Kde zoženiem originál šaty Maggie Sottero?

Ahojte baby neviete kde by som mohla zohnať originál šaty Maggie Sottero? Alebo objednať niekde zo zahraničia?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, original saty stoja aj cez 2000 eur .. najdes ich na oficialnej stranke maggiesottero.com
Odpovedať
Zalezi ktore.najdi si tie ktore sa ti pacia a Potom pozri kde ich najdes.viem ze maggie sottero je aj na svk.
Odpovedať
Profilova fotka
tu ta ista tema http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
Odpovedať
@bea025 Myslim ze od Maggie Sottero dovazaju saty do Kosic :-)
Odpovedať
Ak si ochotna kvoli nim cestovat, tak v Edinburghu je obchod Emma Roy. Pracuje tam dokonca Slovenka. Ja mam moje saty Nora odtial. Vysli ma na 1400libier aj so spodnickou a zavojom a dokonca mi ich zadarmo postili, ak by sa s obchodom cosi stalo, kym ich vyrobia. Maju vyse sto siat, takze si je z coho vybrat.
Odpovedať
@bea025 http://www.salonel.sk/el/index.php/vy...
Odpovedať
Profilova fotka
no len vo vypredaji akurat nemaju take co sa mi pacia..:)
Odpovedať
V El v BA vedia objednat maggie sottero aj na kupu, len treba ratat s dodacou dobou..co vraj moze byt niekedy aj 6 mesiacov..
Odpovedať
Profilova fotka
@bea025 Dobry den, original saty Maggie Sottero najdete v kazdom autorizovanom salone znacky Maggie Sottero. Zoznam salonov na Slovensku najdete na oficialnej stranke MS v zalozke Store Locator: http://www.maggiesottero.com/stores.aspx Dodacia lehota je cca 4-6 mesiacov. @janahu01 U nas by Vas napr. saty Nora vysli cca 1233 libier.
Odpovedať
Idealne je kupovat tieto saty v amerike. Skusala som si "Nory" v USA aj v UK. V oboch mali rovnaku cenu, len jedno bolo USD a druhe GBP :D
Odpovedať
Profilova fotka
@aubergine Ano, ale keby ste ich kupovali legalnou cestou, treba zaplatit aj clo a dph (+ postovne, keby ste neboli osobne) a to je navysenie ceny o cca 32% plus postovne.
Odpovedať
Ja moje kupujem v anglicku....samozrejme svadba je na slovensku :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
original saty MS stoja vyse 1500 eur,dovazaju sa z Australie a dodanie trva minimalne 3mesiace.
Odpovedať
@janahu01 A ako si si vybrala prave saty Nora? Bola si ich niekde skusat? Lebo na Slovensku som ich v ziadnom salone nevidela. Alebo si bola v tom Edinburghu a hned si si ich tam kupila? Mne sa tiez velmi pacia, ale urcite by som ich chcela vyskusat, nez si ich niekde objednam. Dik za info.
Odpovedať
@sugar189 Ja som ich nasla na stranke www.maggiesottero.com a bola to laska na prvy pohlad. Ja som ich proste chcela a povedala som si, ze kym si ich nevyskusam, tak ine saty nekupim. Na SVK ich nemaju. Ja som hladala aj v Cechach, v Milane a celej Skandinavii, poslala som asi 10 e-mailov. Iba Emma Roy of Edinburgh mi odpisali, ze ich maju a cestovala som cielene za nimi do UK. Bol to risk, kupovat letenky a bookovat hotel kvoli par minutam skusania jednych siat, ale stali mi za to. Utechou mi bolo, ze Emma Roy maju vyse 100 siat od Maggie Sottero plus dalsie modely od inych dizajnerov, tak keby nieco, tak by som bola poskusala ine saty. Zaplatit chcu tusim 50% na zaciatok (ja som ich cvakla cele), pripadne upravy sa platia zvlast. Stali presne 1425 libier, ak ti to pomoze. Mne dali dokonca 10% zlavu, tak som za 1403 libier mala aj saty, aj kruhovu spodnicku, aj zavoj. Dufam, ze som pomohla aspon trosku, drzim palce. Ale ak si si ista, ze sa ti hodia saty so znizenym pasom, tak tieto mne osobne vyrazili dych. Slzicky v ociach, usmev na tvari a nechcela som ich dat dole :) A ak budes mat svadbu po auguste 2013, tak nemam problem ti ich pozicat na vyskusanie. Dufam, ze som pomohla, drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@wedding_boutique Male info pre vas - Maggie Sottero uz v Bratislave exkluzivne zastupenie ma a nie je mozne, aby ste tuto znacku mali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
už som našla aj ja , trochu som gúglila, ďakujem pekne za info :-)
Odpovedať
@baykalac tieto sú dokonalé. http://www.maggiesottero.com/dress.as... viete mi napísať za koľko by sa dali požičať. Keď nemôžte sem, hodte mi cenu do IP. ďakujem.
Odpovedať
@janahu01 Fuu, tak to ta veru obdivujem, ze si taku cestu podnikla, len na zaklade fotky! Lebo ja uz som bola co-to skusat a videla som, ze co sa mi paci na modelke, nemusi v reali vyzerat vobec dobre. Tym nemam na mysli len to, ze mne konkretne tie saty nesadnu, ale aj prevedenie siat, material. Uz viem, ze mi sadnu mi prave saty so znizenym pasom, preto sa mi pacia aj tieto Nory. Neskusala si nahodou saty Alcanar od Pronoviasu? Lebo tie su zatial moje favoritky a na Nory sa dost podobaju. Ale tie Nory maju asi krajsiu krajku - aspon z fotiek sa mi tak zda. Tak ak si ich skusala, daj mi prosim vediet rozdiely. A dakujem za ponuku na skusanie, si velmi zlata, ale svadbu budem mat tiez v auguste 2013, takze otazku siat musim riesit uz teraz. - ako ty ;-)
Odpovedať
@sugar189 O tych rozdieloch medzi fotkami a realitou mas pravdu. Ja som isla do Brna kvoli satam Primavera a boli uplne ine ako na fotke. Mozno preto, ze neboli biele, ale diamantovo biele a uz vyzerali dost obnosene. Plus mi robili siroke boky, tak som odtial odisla so zmiesanymi pocitmi. Vtedy som dokonca videla saty Aurelie a ako su krasne na fotkach, tak zle vyzeraju v skutocnosti, ta sukna zozadu teda. O Nora som dovtedy ani nevedela, tak som celkom rada, ze sme v Brne nic nenasli. Pronovias som neskusala, viem, ze maju krasne saty a dost z nich sa stylom na Nory podoba. Bohuzial, Alcanar som neskusala, tak rozdiely ti nepoviem. Osobne som mala pocit, ze Nora vyzerali v skutocnosti tak ako na fotke. Aspon ja som na nich nenasla jedinu vec, co by sa mi nezdala alebo nepacila :-)
Odpovedať
je to salon DIAMOND v NR a BA. PS: ja mam jedny krasne na predaj, poslem viac info, ked budete chciet.Zuzana
Odpovedať
@janahu01 Pocuj a nemohla by si mi poslat fotku, ako v nich vyzeras ty? :-) To by ma celkom zaujimalo. Si vysoka? Lebo ja mam problem, ze som dost nizka (163 cm). Tie saty na vysokych modelkach vyzeraju skvelo, ale na nizsej babe je znizeny pas niekedy pomaly na stehnach a uz to nevyzera dobre - ani 12 cm podpatky v tomto nepomozu. :-S Lebo videla som jednu fotku realnej nevesty v tychto satach Nora a veru sa mi na nej velmi nepacili - bola stihla, ale zjavne tiez dost nizka. Nasla som tie saty v salone v Prahe, tak ma to hloda, ci tam mam vyrazit, ci nie... Ale uz ta zacinam aj chapat, preco si si kupila nove saty - vcera som bola skusat Alcanar, ktore boli na predaj (predajna cena nizsia nez pozicovne...) a tie po x vypraniach vyzerali uplne splasnuto, neporovnatelne horsia ako tie nove, co su na pozicanie. Takze tiez rozmyslam nad novymi, lebo aj ked si teraz nejake saty vyberiem, do augusta ich 5x pozicaju a ktovie, ako budu vyzerat...
Odpovedať
@zuza21 Zuzi, a ktory model predavas?
Odpovedať
@sugar189 Ja mam 167cm, takze nie som o moc vyssia ako ty. Tu su fotky, pozri si, uvaz. :) Boli to cisto nove saty, nikto ich nemal predo mnou oblecene. Objednavali totiz nove, lebo tie, co mali, uz boli obnosene. Mala som na sebe aj tie stare a je to neporovnatelny rozdiel. Ak si vies dovolit odist do prahy kvoli nim, tak nevahaj a chod :-)
Odpovedať
@sugar189 Je to model Angelina. Moj inzerat je aj tu na webe, ale kludne poslem aj viac fotiek na mail.
Odpovedať
@sugar189 Este posielam link. :)).
Odpovedať
@sugar189 Je to model Angelina. Moj inzerat je aj tu na webe, ale kludne poslem aj viac fotiek na mail. http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob... @sugar189
Odpovedať
Profilova fotka
maggie sottero original maju v salone diamond, ma pobocky vo viacerych mestach SR..
Odpovedať
@zuza21 Zuzi dakujem za foto, ale toto nie je uplne moj styl - ja preferujem jednoduche saty, tylove alebo sifonove, saten sa mi zda prilis tazky. Ale tebe sedeli :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?