Koľko salónov a svadobných šiat ste vyskúšali, kým ste sa rozhodli pre šaty???

Profilova fotka
Milé nevesty, zaujíma ma, koľko salónov ste navštívili a koľlko šiat ste vyskúšali, kým ste sa rozhodli pre tie jedni pravé??? :-) Vedeli ste hneď, že sú to tie pravé, alebo ste sa nevedeli rozhodnúť pre jedni?
Odpovedať
1
2
@maillika ja som bola v troch a skusala som asi 7 siat dokopy
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola v 1 salone a vyskusala som troje saty a tretie som brala hned so vedela ze su to tie prave , taky pocit sa ma zmohol ze to bolo citit ze su to oni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
4 salony, veeeela siat a ked som vkrocila do posledneho, vedela som, ze tam budu... a boli a bola to laska nekonecna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyskúšala som nejakých 6 salónov, šiat vyše 20 ... no dopredu som vedela, že šaty si chcem kúpiť, takže to skúšanie bolo len kvôli tomu, že som chcela vedieť čo mi sadne, aká je ponuka v salonoch a za koľko požičiavajú ... jedny šaty sa mi veľmi zapáčili ... no nemôžem povedať, že by sa mi pri tých mojich, čo som si kúpila rozbúchalo srdce a vedela som, že sú to ony :-D jednoducho sa mi páčili, aj cena bola dobrá, tak som ich kúpila :-D Takže na mňa žiadne takéto pocity neprišli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola asi v 4 a skusala dokopy asi 13 siat :-) a tie posledne boli tie prave :-)
Odpovedať
1 salon a asi 10 siat... isla som tam pre konkretne, na obrazku wow, v skutocnosti pekne, vybrala som si nakoniec take, ktore by som na obrazku asi prehliadla
Odpovedať
ja idem do polska v sobotu skusat saty tak som zvedava... mam celkom aj vybrate z ebay.com ale neviem sa rozhodnut, v polsku maju podobne na 99% tak idem vyskusat ci mi budu pasovat a podla toho sa rozhodnem
Odpovedať
Ja som prešla asi 6 salónov a nevyskúšala ani jedne šaty :-) z toho, čo by bolo v mojej veľkosti sa mi nič nepáčilo, takže som si rovno dala ušiť podľa predstáv :-)
Odpovedať
1 salon, dvoje šaty a už ich mám doma :)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľké zľavy na tejto akcii!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaq A nebojiš sa, že v ďalšom salone by sa ti mohli iné šaty páčiť viac?
Odpovedať
@maillika nie. chcela som Veru Wang, mám Veru Wang a som spokojná :D. Keďže každý rok chodíme na plesy viem aké šaty mi sadnú a v akých sa mi dobre tancuje. Družičky skonštatovali že sú super tak nebolo nad čím váhať, druhé som si vyskúšala len pre srandu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katikaq Šaty od Wery Wang si zohnala na Slovensku?
Odpovedať
@maillika jou :) výpredaj v svadobnom salóne
Odpovedať
vyskusala som si jedny jedine saty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
V prvom salone, piate saty. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
prvé,ktoré som uvidela na internete. bola som aj v jednom salóne, avšak sa mi nič nepozdávalo :-p potom ma to omrzelo,tak som objednala z netu
Odpovedať
Asi 5 salónov asi 20 šiat...Posledné vyskúšané len tak zo zúfalstva...a boli to tie pravé! dostavil sa wow efekt :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gekra A ktore si si vybrala v salone? Videla som tvoj album, mam podobny vkus. Tiez chcem saty typu morska panna.
Odpovedať
@maillika tie čo som si nakoniec vybral maju podobný štýl ako v albume su uzke cez boky a spodok mierne sirsi...Proste tie pravé...:-) som raz nevedela pochopit co je to za pocit ked buduca nevesta najde "svoje" saty...no uz viem :-) Inak na mna chceli vsade v salone navliect take bohate saty a ja som si povodne myslela ze aj take chcem...a realne ked som si uz niekolko siat odskusala som usudila ze chcem cosi uplne jednoduche...
Odpovedať
Ahoj. Ja som neskusala ani jedny :) dala som si ich usit na mieru cez net. A ako som zistila ze chcem prave tie? Pozerala som do noci co by sa mi pacilo a ked uz som bola zufalo unavena tak vtedy mi padli do oka a...ano vybrala by som si ich znova :)
Odpovedať
bola som v prvom salone, skusala som asi asi 6 siat a z nich som si vybrala trojo .. a z tych som sa nevedela rozhodnut .. az som sa rozhodla, ale nechala som si to premysliet ..este pre istotu som sla do dalsieho salonu, keby nieco, ale pristup otrasny, tak som sa o par dni vratila do toho prveho a saty zajednala tie, v kt. som sa citila "lahko" a myslim, ze som urobila velmi dobre, pretoze vsetci mi ich chvalili .... na ramenach mali cipku, cize som nemala holy dekolt a to bolo vychvalene .. v korzetovych som si prisla taka vulgarna, robili mi velke prsia, i ked ich velmi velke nemam
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 hah no presne toto idem aj ja urobiť, pochodiť po salónoch a vyskúšať rôzne strihy a modely aby som vedela čo mi sedí a najlepšie na mne vyzerá a potom si kúpim niečo z internetu zrejme :D
Odpovedať
baby objednavali ste sa v salonoch :? alebo ste len tak prisli a skusali saty ?
Odpovedať
3 salony asi 15 siat a aj tak som vzala tie uplne prve :-D a ak sa chystate niektora do polska tak viem dat referencie na nowy targ, dnes sme tam boli, takze mam cerstvo posondovane mesto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@soro88 vzdy je lepsie sa objednat. Ja som bola v 3 salonoch a vzdy som bola objednana. Vyhradia si pre Teba cas. Inak ja som skusala 15 siat a neviem sa rozhodnut. Vaham medzi niekolkymi. Jedny sa mi pacia najviac, ale nebol to ten wow pocit. Tak neviem.
Odpovedať
3 salóny, cca 12 šiat... Tie moje som hneď vedela že sú to ony...išla som ešte do jedného salónu a vrátila som sa... Nemohla som na ne zabudnúť :-)
Odpovedať
ja som skusala iba na veltrhu v asi 4 salonoch a ked som uvidela tie moje, vedela som ze to su ony, ešte som ich ani nemala oblečene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vyskusala prve saty a bola som presvedcena, ze tieto chcem...pre mna su krajsie, nez ake som si kedy vysnivala alebo videla...potom som mala na sebe este dvoje v tom istom obchode (kupovala som si saty), ale to uz nebolo ono, takze som zobrala tie prve....ide o ten pocit, ktory zena ma...ked si nie je ista treba skusat dalej, siat je teraz tolko vela a su jedne krajsie ako druhe...myslim, ze kazda si vyberie..len niekedy to naozaj moze trvat dlhsie.
Odpovedať
Profilova fotka
1 salon 1 saty :) nebolo o com ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?