Koľko dať za svadobné šaty?

Profilova fotka
Ahojte babenky! Neviem ako ste na tom Vy, ale ja o rok koncim na vyske, ziadne peniazky, no moj muzik akurat nasetril na pozemok, preto sa chcem pytat, kolko ste ochotne dat za saty. Mala som vysnivane ale za 13 000 si nemozem dovolit, ani rodicia nepomozu v tom. Nemozem od nich ziadat tolko, a svadba na uver, to je trosku morbidne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
csicsi moje vysnivane saty mali pozicovne 14 000. Upustila som od nich, nakolko kupujeme byt, budeme platit hypoteku a ŕadsej pojdem na svadobnu cestu. Niektore nevesty si tu objednavali saty cez internet (chcela som i ja, len uz som mala malo casu a nestihala by som si zajednat ine, ak by prisli zle), ine nevesty boli na satach v Polsku - su tam velmi pekne saty a vacsina spolocenskych siat v nasich obchodoch, i v svadobnych salonoch je odtial. Neviem kolko mas casu Ty ale urcite najdes tie svoje saty.
Odpovedať
ahoj csicsi... to dost zavisi aj od miesta, v ktorom si chces saty pozicat. neuvadzas ani, kde bude svadba, tak je tazko radit. ale je jasne, ze cim mensie mesto, tym mensie ceny. ale na druhej strane vyber siat nemusi byt mensi... skus pobehat, ine ti neporadi asi nikto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem ze dobré rady :-) už som pobehala niekolko salonov, studujem v BA a bývame nedaleko DS. V DS su 2 salony,v jednom som nasla celkom pekne saty, vlastne kopie znackovych ( ako prezradila predavacka) za max. 3500 Sk. A este k tomu ochotny personal! V BA zas drahe, vsak hlavne mesto, vyssie platy...Svadbu mame az v juni 2007,presny datum este nevieme, ale dufam ze sa uz onedlho rozhodneme. Vsak do juna 2007 este casu dost.....uz som velmi netrpezliva. Este neviem aky typ siat, ale spolieham sa radsej na vizualne zazitky a rozhodnem sa pre tie ktore mi budu sadnut 8-)
Odpovedať
ahoj csicsi ,napis odkial si aby sme ti vedeli poradit.Ja som si pozerala saty aj za 5500 ale boli zasedle ,nemoderne take z minuleho stoleti :-| tak ak som chcela nico nove musela som si priplatit a vyjdu ma na 9000,sice rozdiel v cene ale aj v vzhlade .Plati cim novsie saty tym drahsie ,cim vecsie mesto tym drahsie atak .Mne sa polske saty nepacia podla mna su velmi gycove ale kazdemu sa paci nieco ine. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj bluesmile! Byvam nedaleko od Dunajskej Stredy, 33 km od Bratislavy! Studujem v Blave, ale v Dunajskej som nasla salon Gabriela a Mercedes,( spominaju viackrat v svadobnych albumoch), napr. zab_ka mala saty tiez z tohto salonu, len maju salon aj v Galante. Mne sa zdalo ze maju celkom peknucke a ciste saty. A ked som sa pytala na pozicanie, predavacka radila aby som si radsej pockala na novu kolekciu, takze aby som sa vratila az vo februari 2007, ale aj vystavene sa mi celkom pacili! A ceny od 2600 do 3500, asi viem preco, nemozu si dovolit vyssie ceny, lebo ked zdvihnu na 6000, tak vsetci odidu do Bratislavy a tam je trosku iny pristup, vacsia konkurencia, ina kvalita
Odpovedať
Profilova fotka
ak ti smiem poradit - nezajednavaj si saty prilis skoro, lebo sa ti zacnu za chvilu pacit ine (moj pripad) a vo vacsine salonov ti zalohu nevratia. Staci tak 2 mesiace pred svadbou.
Odpovedať
Profilova fotka
ano, rozmyslala som uz o tom aj ja, a necham si to asi na tie 2-3 mesiace pred svadbou, dovtedy budem (ostro) kukat vase albumy s krasnymi foteckami a cerpat z nich. A ako s lodickami, pred alebo po vybere siat. Neviem sa rozhodnut, lebo ked este nevies farbu siat tak je to tazke, a dopredu je to riskantne, nie?Ale na vyber by som uz mala mat spodne pradlo, ze? Poradte mi prosim, lebo som z toho UFF!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ano aj mne sa zdaju prilis lacne, ale boli fakt krasne, dala by som aj 8500 za saty, ale 13000.....to je vela. Vsak pridam potom nejake fotky zo skusania, posudte a hlavne radte!
Odpovedať
csicsi, ak chces tak si daj usit, to ta vyjde na 6000-6500.- a budes ich mat presne na mieru a 1.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
uvidim co z toho bude, uz sa tesim na svadbu, ale chcela by som sa k tej svadbe dopracovat bez STRESU, ale to asi nepojde! Esteze mam Vas, tuto stranku, lebo fakt by som nevedela ako na to!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam saty zo Stefanie za 9500,- podla mna je to v pohode a su zo Spanielska.S polskymi by som asi neriskovala material.Mala som odtial kupene spolocenske saty na promocie z butiku nie z trhu,vyzerali super kym sa nevyprali :-( takze na svadbu by som to uz urcite neriskla ani so sitim.Pokazit si najkrajsi den to nie, radsej si zaplatim aj ked chapem,ze nie kazda si to moze dovolit.Ani ja nemozem velmi vyskakovat ale vydavam sa len raz tak preco na sebe setrit :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
pozerala som si najprv spoločenské šaty (popolnočné) v svadobnom salóne - požičovné bolo 1800 Sk, zdalo sa mi veľa, nakoniec som si kúpila tej istej značky za 2390 Sk, neskôr som zistila, že je to dovoz z Poľska, aj tie zo salóna aj tie moje - takže hovoríte neprať ? :-D :-D :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Neviem mne sa fakt tie polske nepacia ,ja mam velkost 34 male prsia a na mne to stalo ako handra ,nemali take vystuze ako kvalitne saty ,proste obliekla som si aj take aj take a nedalo sa to porovnat.Treba vojst do salona a pytat si katalog siat a hned budes vediet co su to za saty akej znacky .Myslim si ze ak v salone nemaju katalog tak su to trhove saty ake si mozes kupit aj sama v Polsku a este Ti aj ostanu.Pofot sa a daj fotky do albumu.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, neviem o polskych satach, mozno material je z Polska, lebo ten salon kt. som spominala vyraba tie saty, takze sa siju tam podla zahranicnych, napr, La Sposa, St. Patrick a podobne, ukazali mi obrazok a k tomu saty, celkom sa podobali, no nepoviem neboli tie iste, ale kvalitne a peknucke boli
Odpovedať
Tak si ich oblec a potom len tak zo srandy ze aby si mohla porovnat skus v inom salone znackove a potom sa rozhodni a ak budu lepsie alebo take iste tie site tak urcite ich zober ved cena je velmi dobra
Odpovedať
Profilova fotka
urcite to vyskusam, ale maju tam hotove zahranicne nejake Weis Couture, neviem co je to za znacku, ale su celkom v poho
Odpovedať
Tu nepoznam tak skus porovnat ,najznamejsie su u nas znacky asi:pronovias ,lasposa san patrick ,eddyk,demetriosa ked ma este nieco napadne tak napisem ahameggie sotero ...neviem ako sa to pise tak sorry
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ANO, La Sposa, St. Patrick a Pronovias-tie su uzasne, zobrala by som z nich aj z kolekcie roku 2004, su nadherne!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ja mam 36-38 takze dufam ze si nieco najdem
Odpovedať
Ja som 2004 videla ale uz sa mi nepacili ale 2005 su v pohode a myslim ze aj cena by mohla byt celkom dobra.Ved este mas casu dost.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
vela so rozmyslala o cene mojich siat, lebo sa to zo vsetkym vysplhalo az na 18.000,- je to dost vela, ale povedala som si, ze je to raz v zivote a radsej budem dva mesiace na suchych rozkoch ako mat vycitky, ze som nemala saty tie ktore sa mi pacili lebo stali 12.000,-. Podla mojho nazoru netreba pozerat na cenu aj ked si uplne s chudobnej rodiny pretoze si myslim, ze rodicia su stastny ked ti si stastna, je lepsie si vyberat podla toho co sa mi paci, radsej nebudem mat drahe topanky, korunku zavoj a ja neviem kadeco...zavoj mi usije stara mama a tayk ze vsetci padnu na rit korunku kupim nejuku lacnu bizu a nahrdelnik s nausnicami tiez sa da kupit za lacno, ale pojdem na tuto stranku a na bazar...vies na satach nesetri v buducnosti ti to moze prist hrozne luto a pokial nepojdes do nicole tak su normalne ceny a dokonca sa da aj zjednat cena ak si sikovna a natrafois na majitelku
Odpovedať
Skus pozriet aj na ebay, su tam krasne saty za super ceny, akurat je tam riziko ze ti nesadnu presne alebo nedojdu vcas atd, ale risk je zisk. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Trosku vstupim aj ja do tejto temy. Do svadby mas este dost casu, takze mas moznosti ist sa pozriet do Polska, popozerat salony drahsie, aj lacnejsie, v Nicol dokonca mavaju vypredaje svadobnych siat z minulorocnych kolekcii a ked mas dobru krajcirku tak si ich mozes dat aj usit a za cenu pozicovneho budu Tvoje. Ja som si tiez povedala, ze som dost nizka a pozicovne za 3 dni sa mi zda vysoke a starsie kolekcie som nechcela. Polske saty sa mi celkom pacia, len vsetky su na jedno kopyto, aspon podla mna. Tak som sa rozhodla , ze si dam moje saty usit. Krajcirku mam uz ale odskusanu. Vcera som bola na skuske a som zatial velmi spokojna, uz su az na detaily skoro hotove. Je pravda ze ma budu stat cca 8500 Sk, ale budu moje, site na mieru a hlavne su strane lahulinke a moznoze sa Ti ich potom este podari aj predat po svadbe, takze Tvoje naklady v konecnom doslednku nemusia byt az take vysoke.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?