Krajčírka s nickom isifa11

Ahojte baby,,moja svadba bude sice az buduci rok,ale len tak orientacne pozeram.. :-) A chcem sa opytat ci nahodou niektora neviete ako je to teraz s tou krajcirkou pani Isifa11???...Ja ju nemozem nikde najst, ani kontakt na nu, ziadne telefonne cislo ani email..co o nej citam prispevky od dievcat,tak su na nu dobre recenzie,ale su to prispevky stare aj dva roky.. :-) ...Tak teda viete o nej teraz nieco?...robi este tento biznis?..Vdaka za kazde info..
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinkato skus si ju najst na mimibazar.sk
Odpovedať
Ahoj majusqa77 ...ja som ju tam uz hladala,ale nenasla som .. :-| vlastne minuly tyzden som pozerala,tak mi ju vyhodilo a tento tyzden u znie....tak ja neviem,asi fakt zle pozeram.. :-(
Odpovedať
@majusqa77 @lucinkato ahojte, tu je link na jej ucet na mimibazar: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?use... :-)
Odpovedať
@lucinkato nepozeráš zle. čo som mala odložené linky priamo na konkrétne šaty od nej, tak mi ukazuje prázdnu stránku :( dokelu môžem hladať odznova. neviem či ju tu zrušili alebo sama odišla. asi sa tu dejú nejaké zmeny. čo som čítala, tak by nebola prvá čo odišla.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinkato ja len by som chcela upozornit ze ona nie je krajcirka..ona len objednava saty zo zahranicia...predpokladam ze z ebay..
Odpovedať
lucia0805 ano nie je krajcirka,,zle som sa vyjadrila..objednava saty,ja som citala myslim,ze ich vyrabaju vo Velkej Britanii... verra66 presne to sa aj mne stalo,najskor som ju nasla, a teraz ju uz neviem najst..tak neviem.. ale vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tento biznis robime aj my ak mas zaujem radi ti satocky usijeme :-)
Odpovedať
ahoj, skus ebay, je tam ta ista ponuka a satky o polovicu lacnejsie:)miery zvladnes dopisat aj sama :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v prípade záujmu o svadobné šaty, spolupracujeme s krajčírskou manufaktúrou v Taliansku a zhotovujú svadobné šaty snov :-) Tu je pár ukážok šiat, ktoré sme dávali šiť pre nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinkato neviem ci uz mas saty alebo nie, ale podla mna si tiez radsej prezri ebay...vyjde ta to minimalne o polovicu lacnejsie..isifa si len nasla dvoveryhodneho predajcu od ktoreho berie saty, posle mu email s mierami ktore vies zadat aj ty, a vezme si za to este raz tolko...ale ak si na ebay-i velmi neveris, tak to skus cez nu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?