Kde zoženiem krátke baletkovské šaty?

Nevie mi niekto prosím poradiť, kde by som zohnala krátke, baletkovské šaty? :-) mám svadbu v zime a vždy som chcela krátke šaty (cca okolo kolien) s méééga veľkou sukňou. Tak si to chcem splniť aspoň v reštike a prezliecť sa z mojich svadobných. Hľadala som na nete, ale veľmi veľa som toho nenašla a keď som našla vhodné, tak okolo 300 €. Keďže svadobné (na obrad) mám značkovné a drahé, tieto na prezlečenie by mi stačili okolo 100 - 130 € a nemuseli by byť ani čisto nové. Nosím veľkosť 36 a farba nezáleží či by bola ivory, snehovo biela alebo šampaň. Vopred Vám ďakujem za Vaše rady :-)
Odpovedať
@1kriosa1 pozri bazar 1som tam videla urcite
Odpovedať
ja som mala taku baletkovsku bielu suknisko ako popolnocne prezlecko,kukni moj album:) Ak by ti stacila sukna,tak pozri Dolly Le Petit Tom sukne,oni take maju.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den Ak by ste mali zaujem vieme Vam jednoduche korzetove saty usit s takou velkou baletkovskou suknou aj do tych 130 eur, ak by ste mali pribliznu predstavu poslite nam ju mailom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj za kratke šaty 130 v pohodeusijem aj náletmiva dolná, aj čokoľvek rozpočet je dobry;))
Odpovedať
Profilova fotka
Čo poviete na tieto?: http://www.esaty.sk/index.php/svadobn... Dajú sa u nás i požičať, v salóne budú k dispozícii od konca budúceho týždňa a budú úplne nové.
Odpovedať
Ahoj, mám také doma, ale asi by nesedela veľkosť. Ja mám veľkosť 40. Upraviť by ich bol asi problém. Škoda. Určite nájdeš. Ja som si ich dala šiť.
Odpovedať
Dávam si šiť :) Materiál - hodváb,tyl vyšiel 80€,práca 80 € :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam k dispozicii taketo...nemaju sice obrovsku suknu, ale su tylove baletkovske, mozno keby sa pod ne dala spodnica....mala som ich len 1x ako popolnocky
Odpovedať
Ahoooj, ja som videla vo Wedding Avenue, chcela som dlhu, ale boli uz odstrihnute na kratke. :( http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Ahooj, ja mam na svadbu tieto, su lacne a uzasneeee http://m.lightinthebox.com/Audrey-Hep...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja predavam svoje popolnocne, mozes pozriet moj bazar
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?