Kde zozeniem tieto saty?

Daaavno som urobila niekde na facebooku screenshot takychto siat a netusim kde boli :( Kde zozeniem taketo saty na svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Femme Fatale Banská Bystrica. Myslím...
Odpovedať
Ak si dala na FB,ze sa ti pacia v historii prispevkov si to najdes.Mozno tam dal nielto viac info.
Odpovedať
Profilova fotka
To si davala sit tu jedna baba ako svadobne tusim Skus dat na plochu mozno sa prihlasi a poradi
Odpovedať
Veľmi pekné šatičky. Povedala by som, že ak ich nebudeš vedieť zohnať, nemalo by byť ťažké pre nejakú dobrú krajčírku ich aj ušiť. vlastne oni sú aj jednoduché no čaro tam ani nie že robí tá čipka ale skôr ten opasok. Možno y ti stačil aj ten a len by si ho skombinovala s vhodnými šatami. Dalo by sa vyhrať s tou myšlienkou.
Odpovedať
Profilova fotka
juj to neviem ci zozenies len tak niekde v salone. mozno iba saty a potom si do nich sama dokupit tie stuzky a dat si ich normalne iba ako opasok. ale najlahsie by si asi mala keby si si ich normalne dala usit. nie su dlhe a su take jednoduchsie takze by ta to ani nemalo vela vyjst. to by si potom mohla mat presne take iste, lebo neviem ci zozenies presne taketo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.facebook.com/modnyatelier...
Odpovedať
dakujem, uz sa mi podarilo objavit kde ich sili :)
Odpovedať
Jej tak tieto su krasnucke. Ja by som sice chcela normalne dlhe ale tieto sa mi velmi pacia. Hrozne som rada, ze sa teraz zacinaju do siat pridavat taketo ludove prvky. Nebudes mat nahodou aj taku tu kvietkovu celenku vo vlasoch? :-) Ked budu usite tak by sem potom mohla hodit fotku ako vyzeraju tie tvoje a ako ti sedia. Velmi by ma to zaujimalo
Odpovedať
Taketo by som si vedela aj predstaviiit :-) Sice som od malicka snivala o dlhy princeznovskych satach ale teraz som zase otocila, lebo som si skusala aj taketo kratsie v salone a hrozne sa mi to zapacilo :-D Ja by som chcela z tych stuziek co su ako opasok, normalne taku celenku urobit a aj okolo krku taky ako keby tesny nahrdelnik co sa teraz tak nosi
Odpovedať
Krásnučké. Mne by sa možno viac páčili, ak by boli s dlhou sukňou. No to možno len preto, že mne takáto dĺžka sukne moc nelichotí. No veľmi sa mi páči takáto ľudová tématika a všimla som si, že ju baby začali dosť ťahať do celkového dizajnu svadieb a vo väčšine prípadov, vyzerá potom výzdoba skvelo.
Odpovedať
Profilova fotka
Nadhernucke su :-) Povodne som tiez chcela nieco taketo ale nakoniec som sa pri skuske rozhodla, ze zostanem verna klasike a vybrala som si dlhe. Moja mama toho bola neskutocne stastna lebo sa jej nepacilo, ze by som mala mat kratke saty, vraj sa to na svadbu nehodi a ani za svet si nedala vysvetlit, ze dneska je uz vsetko inak :-D Som za to aby si nam potom hodila fotku ked budu hotove! :-)
Odpovedať
Veľmi pekné si si vybrala. Ja by som si ich dala asi ušiť. Podľa mňa to nebude nič ťažkého a dobrá krajčírka by to mala zvládnuť. petruska_68 poznám, maminy sú také. Keby mohlo byť podľa nich, tak by sme si obliekali ich svadobné šaty. Asi taká bude každá mamina, no niekedy ich treba nechať trocha pomôcť pri výbere.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?