Kde zoženiem tieto šaty?

Profilova fotka
Ahojte, neviete, či tieto šaty zohnať aj u nás v salónoch? Zatiaľ som ich našla iba na ebay a spol., ale chcela by som si ich vyskúšať. Ak sa už pýtam, nepoznáte dobrú krajčírku v okolí BA? Na objednanie z Číny asi nemám odvahu :/ Ďakujem pekne:)
Odpovedať
na ebay maju mnoho takychto siat a siju na mieru. SKus popozerat :)
Odpovedať
Ahoj. Original tychto siat nenajdes na SR ani v CR. To je Jim Hjelm a saty najdes najblizsie asi v Nemecku. Alebo UK, Spanielsko, Taliansko, Irsko... :-D Viem to, lebo ja chcem tiez saty od Jim Hjelm. Ach jaj :-( fakt skoda, ze nie su u nas.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, Jim Hjelm - tieto saty nie su prilis vhodne na poziciavanie, kedze vacsinou su to saty s pouzitim hodvabu... Takze v salonoch na Slovensku nie su. Zrejme vsak takmer kazdy salon ma nejake cipkovane modely svadobnych siat, ktory uz len staci doplnit satenovou stuhou :-) Urcite odporucame cipkovane saty vidiet najprv nazivo predtym, ako si ich vyberiete na svadbu... Saty na mieru z cipky totiz nemusia splnit a zrejme ani nesplnia ocakavania nevesty, ktorej predlohou je Jim Hjelm ;-) V BA mate salonov dost, skuste si ich obehnut a pytat cipkovane saty, urcite Vas niektore okuzlia a hlavne je, aby Vam sadli a pristali :-)
Odpovedať
tiež moje vysnívané šaty... Som sklamaná, že ich tu nikdy nemajú :( Ale keď pôjdem najbližšie do Nemecka, určite sa po nich pozriem.. Len sa obávam, že ich cena ma uzemní a budem si hľadať šaty u nás na SVK... :( :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie su naročne na ušitie. Len najsť vhodnu latku. S tym možeme pomocť.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.inspirationbridal.co.uk/we... a co tieto?? su podobne, a podla mna by ti ich vedeli usit aj na zips a s tou krasnou maslou...je to krajcirska dielna v UK, maju podla mna velmi dobre ceny, a aj na abay maju velmi dobre ohlasy...ja si u nich necham sit saty zaciatkom buduceho roku...este mi to nesuri lebo mame svadbu az v novembri
Odpovedať
Profilova fotka
Doporučujem Vám najprv zájsť do nejakého salónu, vyskúšať viac druhov strihov, aby ste si boli istá, že sa Vám hodí. Takýto model, je často vyhľadávaný a obľúbený, ale mnohé po oblečení zistia, že sa im nehodí :-( Ak chcete byť vo svoj deň "D" naozaj nádherná, ten prieskum ponuky sa oplatí :-) Prajeme všetko dobré a krásnu svadbu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
podobne saty predavam, mne ich prerabali v salone, mala som ich z internetu,ale viem, ze dolezitejsie ako saty vyzeraju na obrazku,je ako vyzeraju na Vas. vela siat z obrazkov by sa Vam mozno na Vasej postave nepacilo alebo by Vam nepristali, treba ist nieco najprv vyskusat
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj podobne satecky sme sili ak mas zaujem poslem foto nie je problem usit na mieru cena takychto sateciek z kvalitnej krajky sa pohybuje okolo 340 EUR
Odpovedať
Ja som kupovala šaty cez ebay od tejto predávajúcej http://www.ebay.co.uk/sch/queen.dress... 100% spokojnosť, prišli mi strašne rýchlo, boli ako na obrázku. Tak som odporučila aj kamoške a tiež si od nej kúpila šaty a tiež bola max. spokojná. Skúste si pozrieť ponuku šiat možno tam svoje nájdete :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?