Koľko skúšok je potrebných pri šití svadobných šiat?

Profilova fotka
Baby, teda hlavne tie, ktore ste si dali sit saty, mam jednu otazku. Som v cudzine a velmi silne premyslam o tom, ze si dam saty sit doma a nie tu v Spanielsku, lebo nechcem zbytocne oplieskat stovky euro za to, co mozem mat doma o dost lacnejsie. Otazka vsak znie: je to mozne zrealizovat, ked budem doma vlastne len teraz na vianoce, cca 2 tyzdne, potom na velku noc 1 tyz. a najskor potom v juli? Svadbu mam v auguste. Dik
Odpovedať
to ti povie tvoja krajcirka najlepsie, ja som mala tusim 3 - 4 skusky
Odpovedať
Profilova fotka
treba sa dohodnut s krajcirkou, ta Ti to povie na 100%...ja som neskusala vobec, iba som poslala vsetky pozadovane miery :-D ...ale to je asi trochu extrem :-o ...inak myslim, ze to co pises by malo urcite stacit ;-)
Odpovedať
Si presne v situacii akej som ja bola. Urcite sa to da zrealizovat. Len sa moze stat ze zmenis trosku postavu, a pred svadbou sa budu musiet upravit. Ale to je detail a aspon z mojej skusenosti ziadny problem aj 3 dni pred svadbou.. Ja som si dala saty sit v decembri a chvalabohu na svadbe este stale sedeli ako uliate. Medzitym som vsak po zime schudla pri skuskach, ale to sa ase upravilo. odporucam ti si najst spravnu isobu na vianoce a dat sit saty az v juli.. ;-)
Odpovedať
cestovatelka ty si vobec neskusala? teda to ti usila prisla a boli dobre?
Odpovedať
Profilova fotka
No, velmi ste ma potesili, lebo vase fotky ma velmi povzbudili, ste vsetky v tych vasich satach kocky ;-) , takze vidim, ze sa u nas daju zohnat kvalitne krajcirky. Ja s poziciavanim nechcem mat nic spolocne, mam svoj vysneny strih, no a od toho neupustim. Len tu v Espana na mna vyblafli take ceny za sitie....
Odpovedať
Profilova fotka
poslala som miery do ciny a oni usili podla obrazku:-)
Odpovedať
Ja som mala 3 skusky dokopy a sili sa 4 dni.. boli to moje popolnocne satocky.. Guiri, ked ti zostane latka zo satov, aj topanky si mozes dat usit za lacny peniaz. ;-)
Odpovedať
cestovatelka do cini? wow, to musela byt dobra krajcirka, ked uplne bez skusky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No to je zaujimave, lebo ja pracujem v jednej firme tu v BCN kde vybavujeme obchody s Cinanmi, aj ked je to elektronika, ale poviem ti, komunikovat s nimi je nieakedy dost "zabavne" Chces produckt v cervenej a oni ti poslu v modrej a podobne. :-D To ti teda gratulujem k takemu uspechu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Freya, usit topanky? Mas nejaky kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
Freya, este jedna otazocka, nedala by si mi cez IP kontakt na tvoju krajcirku? Si z Blavy, nie?
Odpovedať
posielam..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Dik moc, urcite sa tam mrknem ked pridem do Blavy.
Odpovedať
freya, ty mas kontakt na toho obuvnika z lozorna? posles? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?