Kedy mám začať zháňať a objednať šaty?

Vydávam sa začiatkom mája :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa vydávam v máji 4.5.2013, a veci zháňam už teraz, termín na sálu a hudbu, starejšieho som mala súbežne zajednaný - koniec augusta a začiatok septembra, šaty zháňam v PB, stačí že vraj prísť v decembri, keď budú mať všetky modely vrátené, kostol bol zajednaný začiatkom októbra a kameran + fotograf, zajednávam až teraz zo Žiliny.... Čiže podľa mňa by si mala začať ... :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja sa tiez vydavam v maji, a saty uz mam kupene :) ale to bola len nahoda, no myslim ze uz by si mala zacat. @pialocka akeho foto a kameramana vyberas zo ZA? ja mam tiez svadbu v ZA a uz mam aj zajednanych..
Odpovedať
Profilova fotka
Saty mozes zhanat uz teraz ale vacsina pozicovni bude mat v januari a februari novu kolekciu 2013 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Šaty si môžeš pozrieť aj v shopoch tu na mojasvadba.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tak isto vydávam až v máji...a zatial mám len fotografa, aj to preto lebo je to moja kamaratka a 6 bublifukov :-D ...všetko budem zháňať až na nový rok....ja aj tak chcem easy svadbu, bez zbytočným stresov....čo zoženiem, budem mať...čo nie, nebudem..ale to najhlavnejšie už mám ŽENÍCHA ...na inom až tak nezáleží ;-)
Odpovedať
@2veronka7 Ahoj ja sa vydávam koncom apríla a šaty už pozerám teraz, aký strih, odtieň mi sadne, ale asi nebudem dlho váhať, lebo dvoje čo sa mi páčili sú už zajednané :-( V šatách sa chcem cítiť pohodlne a fajn, aby sa mi nestalo, že si budem musieť navliecť niečo s čím sa nebudem vedieť stotožniť a pokazí mi to celý deň D. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja všade kde chodím a niečo zháňam, a kedď poviem, že sa idem vydávať začiatkom apríla mi vravia že chodím moc zavčasu :)
Odpovedať
kupila som si asi pol roka pred svadbou ai viac
Odpovedať
Profilova fotka
vydávam sa v júni budúci rok a šaty už zháňam..jedny som už aj našla, nad ktorými intenzívne uvažujem, lebo sú presne podľa mojich predstáv :)..ale ešte si nejaké popozerám,prípadne si počkám do februára na nové kolekcie (aj keď budú trochu drahšie)..ja si myslím, že sa treba len opýtať, ako dlho trvá dodanie šiat..mne dnes povedali, že cca 4-6 týždňov (lebo dávam šiť na mieru)..takže stále si ešte môžem počkať na tie nové kolekcie, a keby ma nič nezaujalo tak si kúpim tie, ktoré už mám vyhliadnuté ;) Prajem Ti veľa šťastia pri hľadaní tých správnych šiat :)
Odpovedať
Profilova fotka
mas cas :)
Odpovedať
Profilova fotka
aby ste boli v klude bez stresov tak minimalne pol roka. u nas uz najdete kolekciu siat 2013
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja by som odporucala 4-5 mesiacov pred svadbou, hlavne pokial nenosite klasicku konfekcnu velkost. Prikladam link na nove svadobne saty od 99eur do 155eur, rozne velkosti. Pokial si vyberiete tak Vam saty mozem poslat na dobierku a 1-3dni mozu byt pri Vas. Pokial Vam nesadnu, nebudu sa pacit atd tak ich mozete vratit naspat na dobierku, peniazky sa Vam vratia. Saty sijeme aj na mieru, cena je taka ista 99eur-155eur. http://www.mojasvadba.sk/shopy/predaj...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam uz saty zajednane od oktobra a vydavam sa zaciatkom juna....stale mam tam moznost vybrat si ine saty....ale tie yvsnivane su zarezervovane....pridem tak 3 mesiace pred svadbou ix obzriet a ak budu sprate alebo znicene , mam moznost vybrat si iny model..:) nerisila by som to tak skoro ale ked som ix videla, povedala som si ze ano tie xcem.....bol to ten moment ze nao su to tie moje:)
Odpovedať
podla mna staci v decembri-januari (4-5 mes. pred svadbou), budu aj nove kolekcie. na saty to staci, skor by som nahanala DJ a starejsieho, ti dobri su vychyteny aj rok dopredu, a samozrejme salu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam svadbu 17augusta saty by som si sla vybrat uz aj teraz,ale nechcem zbytocne dopredu nic zhanat,moze sa nedajboze prihodit hoci co,tak si to necham na maja.kamoska mala 2mes.na pripravu svadby a ta vraj dopadla super.ja si myslim,ze clovek cim viac planuje,tym to je na prd :-D hoci viem,ze kazda sa tesi a chce to mat co najkrajsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?