Krátke svadobné šaty

Ahoj žienky, na druhý rok sa plánujeme s drahým zobrať a už teraz si tak predbežne vyberám svadobné šaty a čoraz častejšie premýšľam nad krátkymi svadobnými šatočkami. Ide o to, že som veľmi nízka - mám len 155 cm a viem, že niektoré dlhé typy svadobných šiat nevestu ešte viac zatlačia do zeme a to by som nerada. Drahému sú šaty ukradnuté, hlavné, aby som sa v nich cítila pohodlne- zároveň sa nemusím báť, že sa mi zametaním po ulici rýchlo zašpinia, nebudú ťažké a celkovo sa mi bude dobre pohybovať, to určite ocením, pretože aj hostinu plánujeme vonku. Tiež som videla také, že vpredu sú krátke tesne nad kolená a vzadu dlhšie, tiež to vyzerá dobre, len žiaľ som videla hlavne korzetové a mne korzety nepasujú, oveľa viac uvítam šaty na ramienka, ale zas na šaty na ramienka potrebujem mať veľké prsia a ja ich mám veeeľmi malé. Je to strašné s tými šatmi a tiež aj požičovne ponúkajú veľmi málo krátkych šiat. Inak už som si raz - asi 5 rok späť vyberala svadobné šaty a nič z toho, lebo svadbu sme zrušili a bývalým snúbencom rozišli, dúfam, že tu to dopadne lepšie, ale už by som nevybrala také šaty ako som si vybrala vtedy. Síce neboli zlé, ale nebolo to presne to, čo som si vysnívala. A vážne asi pôjdem do krátkych šiat, pretože veľa ľudí mi hovorí, že mám pekné nohy, tak treba ich ukázať. Ja neviem posúdiť, ale keď to vravia ostatní. Videla som aj na internete zopár modelov a veeeľmi sa mi zapáčili, že dlhé sa môžu ísť zahrabať. Ale tak každému podľa vkusu. Má niektorá skúsenosť a kde ich zohnať? nevadilo by mi šaty ani kupovať. Len ušitie by sa mi asi predražilo.
Odpovedať
1
2
ahoj, aj ja budem mat kratke:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez kratke a davam si ich sit :-), pretoze ako si povedala kratkych je malo v salonoch, takze som skombinovala par modelov a priniesla navrh krajcirke :-), nemyslim, ze sa to predrazi, ked si das satky usit, zalezi ake chces, cize kolko sa minie materialu a ci chces nejake zlozite, krajkove, alebo mat ine aplikacie :-)
Odpovedať
aj moja kamoska mala kratke. album tu: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/lis...
Odpovedať
ahojte :-) my s polovičkou plánujeme svadbu možno budúci rok, a možno až ten ďaľší :-D ale po šatkách sa obzerám už teraz. Mám už jednu svadbu za sebou...s dlhými korzetovými šatami, ale pravdu povediac nebolo to to pravé orechové a na svadbe som sa v nich necítila moc dobre....aj keď som vyššia...mám 173 cm, tak stále vážnejšie uvažujem nad kratšími...po kolená, pod kolená....už dlhšie asi nie, lebo dĺžka do polky lýtiek dosť skracuje nohy...podľa mňa....tak fakt neviem....polovička to necháva na mňa, hlavne aby som sa ja v nich dobre cítila...problém je, že tých krátkych je v salónoch strašne málo na výber :-|
Odpovedať
Aj ja som mala krátke, boli super, dobre som sa v nich cítila. Odporúčam... :-) Pozri nick daniela888
Odpovedať
Profilova fotka
@kokorunka3 Tiez hladam krajcirku... Bola by si ochotna poslat viac info do IP? (cena, miesto, meno krajcirky, atd?) Vopred dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra jasne, v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@babulka1978 Kratke svadobne šaty na mieru radi ušijeme na akukolvek postavu. Priď ku nám.
Odpovedať
Profilova fotka
@modino ahoj, ja som mala kratke tak pod kolená od davidsbridal.com foto mám aj v albume.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, ja som si teraz cirou nahodou nasla taketo saticky - rovno po kolena a zrazu dilema, ci take mozu byt... bol by to moj styl, lebo su jednoduche, cipkove... ibaze su rovno po kolena... mne by nevadilo... no ako zvycajne okolie reaguje, ked zrazu nevidia take tortickove, ake bezne nevesty mavaju :-)?
Odpovedať
@riana12 tie saty su krasne podla mna. cipkovane, aj ja take zboznujem :) este by to chcelo nieco cez pas na zvyraznenie a bude to dokonale
Odpovedať
@mamen7 dakujem x-) ano, urcite to niecim pod prsiami zvyraznim, podla toho, co sa tam bude viac hodit, nejaku predstavu uz mam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Aj ja velmi rozmyslam nad kratkymi.. k tomu cervene topanky, zladene s vyzdobou... Takze ako pozeram, ste spokojne... lebo ja som sa dost bala ist do kratkych.
Odpovedať
Profilova fotka
Olinka,ja som tiež pôvodne poškuľovala po krátkych svadobných šatách a aj som si ich mala možnosť vyskúšať v salone, kde som si nakoniec kúpila, ale dlhé šatičky. Neviem odkiaľ si,ale ja som z BA a šaty budem mať z Fany salonu. Pri krátkych som došla na to, že nemám na to nohy, aj keď boli krásne a môhla som si zvoliť aj farbu. Potom som si natiahla moje a bolo to....láska na prvý pohľad. Myslela som si,že si požičiam, ale tie moje sa len predávajú, tak som si kúpila za 392eur funglovky-nové. Keďže som mala ešte nejaé požiadavky, tak sa robia pre mňa.Keď prídu, nafotím sa a pošlem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra890 To znie super. Ja som tiez v Bratislave, ale vo fany mi povedali, ze ak mam svadbu buduci rok, mam pockat na nove modely. Ze som prisla strasne skoro. Tie, co som si vyberala vo wedding avenue by mi pozicali minimalne za 400 a tiez boli nove...takze aj viac. Ta tvoja cena je teda uplne super, kedze budu tvoje...Inak a co s nimi potom? Lebo kratke biele saty sa daju este pouzit celkom dobre, nie? ja mam z tych kratkych strach...lebo sa mi zda, ze si ich davaju podla mna take starsie nevesty (teda, nechcem nikoho urazit ). Problem aj je, ze ma v nich videl nastavajuci. Ja som totiz nevedela, ze hned prvom salone, na prvy krat si najdem saty!!!!! Tak som myslela, ze bude jedno, ci ma uvidi. lebo on mi vie povedat, co mi pristane. A teraz ma kamoska nastrasila, ze ak ich videl, tak si ich vobec nemam davat. Ale videl na mne asi 7 siat, tak asi aj tak si nic nepamata. Co myslis?
Odpovedať
Profilova fotka
dievčatá, ja idem mať maličkú svadbu a preto uvažujem o šatách ktoré by som mala na sebe celý deň a dali by sa nosiť aj potom v bežnom živote... hovorím o týchto.... nie som ešte pevne rozhodnutá či ich budem mať na obrade a na fotení ale každopádne ich aj tak kupujem lebo boli pôvodne ako šaty na prezlečenie takže tak či tak ich chcem :) myslím si že teraz je doba kedy nevesta môže mať na sebe čo chce... samozrejme sa nájdu ľudia ktorí budu ohovárať ale to sa nájdu vždy, aj pri "klasických" nevestách takže takých ľudí si netreba všímať aby vám nepokazili váš deň a treba si ísť za tým čo sa VÁM páči...
Odpovedať
@janka_89 ja mám tiež podobné šaty, ale teda bez čiernej stužky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ditezka :) mne sa tam tá stužka páči i keď pravdupovediac keď som v posledných dnoch začala uvažovať nad týmito šatami aj ako o svadobných tak tá stužka mi tam trošku robí problém ale neviem ako by som to sklbila kedze uz mam čierne topánky k tým šatom :-D
Odpovedať
@janka_89 keď vymeníš topánočky, môžeš rovno aj stužku :) ja tam mám tuším nejakú kvetinku. A štýl je dosť podobný tým mojim, takže ti len a len chválim výber :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ditezka dačo ešte pohútam :) topánky mám takéto k nim, stáli len 20 € a dajú sa využiť aj potom takže ak by som NAHODOU zmenila stuhu a boty tak ma to až tak mrzieť nebude :) len neviem akú stuhu by som dala :-.
Odpovedať
Profilova fotka
@ditezka a ja chválim tvoj výber :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 myslím,že krátke šaty nie sú len pre staršie nevesty, ale aký je strih a hlavne nohy :-| . Keď máš svadbu budúci rok, tak asi na kúpu....netrúfla by som si až tak dopredu požičať, veď dovie koľkokrát sa tie šaty požičajú a vtom ďalšom roku sú určite tie ďalšie kolekcie. Vo fany viem, že tie 2012 pomaly odpredávajú, lebo prídu ďalšie a s dobrými cenami...neviem ti povedať bližšie, ale ja už neriešim, lebo som sa rozhodla pre kúpu a sú krásne, pre mňa dostupné cenovo a výber veľký aj v mojom čísle ;-) . Ale tie krátke šatičky tam majú krásne, hneď by som si vybrala.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 krásne topánočky
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra890 dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez budem mat kratke, usite, a zaplatim za ne zhruba 120-150eur..
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra A kde si davas sit?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?