Kde zoženiem princezničkovské šaty?

Profilova fotka
Tuzim po "princeznickovych" satach, korzetovych - vyzdobenych, takych "zaclonkovych" :-D v kremovej/maslovej farbe :-) Kde by som len take zohnala? Na nete sa mi ziadne tak nepacia a nemam cas pobehat salony :-| Mozno ste take niektora mala 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak nemáš čas behať po salónoch, tak si ich naklikaj na nete. salony zvyknu mat na svojich webstrankach fotogalerie svojich siat:) neviem, či som ti nejako pomohla, ja som biele ani nezhánala, ja sa budem vydavat v renesancnom kostyme, takze som nieco take ani neriesila:)
Odpovedať
ja som mala take princeznickovske z tylu...pozicanie 270 eur..boli nadherne a vsetkym sa aj pacili...nemaju ich na stranke,len v salone:) @luluamio
Odpovedať
Profilova fotka
na facebooku su dost salony a krasne saty skus popozerat
Odpovedať
Napr.: ??? http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob...
Odpovedať
@luluamio a nieco taketo ? http://www.bestbridalprices.com/image... zo srandy som si ich skusala,ale ja som presny opak teba, brala by som asi hocijake saty len nie styl ala princezna:)
Odpovedať
Profilova fotka
La Sposa kolekcia 2012 šaty Selecta mala som ich na sebe a cítila som sa ako Popoluška :) fakt neskutočné, presne také ako si opísala, ja som ich konkrétne skúšala v Galante.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj, predávam také šaty. Pevný korzet so šnurovačkou. Bohato riasená sukňa s trojkruhovou spodničkou a vlečkou ktorá sa dá vypnúť. Celé vyšívané náročnými aplikáciami. Farba champagne. Dlhý španielsky závoj v rovnakej farbe aj zdobení. Veľkosť 36-38. Oblečené iba raz. Cítila som sa v nich ako princezná, hlavne keď bola rozpustená vlečka a mala som závoj. Na tancovanie sme potom závoj dali dole a vlečku vypli takže som v nich pohodlne vydržala až do polnoci. Pevný tvarovaný korzet navyše všetko udržal na mieste, takže na fotkách alebo kamere nič nevykúkalo :-D. Výber princeznovských šiat neľutujem, aj keď niektoré nevesty majú voči takým výhrady. Veľmi sa páčili všetkým prítomným a nádherne vynikli na fotkách na ktoré som dodnes veľmi pišná. Ak máš záujem kontaktuj ma na hrivnakova.jana@gmail.com
Odpovedať
Ahojky, myslím, že šaty, ktoré som mala ja vystihujú tvoj popis. Boli zo Salónu Nicole a môžeš ich vidieť aj v mojom fotoblogu. Treba však samozrejme vyskúšať, lebo niektoré šaty nie sú ani zďaleka na vešiaku také pekné ako ukážu na tebe :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?