Krásne popolnočné šaty. Kde zohnať v Bratislave?

Našla som vo Fotoalbume niekoľko fotiek od elisy na popolnočné šaty. Kde takého šaty majú?Neviem si na seba kúpiť žiadne spoločenské šaty. Moja výška je 154 a chcela by som ich krátke. Baby nemáte nejaké tipy kde sa dajú kúpiť v BA pekné šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
OD Ružinov, tam je hore predajňa, ale naposledy som tam bola v januári...
Odpovedať
Profilova fotka
...ja tam priebezne chodievam "obcumovat", stale tam maju pekne spolocenske, aj doplnaju nove... ;-)
Odpovedať
Nikto iný sa nehlási? Baby, kde ste si zháňali popolnočné šaty?
Odpovedať
ja som si dala šiť, chceš inšpirácie? môžem Ti poslať mailom
Odpovedať
hladam strih na popolnocne saty - dlha sukna a nejaky top alebo korzet, mam zlaty taftsaten :-)
Odpovedať
ja som moje kupila tiez v Ruzinove, maju tam momentalne 30% zlavu, lebo budu prerabat ci sa stahovat, takze uz nedostanu tovar.
Odpovedať
ahojte, neviete do kedy to maju v tom od ruzinov otvorene - myslim denne... dakujem za info
Odpovedať
baby ak to pomoze v BA na Obchodnej v Royko pasazi su tri obchodiky so spolocenskymi satami ked idete z Obchodnej tak skoro na zaciatku, potom v strede a uplne na konci je nova predajnicka, nemaju tam asi velky vyber, ale vo vyklade su neake zaujimave saticky skuste pozriet, mozno nieco najdete :)
Odpovedať
Dievčatá, včera som bola v OD Ružinov, no nič sa mi nepodarilo kúpiť. Mám teraz taký problém, že 38 mi malá a 40 veľká. Bola som aj v obchodíku hneď oproti, na tom námestí, keď výjdete z OD Ružinov. Mali tam krásne šaty, no opäť buď malé alebo veľké. Asi sa zbláznim.
Odpovedať
Baby, vedeli by ste mi povedať, či je nejaký ten salón alebo obchod v Pezinku, alebo niekde v blízkosti Ba kde by sa dali kúpiť nejaké krátke jemné spoločenské šaty? Potrebujem červené, popolnočné a tiež na nedeľu. A zatiaľ nemám ani žiadne.
Odpovedať
anuska, pocula som ze v Samorine sa daju kupit, velmi pekne spolocenske saty. ale neviem ti povedat kde presne, vraj v nejakej novostavbe. ale samorin je maly tak by to nemal byt problem najst. ja tam chcem ist zajtra no tak som zvedava, ci su tam naozaj take pekne satocky. ale poznam asi 5 kociek co si tam kupilo saty. a vraj z kazdeho je iba kus. a naco su ti nedelne saty, ak sa smiem opytat
Odpovedať
piskotka, nedeľné šaty potrebujem, pretože my v nedeľu sa stretne ešte asi 30 ľudí na obed a "dojedá sa", čo sa zvýšilo. U nás sa to tak robí, že sa zíjde ešte najbližšia rodina a hostí sa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
anuska, Vau to je dobry napad, ja uz som rozmyslala co urobim s tym vsetkym jedlom co ostane a presne takto by sa to mohlo urobit, nejaky neskorsi obed. a kde mas svadbu? ty este nemas ani termin?
Odpovedať
ale áno, svadbu mám 24.9. a je to v Snine, na východe. U nás je to taký zvyk, no a ľudia sedia,pijú a spievajú tak asi do 17: 00. My to robíme v sále, buď kde bola svadba alebo v nejakom malom salóniku.
Odpovedať
to je super napad, no ja mam tiez z ocovej strany celu rodinu z vychodu a este nic take sme tam nerobili ked sa niekto bral. ale tusim to aj v BA zavediem.
Odpovedať
Vieš, iný kraj, iný mrav. A ide o to, že ja som z dediny a tam je to ešte horšie.
Odpovedať
No a o to su krajsie svadby na dedinach ako v meste
Odpovedať
To nepopieram, a už som si na to v podstate zvykla, že máme nejaké tie tradície, ktoré sa konajú na svadbách a už sa aj teším a pravdu povediac, nechcela by som nejakú takú svadbu, kde po večeri starší idú domov a potom mladí robia disco. Mne sa páči tradičná svadba.
Odpovedať
aj mne a mam z toho hlavu ako melon, ja vobec neviem aky program mam vymysliet
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
kde zohnat pekne satocky tuto sezonu v okoli BA, alebo na nete? zhaname pre moju kamaratku na svadbu. :-)
Odpovedať
aj ja by som chcela vediet. a neviete ako sa volal ten obchodik v od ruzinov? lebo uz to tam nie je a neviem kam sa prestahovali. Dakujem :-)
Odpovedať
aj ja by som chcela vediet,piste hu hu,som zufi.....
Odpovedať
bola som v poluse v Lady M, no nic tam nemali a aj tak staaasne drahe! daco pouzitelne este mali v Amadeuse na obchodnej.
Odpovedať
Ja mam popolnocne z Amadeusa na obchodnej. A som s nimi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja si dvam sit u jednej krajcirky , kedze mam uplne "modelkovsku" postavu ]-( tak preto :-D myslim, ze aj to stoji za porozmyslanie, ved tie satky sa potom daju urcite este vyuzit, nie? :-D
Odpovedať
A co tak niejaky super obchod s krasnymi popolnocnymi satami aj v Kosiciach?
Odpovedať
Profilova fotka
kamilecka hladas alebo vies poradit? ;-) ja tiez zhanam popolnocne, nieco pekne, prestrihnute pod prsiami dole mierne do A az po zem
Odpovedať
Hladam kedze v septembry idem na dve svadby tak saty sa zidu. O jednom obchode viem na Hlavnej neviem kolko ale tam stoja saty dost vela a len vacsie cisla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamilacke ktoryyyyy ja potrebujem 42-44 a je tazke nieco zohnat :-|
Odpovedať
Napisem ti popis kde to je v IP,neviem presne cislo Ale aj tak hladam nieco v Kosiciach :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?