Korzetove saty

Ahojte nevesticky, jedna mala otazocka. Vacsina siat co pozeram su korzetove saty bez ramienok a maju ich aj nevesty co nosia vacsie cisla, hlavne podprseniek, k takym patrim aj ja. Moja otazka nepadali vam? Ja mam pocit ze celu svadbu budem tahat saty hore, ake mate skusenosti?
Odpovedať
DALA SI super otázku, nakoľko aj ja mám tento problém. Pri krátkych korzetových som vždy musela mať ramienka, lebo som nemohla tancovať, lebo mi šaty padali a krútili sa. Tak sa bojím dať si korzetové svadobné bez ramienok...
Odpovedať
A ked som sa bola pozriet v svabobnom salone tak pani mi zrusila moju predstavu o satach s ramienkami, rukavmi a vsetkym pod cim by som mala podprsenku, ze to sa mne hodit nebude bo som nizska a zvacsilo by mi to ruky a podobne, ze na mna len korzet so stolou co ja teda odmietam. Na kazdej foto a videu budem len ako taham saty
Odpovedať
@zuzkadrobec ak ti korzet sadne a poriadne ta zaviazu tak ti padať nebudú za žiadnych okolnosti. Skús taký čo konci nad bedrami :-)
Odpovedať
@zuzkadrobec no to som este nepocula. ze zvacsilo ruky. Prave ja som nizka a saty bez ramienok ma opticky zmensuju. Na tu pani sa vykasli a poskusaj vsetko. Sama uznas co ti rozsiruje ruky a co usi. A s korzetom je to tak, ze ak sadne na tvoju postavu, tak bude drzat prsia. Musis poskusat, poskakat, predklanat a sleduj ako drzi. Ak sa vsak necitis isto tak chod do siat s V vystihom, alebo rukavom. Nieco na inspiraciu: https://www.google.ie/search?q=weddin...
Odpovedať
@zuzkadrobec korzet si vytahuje kazda jedna ,ale pri vacsich prsiach je to horsie
Odpovedať
presne pre toto som si dala usit saty s ramienkami (a to teda ani nemam velke prsia ani zdaleka:)...lebo ked som si skusala v salonoch saty,tak sice krasne,ale tak na fotku...vedela som,ze v takych sa nezabavim a nezatancujem,lebo by som si musela strazit dekolt.stacilo zdvihnut ruky a uz aj som ich vyzliekala...a byt v tom zosnurovana na odpadnutie,len aby korzet nepadal- e eeee:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkadrobec ak korzetove, tak urcite ramienka, aspon na tancovanie, bude ti to padat, pouc sa z mojich chyb :-) ja mam velke orsia, saty som mala korzetove bez ramienok, hoci som take povodne nechcela, ale sedeli mi a mala som v nich ten pocit, ze to su saty pre mna. ale skakat a predklanat sa v nich v salone je ine, ako mat ich cely den na sebe, mne padali a to som bola zosnurovana tak, ze ked som si sadla a najedla sa, zostalo mi zle. Mozno bola chyba, ze som si nedala pod to podprsenku, ktora by to drzala, ale s podprsenkou a korzetom som mala prsia az pod bradou :-), tak som sa rozhodla ist bez. Po svadbe som vyber siat olutovala
Odpovedať
@annamivo @zuzkadrobec ked mas KVALITNY korzet tak nebude problem....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkadrobec ja mam prsia E a mala som korzetove a nelutujem mohla som hocico robit a vobec mi prsia nevyliezali ani nic drzali cely den tam kde mali, a ani som nevyzerala vulgarne nic, zalezi vela od korzetu na statach musi byt veeeeelmi pevny aby sa pod prsiami nezohybal hlavne, ja som mala taky pevny ze az. A nelutujem dala by som si ich znova. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my pre nase nevesty vsivame elasticke pasy, ako su podprsenky aby vsetko drzali na mieste, ci uz maju saty korzetove alebo nie, istota je na nezaplatenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nosím košíky C-D ako kedy... mala som korzet a aj srdiečkový výstrih a neľutujem :) korzet bol kvalitne šitý a na mieru :) a kúpila som aj kvalitnú podprsenku :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?