Koľko stoja svadobné šaty značky Natasha Azariy?

Ahojte baby, mate skusenosti so sitim siat tejto znacky? Uvazovala som, ze ich oslovim, avsak troska sa bojim ceny, kedze predvadzaju ich modelky ako veresova... Nemam ani postavu ako Plackova ;) kvalitu si kazdy chvali, ale zaujimala by ma aj cena... viem, ze to zavisi od typu siat... Dakujem ;)
Odpovedať
1
2
@dedeline Ahoj :) ja som akurat včera bola na merani ... Moje šaty ma vyjdu do 600€ aj so zavojom 😊 tiež som sa bala spýtať a bola som milo prekvapená :)
Odpovedať
@dedeline nemas postavu ako Plackova znamena, ze nemas neproporcionalne velke prsia k svojej postave? ;-)
Odpovedať
Baby a to sa vam naozaj pacia tie saty? Mne to pride cele ako z tych irskych ciganskych svadieb. Vacsina modelov, co som videla :/
Odpovedať
Ja si budem tiež dávať od nej šiť a cenovo je veľmi flexibilná. Ak jej dáš nejaký strop, ktorý si ochotná dať za šaty, tak bude pracovať s daným rozpočtom. Ja sa teším na šaty od nej lebo viem, že budú jedinečné :-)
Odpovedať
@sandrin2885 tak ja rada podporim sikovne baby, naozaj sa mi pacia a v podstate si ja vyberiem ake mi ma usit ;) @soave presne ;)
Odpovedať
@sandrin2885 mne to pride tiez gycove, ako od ruskych novozbohatlikov. Ale kazdy ma iny vkus no
Odpovedať
Ja som si nasla svoje saty v salone ... Ale nedam za original vyse 2000€ a nechcem saty ktore si do septembra oblecie dalsich 10 bab a budu presivane a znicene ... Tak som si dala tue iste s malinkatými upravami podla mna ušiť
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si u nich tiez dala nacenit svoje vysnivane a bola som milo prekvapena. Kym v jednom salone za ne pytali vyse 1000,- eur tak oni nepytali ani polovicu z toho.
Odpovedať
Nechcem saty ako ruska babuska ;) ale radsej podporim nejaku slovensku firmu aspon trochou penazi a ktora mi ich usie podla vlastnych predstav ako platit nezmyselne peniaze za pozicanie ;) neskatulkovala by som, ze jej/ich tvorba je ako pre ruskych novozbohatlikov... majme uctu k tvorbe ludi... Len som si chcela overit, ci stale siju za ludske sumy alebo nie ;) dakujem...
Odpovedať
Ja som si pred mesiacom u nich nechala ušiť šaty. Perfektný prístup, veľká spokojnosť. Bola som u nich takmer hodinu a pol.Na konci sa ma opýtali na cenový strop. Dala som 500 eur. Ale trošku tomu nechápem ... ak šaty, ktoré som si vybrala presiahnu tú cenu, tak mi odstrihnú zo sukne :-D alebo dajú menej kvalitný materiál, len aby sa zmestili do tej sumy? Ja som ochotná zaplatiť aj viac za šaty, ktoré som si vybrala, ak to bude potrebné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte taká možno hlúpa otázka, ale tá cena je len za ušitie alebo už aj s materiálom? Stretla som sa totiž s krajčírkou, ktorá mi povedala cenu 360 € za ušitie + cena za materiál, tak preto tá otázka :)
Odpovedať
@sashka1004 je to kompletna cena uz so vsetkym . aj s kruhovu spodnicku ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danielita25 zrejme tak - dajú lacnejší materiál, aby im to vyšlo 😒😒😒 radšej sa ani k tomu nevyjadrujem, k celej tej "značke"
Odpovedať
@malaopicka nic v zlom , ale ty si mala od nich saty ked si taka mudra ? Tie šaty su krasne a kvalitne .. V mnohych nasich salonoch su horsie saty ... Za to ze si u nich neplatis 1000€ za znacku neznamena ze ojebavaju na com sa da ... Tak radšej sa nevyjadruj ... .
Odpovedať
Profilova fotka
Asi bude najlepšie ak sa opýtaš priamo jej :) tu na MS. Ale stále je to tak, že povieš svoju predstavu, prípadne ,,vzor" nejakých šiat a od toho sa to všetko odvíja. A samozrejme, že ak povieš cenu akú si ochotná za ne dať tak sa pracuje aj s tým :)
Odpovedať
@barborkalillyhorniackova nepovedala som nič zlé, len som odpovedala na otázku. Logicky, keď si vyberieš nejaké šaty, ktorých hodnota za ušitie je 700€, ale ty môžeš dať len 500€, tak asi ti musia dať lacnejší materiál, nebudú predsa šiť zadarmo 😉 To je celé, čo som povedala, tak neviem, prečo sa rozčuluješ. Ja nikoho neodhováram, každý nech si kupuje, čo chce. A nabudúce sa, prosím, vyjadruj slušne, toto je verejné fórum a nerobíš si dobrú vizitku, keď používaš také výrazy ;-)
Odpovedať
Jasne, ja jej napisem a poslem aj fotky s popisom co tam chcem mat, aby to nacenila. Len som si chcela overit, ze sije este stale v normalnej cenovej urovni ;) Baby a prosim, neurazajte sa, ani nekomentujte, ze sa vam ta znacka nepaci. Na nic take som sa nepytala a opakujem sa, ale majme uctu jedna k druhej a zaroven aj voci tvorbe inych ludi. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedeline Palec hore :-) ;-) presne tak,niekto sa tu na niečo pýta a debata sa zvrhne stále úplne opačným a zlým smerom. Nataša nešije len prečačkané šaty, ušije každému to čo sám chce. a koniec koncov sa každému páči čosi iné, tak načo urážať jedna- druhú :-)
Odpovedať
podľa mňa, tie šaty sú pre nevesty, ktoré chcú byť iné, originálne a nechcú staviť na starú dobrú klasiku....každá máme iný vkus , pre každú nevestu sú jej šaty, tie najkrajšie na svete, nech sú značkové/neznačkové/šité na mieru/zo salónu... hlavne nech je nevesta spokojná a vo svoj deň D, sa cíti ako kráľovná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si nechala naceniť šaty podľa fotky, a vyjdu rovnako ako požičanie v salone. Tak teraz som z toho fakt mimo :-|
Odpovedať
@majkak212 Prečo? Myslím si, že je to pozitívna správa, či nie? Radšej predsa vlastné šaty, ktoré potom možno predáš ako dať peniaze za požičanie s tým, že sa ti tie peniažky už určite nevrátia. A má to spusta iných pozitív, ktoré tu nebudem vypisovať... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Milé budúce nevestičky a blogerky. Priblížim Vám aspoň v krátkosti našu značku Natasha Azariy. Je to slovenská značka svadobných, spoločenských a detských šiat. Šaty šijeme na centrále vo Svidníku, ale máme partnera v Hlohovci a pobočku v Bratislave.Postupne sa rozširujeme aj do iných miest, aby sme boli bližšie k Vám. Ceny svadobných šiat na mieru sa pohybujú od 230 eur smerom nahor až do XY eur. Cena šiat závisí od ceny použitého materiálu, prácnosti a náročnosti. Preto sa snažíme, aby naše šaty si mohli dovoliť všetky zákazníčky. Šaty šijeme extravagantné, netradičné, romantické, nežné a hlavne podľa predstáv a snov neviest. Tým, že máme nevesty z celého sveta, tak sa snažíme tvoriť naše modely šiat aby zaujali každého, napr: v Dubaji, Rusku, Poľsku, Česku .atď....a hlavne mnoho kultúr a zvykov. Niekedy sa k nám dostane, že naše niektoré modely sú prezdobené atď. Ale mi Vám tým chceme ukázať, že ušiť jednoduché šaty, nám nerobí žiaden problém. ,,Jednoducho u nás: neexistuje a nedá sa,, Z týmito modelmi robíme prehliadky, módne show aby sme Vás zaujali a pobavili. Objednávame látky z celého sveta a každej neveste dokážeme ušiť šaty po akých túži. Zamestnávame ženy a vytvárame pracovné miesta bez štátnej či európskej podpory. Väčšinu zisku investujeme do nových modelov, prehliadok, výstav, fotení, reklamy a momentálne aj do nových priestorov aby sme mohli vytvoriť ďalšie pracovné miesta. Čo sa týka značkových a neznačkových šiat. Čo je vlastne značka??? Aj Pronovias šijú v Číne, je to aj na visačke, ale tým že majú sídlo firmy v Barcelone, tak sa budeme tešiť na krásne kvalitné šaty z Barcelony. Musím Vás sklamať prídu v kontajnery z Číny.. Ale to neznamená, že sú nekvalitné. Určite tam majú pracovníkov, ktorý na to všetko dohliadnu aby bola dodržaná kvalita. Materiál na ich šatách nie je až taký drahý ako šaty samotné, ale je to veľká korporácia kde veľa investuje do reklám a prehliadok a tá cena sa odzrkadlí aj na samotných šatách. Takže aj mi sa snažíme používať kvalitné materiály a dodržiavať kvalitu šitia, ale tým že nie sme na trhu 30 rokov tak nie sme značka??? Na cenovú hladinu, Váš strop, ktorý chcete investovať do šiat sa pýtame preto, aby sme sa skôr priblížili pri výbere šiat a materiálov. Nepoužívame nekvalitné materiály, pretože by sa nám zle s nimi pracovalo. (napr. plánujeme ušitie šiat, a nevesta chce na spodnú časť sukne ozdobnú krajku. Dáme jej vybrať z niekoľko typov krajok. Cena krajky za bežný meter je od 7 do 100 eur. Ak si vezmeme, že na spodnú časť potrebujeme 9 bežných metrov, tak si to vynásobte o koľko budú šaty drahšie.) A tak je to aj s korzetom, vrstvami tylu a pod...nebudem to všetko rozpisovať, ale ak sa chcete pýtať kľudne nám napíšte, radi Vám odpíše na všetky otázky. s pozdravom Natasha Azariy :-)
Odpovedať
@dedeline Prepáčte, nedá mi zapojiť sa do tejto debaty, ale keď niekto prinesie nejaký obrázok a podľa toho sa vyrobia šaty, nie je to kopírovanie a porušovanie autorských práv???!!!!
Odpovedať
@petrap77777 :-) na fore, kde kupuje 90% neviest saty z aliexpresu, kde niekto bez hanby vsetko skopiruje, je to uplne zbytocna otazka
Odpovedať
Profilova fotka
@petrap77777 Prepáčte, ale sklamem Vás, bohužiaľ nie, To že nám niekto donesie svoju predstavu šiat na obrázku, prípadne viacerých obrázkov a poskladá si z toho svoj model, tak to sa nazýva vlastná tvorba. Pokiaľ viem na Slovensku nemá nikto zaregistrovaný každý jednotlivý model šiat s presným popisom atď... Presnú kópiu šiat je 1000 krát ťažšie napodobniť a ušiť ako vymyslieť vlastné. Porušovanie ochrannej známky a autorských práv znamená v prípade že odkopírujeme celú kolekciu našijeme ich falošné nášivky a budeme predávať šaty danej značky ako orginál...Napr. pred 2 -3 rokmi sme prišli na trh z kameňovým zdobením šiat o rok na to malo maggie sottero minmalne 3 šaty z kolekcie v kameňoch ,, asi by sme aích mali zažalovať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dedeline ja mam od nej satky ked budem mat foto dam sem na MS som nadmieru spokojna a urcite ju odporucam vsetkymi desiatimi..cena kvalita pristup komunikacia vsetko na 100% neolutujes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nataliia po mojej svadbe uz mate dalsie 2 zakazky od mojich kamaratiek a to sveci o vasej skvelej praci. Dakujem Vam saty ma obrovsky uspech :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@9kacenka9 Ďakujeme veľmi pekne :)
Odpovedať
@petrap77777 ale toto je aka zbytocna otazka, to ze donesiem obrazok, kde je napr cipkovany zvrsok neznamena, ze budem mat presne taky isty druh cipky... mozno zmenim dlzku rukavov... nechytajme sa prosim za slovicka. @nataliia prepacte, ze som rozprudila taku debatu
Odpovedať
Profilova fotka
@dedeline Kľudne ohľadom šiat nám píšte na gmail alebo tu na MS do správ. Na všetky otázky Vám radi zodpovieme. Pretože označujete aj ten vymyslený profil pána alebo pani petrap 777.. a potom to ide na tomto fóre inou cestou ako znela prvá otázka.K vašej otázke: Je veľa výrobcov čo vyrábajú krajky, ale stále sa to mení, tak ako móda tak aj výroba. Vyrobí sa niekoľko kilometrov danej krajky, potom sa stroje nastavia na iné vzory krajok, tie ktoré sa vypredajú je problém zohnať. Ale na 95% vieme potvrdiť a zohnať presné tú istú krajku, ktorá je na šatách. Ale zaberie nám to viac času a preto sa treba informovať čím skôr, aby sme Vám ju zohnali. Takže nás kontaktujte, ak máte záujem...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?