Koľko ste ochotné zaplatiť za svadobné šaty?

Zaujimalo by ma aka je vasa maximalna hranica ktoru nechcete prekrocit. Taktiez co si myslite o sumach 1000 € a vyssie..
Odpovedať
Profilova fotka
mna vysli saty - nove, kupovane v salone v BA, site na mieru 399€ :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 ja som osobne dala 1000 libier za saty plus so zavojom a topankami....myslim, ze je to tak akura t dat za nove saty....ved niektore nevesty davaju 600 a dokonca az 800 eur za pozicanie....tak to za tu cenu radsej nove a este si aj doplatim...predsa len nove je nove a obnosene a preprate niekolkokrat ma nepritahuje.... takze si myslim, ze pokial mas financne moznosti na nove saty, tak urcite kupuj... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zavisi to od toho, kolko penazi mas k dispozicii. Ja som kupovala nove saty, hoci boli v zlave dala som za ne veru paradnu sumu. Ale po svadbe ich chcem zase predat. Ak mas moznost, a nasla si svoje vysnivane saty, tak si ich kup. :-) vydavas sa len raz :-)
Odpovedať
pripajam sa k nazoru, ze zavisi od financnej situacie. V case ked som sa vydavala mi bolo 30 tisic Sk za nove saty vela. Dnes by som si to mohla dovolit a asi by som aj volila tuto cestu. Nove su nove. Pozicat som si nechcela a zdali sa mi ceny sa obnosene, niekolkokrat cistene a presivane saty neadekvatne. V porovnani s cenou za fungl nove - co bolo tych zmienenych 30 tacov. Za pozicanie siat v tejto hodnote si pytali v BA 12 tisic, ak saty zapozicali tri styri razy tak slusny biznis.Akurat, ze po tretom raze bolo aj vidno co mali saty asi za sebou...
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdy nech sa zakryje takou perinou, na aku ma ;-) Ja by som si ich mozno aj mohla dovolit, ale v zivote by som tolko za saty nedala. Ale to bude mozno aj tym, ze mam deti a radsej pojdem s nimi na dve dovolenky, nech vyhodit tolke peniaze za nieco, z coho mi ostanu tak maximalne foto. Ak si to ale mozes dovolit, a tuzis po nich, a mas pocit, ze bez nich Tvoje manzelstvo nebude stastne, tak si ich kup.
Odpovedať
ja som mala hranicu 500€, nakoniec som zobrala iné (viď album) v druhom salóne a keďže to bolo hneď na prvej skúške dostala som zľavu 10percent, takže finálna suma bola 396€ +svadobné topánky 40€ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola ochotna dat do 400 eur a chcela som aby boli moje, nakoniec som take zohnala v auparku, nebolo na nich vidno ziadne znamky pouzivania a stali ma do 400eur aj zo spodnickou, zavoj ma stal 10eur a topanku 20eur
Odpovedať
ja som si kupila cisto nove saty, ani raz nepouzite za 90 eur v obchode so spolocenskymi satami. su maslovej farby a dost honosne na to, ze su spolocenske. su aj dost tazke a maju asi 4 spodnicky. s touto cenou som maximalne spokojna, dala by som aj viac, max do 300 eur, ale aj tak je to vela. podla mna netreba az take drahe saty. ja by som peniazky vyuzila inac, ale ty vies, co si mozes dovolit :) a zas, ak su to "tie prave pre teba" ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež ochotna dat len maximum 300 €. nakolko idem mat malu svadbu a v svadobnych satach budem len na obrade a pri foteni, hned ako prideme do restauracie kde budeme mat len miestnost zajednanu pre 10 ludi tak sa prezleciem do normalnych siat. takze preto nechcem investovat nehorazne peniaze, k tomu ani nemam tolko aby som mohla taku sumu investovat. takze ja si bud popozeram saty tu na bazare alebo risknem dake saty z netu. ale ako napisale uz viacere dievcata, je na tebe kolko chces investovat do siat... :)
Odpovedať
@lucia1983a23 :-) to ja tiez chcem nove ale planujem za nich dat o polovicu menej ako ty. Ono to je vec nazoru,preto sa aj pytam. Na jeden den je to pre mna privela :-)
Odpovedať
@jabadaba to je pravda. Nedavno som bola na svadbe a nevesta mala pozicane saty a ku polnoci vyzerali ako by ich sto cerov nosilo :-) ale seriozny salon nepozicia viac ako trikrat
Odpovedať
@alexandra tvoj nazor sa mi paci. Uprimne pytam sa to preto lebo som posielala e-mail do isteho salonu ohladom konkretnych siat a ked mi dnes priska odpoved som nevedela ci to suma ci telefonne cislo :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dakujem za vase nazory, som rada ze ste pisali uprimne. Myslite ze je skoro kupovat saty viac ako pol roka pred svadbou? To uz som asi zmenila temu ale :-) ked vam to tak pekne ide :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 Dakujem. :-) Nerozmyslala si nad tym, dat si ich usit? Ano, ja viem ze original je original, ale realne a uprimne, spominam si na svoju svadbu a saty som prakticky nevnimala. Ostali mi len foto ako spomienka, a keby som za ne vyvalila 1000e, asi si bucham hlavu. Teraz si davam sit, vyjde ma to do 150e, a budu na mieru presne ake sa mi pacia. Nemam totiz pocit ze "lebo na to mam", pripadne "nikdy by som si neobliekla fake", je v zivote kriteriom hodnotenia kvality cloveka. Ani ti najbohatsi ludia nebudu len tak vyhadzovat peniaze - na nic. Preto si herecky poziciavaju sperky. Lebo naco by im boli, aby im vyseli v skrini? Naco?
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra ja by si ich tiez chcela dat usit ale to bude asi z ciny a zatial necitam dobre reakcie. ale ako som pisala vyssie, mna caka v svadobnych len obrad a fotenie takze fakt nehodlam vyhodit neviem ake prachy za ne. kde si davas sit ty teraz ak sa smiem spytat? a teraz si opat davas sit svadobne saty ci len popolnocky? @kexik218 ja budem mat svadbu buduci rok v juli a saty chcem objednat v januari, a mozno aj skor ak ma chyti panika ze by som ich musela vylepsovat, takze pol rok je podla mna fajn... :)
Odpovedať
Ja som mala hranicu 300-350.ak nechces znackove,tak sa da lacnejsie aj v susednych statoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@maria117 ktoré susedné štáty myslíš? Polsko a Ukrajinu? či západ CR a Rakusko?? :) aby vedela :)
Odpovedať
@kexik218 prečo si šaty nekúpiš tu na mojasvadba a nevyskúšaš priamo u nejakej nevesty doma? Boli isto len 1x použité a cenu budeš mať s 50% zľavou. A ver mi, žiaden salón nepožičiava šaty iba 3x :) to by robili skôr charitu... A je to veľký rozdiel mať ich požičané- keď ich pred tebou niekto zničí, už si musiš vybrať iné aj keď si ich mala zarezervované, a už nehovorím o tom, keď ti na nich niekto stúpi a po fotení v prírode ako budú vyzerať. Ja som mala šaty nové a som fakt šťastná, že som nemusela tŕpnuť, či to pôjde alebo nepôjde dole. A potom keď tie šaty predáš aj keď len za 1/3 ceny, stále ťa výjdu lacnejšie ako v požičovni.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Ja si davam sit od cistej Slovenky, pani sa vola Anna Krasnecova, videla som jej pracu a super! A opakujem, budu stat do 150e. Takze pekne ma odmerala, budem mat 2 skusky, rozhodne to nebude hop alebo trop ako z Ciny.. Davam si sit svadobne, budeme mat malu svadbu, len obrad a posedenie s rodinou, nic velke, takze popolnocky nebudem potrebovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra presne ako ja, len posedenie... a z kade je ta pani? ma daku webovu stranku aby som si ju mohla pozriet alebo dake infosky o nej?? lebo ak je to slovenka a sije za taku sumu tak by som nevahala... a ty si jej dala navrh siat ktore sa ti pacia alebo si si u nej dake vybrala???
Odpovedať
@janka_89 ja som chcela tiež ušetriť, tak som si dala cez e-bay ušiť šaty- vyzerali úplne inak a tak som mala nakoniec šaty dvoje... fakt, dajte na moju radu- väčšina šiat, ktoré tu dievčatá predávajú, sú super kvalitné a nemáte šancu z takých materiálov a s takým dizajnom, aby vám ich niekto ušil lacnejšie- skúste si pozrieť šaty zo svojho okolia a ísť si ich priamo vyskúšať- ak je problém cena, niekedy pomôže, ak iba napíšete, e sa vám páčia šaty, ale môžete za ne dať iba napr. o 50 E menej a počkajte na odpoveď. Myslím, že väčšina zareaguje kladne.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Pozri: www.satynamieru.sk Ja som k nej prisla s presnou predstavou, nakreslili sme si to, podebatovali o materiale, dala som jej uz kupenu spodnicku a v auguste mam prvu skusku. Pani je z Martina, ale ma tu dceru, takze sme sa stretli priamo v Bratislave. Ty to mas asi blizsie do toho Martina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anickaanicka ved prave ze mam strach objednavat z ciny... ale financie nepustia, ale som uz napisala ze pozriem aj bazar co je na tejto stranke... u mna je najhorsie ze zijem v Anglicku, takze ja si nebudem moct ist ziadne vyskusat. preto mam strach ci mi sadnu nakolko na bazare su tie saty pisane vo velkostiach ako napr. 38 a pod... este to spravit ak tak, ze pojdem do salonu vyskusat dake saty a podla toho uvidim ake cislo mi padne.. ale fakt neviem ako to budem este riesit... :(
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/kok... Tato kocka ma tiez saty od nej.. Ved jej pripadne len posli miery, predstavu, ona je naozaj velmi zlata, podla mna nebude mat problem Ti ich poslat do UK na vyskusenie..
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra no ja to teraz nemam nikde blizko nakolko zijem v anglicku ale kazdopadne z tychto dvoch miest asi ten Martin :) dakujem za stranku.. hodim si ju hned do zaloziek aby som ju mala ako poistku.. a mas foto tvojich siat ako budu vyzerat? aby videla ci ide zlozite sitie alebo nie.. lebo urcite aj od zložitosti siat sa bude odvijat cena... vdaka bohu ze svadba je buduci rok, a mam cas porozmyslat co bude najlepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra uvidime.. :) ale je dobre mat takuto istotu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Pozri moj album... ;-) Popytaj sa a uvidis.. Mas cas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra vidim ze si si poskladala saty z dvoch roznych... som zvedava potom na finalovy vysledok :) prave pozeram jej stranku... kazdopadne urcite nezavrhujem tuto moznost :)
Odpovedať
@janka_89 a kedy prídeš na SK ? Ja som tiež predtým žila v GB a prišli sme rovno na svadbu :) no dajaká lacná letenka na ryanairi by ti vyriešila všetky problémy. Do 200 E tu nájdeš také šaty, že fakt, keď je nejaká krajčírka schopná aj s prácou urobiť to lacnejšie, klobúk dole- lebo na moje šaty mi len krajčírka vypínala spodnicu a vravela, že by nebola schopná za tú cenu zohnať ani látku a nie to ešte zarátať si za prácu.
Odpovedať
Profilova fotka
@anickaanicka teraz v auguste, potom na Vianoce a potom do svadby (ktora bude v juli) neplanujem.. ale mozno sa to zmeni nakolko mozno budem musiet prist :) preto rozmyslam ci si saty neobjednam tak aby som si ich mohla prist vyskusat pocas decembra, teda ak si vyberiem moznost dat si usit na slovensku... teraz v auguste chcem obehat salony u nas v BB a v ZV aby som vyskusala saty a vedela aky strich mi ide, velkost a podobne.. a podla toho sa potom rozhodnem... ak by tá pani fakt ušila svadobné šaty ktoré chcem (lebo už som si našla tie ktoré sa mi najviac páčia) za 200 € tak nerozmyslam...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?