ja uz som sa lakla, ze vas niekto "nutil" kupovat si sopdnicku, ak ste mali satky pozicane zo salonu.. no fo tom si vydychla.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mna napadlo, ze ci nezdrazeli preto, ze je sezona....vsak december 2006 ked za 500 si ich v tom istom salone kupovala Ty babulina, tak o 7 mesaicov nemoze byt 1800...teda mozu, lebo su :-D asi pockam na zimu, mozno daju normalnu cenu... =-)
Odpovedať
ked som si bola pred svadbou nechat upravovat saty tak povedala mi tetuska predavacka, ze ako dobre ze som si vtedy kupila ze uz nemaju ziadne iba na vlastne poziciavanie, tak ze musia dat usit nove, tak mozno preto taka vysoka suma, moja bola totiz trosku obnosena (bola v pohode, len ju malo viacero bab predo mnou) chichinka ty uz mas saty kupene? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ano, ja uz mam saty, uz len ta spodnicka...a z avoja a topanky a podobne :-D hmm, lebo 1800 sk je nova..len co s nou ...je to dost vela, ale zas spoliehat sa na pozicanie, ze budu mat vtedy volne, to asi radsej nie...no uvidim...
Odpovedať
no sikulka si, neboj to sa nejako poriesi, inac aj v st.valentinovi siju spodnicke a stali min rok 1100sk, tak popripadem skus tam, ale mne boli dost nesympaticki, casu mas dost pockaj si fakt kludne na zimu a mozno to bude lepsie, resp mozno budu aj nejake vyradovat tak budu aj lepsie ceny
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hej, asi pockam na zimu, to bol moj zaver, ked som si precitala Tvoj prispevok z dec. 2006 :-) mozno aj preto ze je sezona svadieb teraz maju o nejaku tu stovecku tu spodnicku predrazenu... dakujem za info o st. valentino, skusim sa tam mrknut...aj ked viacero bab hovori, ze su nejaki divni :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) ja mam tiez vlastne saty a nemam pod nimi spodnicku. Bola som v salone Nicole s kamaratkou na skusani siat a tam mi ju pozicaju za 250SK. Je sice zuzovana a nosena ale to mi je jedno lebo nechcem mat potom starosti okrem siat aj so spodnickou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.. odporucam radsej kvalitnejsiu spodnicku s kruhom, ktory ju nemoze dorezat... bola som ako druzicka pred rokom na svadbe kamoske a mala som tam saty, ktore mali kruh so zelezneho plechu, ktory postupne rozrezaval nitky a potom mi vyliezal von.. na svojej svadbe som mala site saty a krajcirka mi pozicala take cierne "brzdove lanka" z bicykla (kupila ich na tento ucel), ktore sa vsunuli do spodnicky, nic nerozrezali, pri sedeni boli saty uplne prirodzene, nevytvarali kruh... dobre sa s nim tancovalo a tak.. mozno som pomohla... ;-)
Odpovedať
Ja som si spodničku požičala v Pronuptii za 250,-Sk (teda ak si dobre pamätám)... Bolo to síce v BB, ale obchod majú aj v BA ;-)
Odpovedať
Ahojte ja som si dnes kupila dvojkruhovu spodnicku v salone nicol v BA a stala len 200Sk a je moja. Inak maju ich este par a potom tam maju kopec co poziciavaju. V ta pani bola celkom ochotna :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj baby. ja som si kupila spodnicku,ktora satky pekne tvaruje,ale ako sa pri takej sirokej spodnicke sediet??? =-) =-) =-) ako ste to robili vy? mne to strasne trci a vazne rozmyslam,ze si ju ani nedam. :-N 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
mrka kolko kruhovu spodnicku mas?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam taku fajn - ked si sadnem, sadne si spolu so mnou (je trojkruhova )
Odpovedať
Profilova fotka
2 kruhy.
Odpovedať
Profilova fotka
mozno aj ja budem v poho,len si musim najst nejaku techniku... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no na tu moju ani niet nijakej techniky, vzadu si trosku nadvihnem suknu (ako ked chalani si sadaju v rifloch, tiez si tak trosku latky vyhrnu) no a sadnem si a ona sa pekne zlozi - jak keby som ani spodnicku nemala...skus ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
spodnicka :-) :-) no po poslednej skuske siat mam s toho sedenia so spodnickou rozporuplnne pocity... ked si sadnem - ten kruh vpredu tie saty dviha..sice vo vsetkej pocestnosti ;-) ;-) , ale je mi to take zvlastne..
Odpovedať
Caute baby Rada ja som si kupila spodnicku a ma asi 7 vrstiev a mam iba jeden kruh dole aby sa mi lepsie chodilo. Iba odporucam. Vela stastie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@cmujinko Ahoj, a môžem sa opýta´t kde si kúpila spodničku? dakujem Anka
Odpovedať
@any8558 Ahoooj, ja som si požičala šaty z nového salónu Glamorous a viem, že tam požičiavajú a predávajú spodničky aj samostatne, skús tam prípadne mrknúť, sú veľmi milí 8-) www.glamorous.sk :-)
Odpovedať
@mandy111 jeeej, ďakujem veľmi pekne za radu, určite sa mi zíde, keď to budem zháňať::)))
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka7 ahoj, tema je velmi stara, vsimni, ale aj ja hladam spodnicku, aku mas??? mas foto??? dik
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?