Kde zoženiem takéto svadobné šaty?

Ahojte nevestičky prosím Vás neviete niektora kde taketo zohnať?alebo nepoznate šikovnu krajčirku ktora by mi ušila moj sen? :) budem velmi vdačna :)
Odpovedať
Profilova fotka
wau tie su uzasne!! skus Ebay je tam vela krasny ja hladam teraz pre mna a videla som tam aj taketo honosne ale som len tak prebehla, lebo ja hladam jednoduhsie uz som stara na taketo hihi ale su fakt bomba
Odpovedať
Profilova fotka
Skús tento link ja som mala šaty tiež z tejto stránky. Ja som ich síce neobjednávala, ale moje boli super :) http://www.tidebuy.com/c/Wedding-Dres...
Odpovedať
Profilova fotka
@paulinkapp nebála si sa objednávať cez internet? boli ako na obrázku? a čo materiál?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak oni neboli pôvodne pre mňa ja som našla túto stránku ani neviem ako a kamarátka, že či neskúsime objednať však časom budú chystať svadbu alebo predá teda ak jej nebudú ... Objednala, prišli a boli ako na obrázku :) Tie nakoniec aj predala lebo kupovali byt... Objednávala potom druhé (moje) a tiež prišli v poriadku :) Pozri foto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@paulinkapp oo tak to je super, ja som sa vždy bála toho že prídu ako nejaký šuvix tie šaty :D a tie ceny! polovička z toho čo pýtajú za požičanie u nás... ale našla som tam jedny úžasné, asi som sa zamilovala!! :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@al_al No mi sme sa tiež zlakli inak lebo keď prišli moje tak to bol baliček bez srandy 50x50 cm maximálne a pritom šatičky sú veľké tak boli krásne poskladané že som kukala ako puk :) áno aj tie ceny sú super ja som dala za šaty 100evri a v tom bolo už aj clo :)a aké sa ti páčia?
Odpovedať
Profilova fotka
Ušijeme :)
Odpovedať
@nataliia vhodnejsie by bolo, keby ste aj odpovedali na mail... uplna ignoracia, neviem co si mam o tom mysliet! Nerozumiem uplne Vasmu pristupu, ale nevadi, ine krajcirske slony si vazia svoju robotu a zakaznikov...
Odpovedať
Profilova fotka
@cissce chodí nám veľa emailov, ak neodpovedame kľudne nás otravujte :-) niekedy niektoré prídu do spamu, alebo je nás viac ktorý na email odpovedáme. Takže sa vopred ospravedlňujem prepošlite nám to. A my Vám určite odpovieme.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja umrem..ake saty...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?