Kedy začať zhánať svadobné šaty?

Ahojte nevesticky..,,chcela by som vediet ako ste na tom vy so satkami..,,ja mam svadbu az v septembri nabuduci rok a nasla si satky,ktore sa mi pacia a v stredu idem skusat..,je to podla Vas skoro na kupu? dakujem krasne za vsetky prispevky a nazory:-) :-)
Odpovedať
@anjelica je to velmi skoro na kupu, dovtedy najdes este siat a siat a nakoniec budu uplne ine ako tieto prve, ktore sa ti pacia ;-) ja som bola skusat vo februari a svadba bola v juni - uplne to stacilo...
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelica ja mam svadbu v auguste a satky som mala doma uz v septembri :) A nelutujem, stale su pre mna tie naj :) A mam uz dlho o starost menej :) Ale ty mas este rok a pol, to by som asi pockala este :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. tak ako hovori jasminet, podla mna je to strasne skoro. Dovtedy uvidis este vela peknych siat, mozno na trafis aj na krajsie a za lepsie ceny, netreba sa az tak uponahlat. ja mam svadbu teraz v maji a saty som bola kukat uz od oktobra ale kupila a vybrala si jedny az vo februari. uz ich mam doma a uz teraz sa mi zdaju okukane. akoze su krasne, nelutujem, som velmi spokojna. netreba sa az tak ponahlat, pozerat, skusat, hladat ano, ale radsej by som este nekupovala. to je len moj nazor. :-)
Odpovedať
ja som si saty isla poziciavat vo februari a svadbu mam prvu augustovu sobotu...podla mna je tiez este skoro na kupu ale rozhodnutie je kazdopadne na tebe...:) ked sa ti tak velmi pacia a chces si ich kupit tak si ich kup...ale ako pisali dievcata ze dovtedy pridu ine saty a mozu sa ti zapacit aj ine... @anjelica
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?