Kolko mesiacov pred svadbou zhanat svadobne saty? BA

Ahojte dievcata, ako napoveda tema..kolko mesiacov pred svadbou je dobre zhanat saty? ja mam do svadby 10 mesiacov a pride mi to straaasne skoro… pride mi divne ist do salonu a skusat saty a ked sa ma spytaju ze kedy mam svadbu a a zadrem ze za 10 mesiacov tak budu na mna asi divne pozerat..alebo opak je realita? treba pozerat a rezervovat uz teraz aby mi nejake ostali?:) Dakujem
Odpovedať
Aj ja som zvedavá , ze kedy je čas si začať obzerať svadobné saty
Odpovedať
ja som bola v maji (8.5) v polsku si dat usit na mieru a hovorili mi, ze dobre, ze som teraz prisla..lebo potom maju firmy dovolenky v lete..a ze je vela zakazok a tak..a o necele 2 mesiace (27.6) som po ne bola :)
Odpovedať
Uplne staci pol roka pred svadbou . Aspon je istoto ze budu take ake si zajednala s nebudu znicene
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu v apríli 2016 a pani zo salónu mi povedala, nech prídem v októbri, takže 6 mesiacov pred... v lete a hlavne v septembri toho majú veľa a v októbri im vraj prídu aj nové šaty, kolekcie, tak sa už neviem dočkať :-)
Odpovedať
ja som bola v júli a svadbu máme v apríli, ale aj to z dôvodu ze sestra žije v zahraniči a chcela som aby bola pri tom, ona príde potom až na svadbu ale pozeralmi na mna ze co tak skoro ale hned som im to vysvetlila, že prečo :D inak boli milé
Odpovedať
Ja som si kupila vo februari a svadba bude 26.9. :)
Odpovedať
Tiez sa mi zdalo priskoro hladat saty tolko casu dopredu..zacala som skusat az v aprili tu v Londyne..nakoniec som si vsak kupila saty v BA o par dni na to a v auguste sme mali svadbu..satky, ktore som povodne chcela ako svadobne no nesli mi so zamkom ale s nasou recepciou, mi boli site tyzden dopredu a nemozem si ich vynachvalit!!!
Odpovedať
Ja som síce z KE ale bola som asi 9 mesiacov pred svadbou skúšať šaty. Aj preto, že prišla sestra zo zahraničia. A zároveň preto, lebo mali nové kolekcie, tak som si mohla vyberať :-) A nič nebolo ešte rezervované :-) A nikto sa ma nič nepýtal ani nevravel, že by som išla skoro a to som bola v 5 salónoch. Tak max povedali, že mám ešte v pohode čas si to rozmyslieť :-)
Odpovedať
Ja som si nasla tri mesiace pred svadbou a keby este raz tak zhanam asi mesiac pred. Siat a salonov je plno a my zeny potom vymyslame a spekulujeme. Ako pacia sa mi moje saty ale keby som mohla po polnoci sa prezleciem do druhych lebo sa mi pacia aj ine ;)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu april 2016 a bola teraz takže pol roka dopredu ale večšinou mi povedali že nová kolekcia príde až po novom roku
Odpovedať
Ja mam svadbu o mesiac a pol! Bola som skusat zaciatkom aprila ( zistila som ze sa neviem rozhodnut a prislo nekonecno faz pocas obdobi maj az teraz september a mohla som dlho uvazovat a hovorit si pre a proti atd.atd.. Teraz mam uz aspon predstavu, styl svaadby atd atd... ) idem 3. Oktobra a rozhodnem sa ktore saty budem mat aspon to budu cerstve pocity a emocie a budem si nimi ista 😊😊..
Odpovedať
Ja som si šaty začala skúšať necelé dva mesiace pred svadbou (neúspešne som dúfala, že zhodím kilá:))) hneď prvé čo som skúšala som si aj rezervovala, skúšala som aj iné, ale nakoniec fakt prvé, čo som mala na sebe, je ale pravda, že niekoľko mesiacov som sem-tam chodila po internete a zháňala čo by sa mi páčilo, týždeň pre skúšaním som si popozerala po inetnete, kde čo majú, kde sa mi oplatí ísť a šla som. Podľa mňa to úplne stačí. Ak chceš ale niečo špeciálne, resp. máš postavu, pri ktorej nenájdeš niečo čo by ti fakt sadlo, ak budeš potrebovať ušiť možno na mieru, tak to rozhodne skôr. tých 6 mesiacov je asi dobré, aby bol čas aj dolaďovať podľa tvojich predstáv.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?