Koľko ste platili pri zarezervovaní svadobných šiat?

Profilova fotka
Nevestičky poraďte mi prosím, kolko ste dali peniažkov ked ste si zarezervovali svadobné šaty? alebo ako to chodí ked si vyberiem a zarezervujem musím celú sumu zaplatiť, alebo až keď si ích den pred svadbou berem domov??? ako to chodí ja fakt neviem :( Dakujeeem :)
Odpovedať
Ahoj, ja som zaplatila 150€, pokiaľ sa nemýlim, v tom "mojom" salóne je to fixná záloha, neodvíja sa od ceny šiat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som platila 100€ zalohu a doplatis to potom...urcite sa opytaj v salone, oni ti to povedia :-) Kazdy salon ma aj ine ceny zaloh :-) Ale urcite neplatis celu sumu pri rezervovani :-)
Odpovedať
najskor by som Ti radila ist sa pozriet do salonov a spravit si prehlad, kde a ake saty sa Ti pacia, aj ked je jasne, ze na vesiaku vzdy vypadaju saty inak, ako ked si ich oblecies. Ale urob najskor toto a popritom sa mozes popytat aj na ich podmienky. Kazdy salon to ma inak, ale vacsinou sa plati od 80€ do 150-200€ zaloha, teda aspon co ja viem. Ale vacsina salonov Ti da ponuku, ze pokial si zarezervujes saty uz pri prvej skuske, dostanes zlavu - predsa stravia tam s Tebou hodinku dve a takto si poistia nevesticky. Urcite chod aj s niekym blizkym, kto Ta dobre pozna, aby Ti povedal svoj nazor, ale zase neber celu pereput, pretoze Ta budu zbytocne miast.. najlepsie s clovekom, ktory nebude len pritakavat zo slusnosti, ale neboji sa povedat svoj nazor. Ak mas este cas na rezervaciu siat, tak sa popytaj, kedy ocakavaju nove kolekcie (vacsina salonov by ich uz malo mat v salone) zalezi aj od toho, kedy budes mat svadbu. Osobne som sa rozhodla pre saty, ktore este nemala ziadna nevesta predo mnou, predsalen... nove su nove a je to na nich aj vidno. Ale najvychytanejsie terminy (napr.september) byvaju saty dost rozobrate btw, ja osobne som platila zalohu 100€ a dostala som zlavu na zapozicanie 60€ prave kvoli tomu, ze som si pri prvej skuske v salone saty aj zarezervovala... tak snad som trosku pomohla ;-)
Odpovedať
Úplne súhlasím so sandratn.. Ja som mala pri výbere šiat až príliš veľké publikum a zmiatlo ma to. Zaplatila som zálohu 150 eur. Potom som zistila, že tie šaty sa mi až tak nepáčia, čiže trapas. Vybrala som si iné v inom salóne. Tamtú zálohu mi nevrátili ani časť, jednoducho nič a ani mi ju nechceli uplatniť na nič iné. Čiže naozaj odporúčam premyslieť, či ozaj chcem tie dané šaty. Najlepšie vyberať so sestrou :). Ináč tú zálohu mám stále platnú (ale len do konca marca 2013, žiaľ), ak by si si vypožičala šaty v PO v svadob. salóne Angelo, tak by si na moju zmluvu mala zľavu 50 eur, záloha by ťa tak vyšla na 100 eur. Tak ak by sa ti to náhodou pozdávalo, ozvi sa. Prajem veľa šťastia:).
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den Petra, v našom svadobnom salóne sa platí pri záväznej rezervácia 50% záloha a pri brebratí šatočiek sa dopláca zvyšok.
Odpovedať
Profilova fotka
zaloha150e:)
Odpovedať
Profilova fotka
200e :)
Odpovedať
Profilova fotka
200 eur
Odpovedať
Profilova fotka
150 Eur
Odpovedať
Profilova fotka
50 eur.....a cela suma za pozicanie je 230...a k tomu spodnica, závoj, vankusik na prstene, na klakanie, podvazok a este aj ozdobenie poharov- vsetko v cene...parada nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som platila 100 €.. potom doplatim 230 € lebo cela suma za pozicanie je 330 €...
Odpovedať
Profilova fotka
70 eur a celkove stoji požičovne 270, takže doplatim 200 bola som aj v iných salónoch a v jednom pýtali zálohu 50eur a v dalsom 66 eur
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?