Kde zohnať takéto svadobné šaty- kúpa, resp.šitie na mieru?

Ahojte, zaľúbila som sa do týchto šiat. Viem len, že obrázky sú z Poľska. Majú odopínateľnú vlečku a dá sa odopnúť aj spodok šiat- čiže z nich máte krátke šaty. Toto sú pre mňa top šaty po akých túžim.
Odpovedať
Nechces si to este rozmysliet? 8-(
Odpovedať
;)
Odpovedať
@wewe666 ahoj dali by sa usit :) presne na tvoju postavu, podla tvojich predstav :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podobný model s odopínateľnou sukňou má značka Agnes Bridal Dream, nájdete ich v Svadobnom salóne Weda na Námestí SNP 2 v Bratislave.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Takže je možné ich aj ušiť. Ďakujem za radu, už len nájsť niekoho v okolí Žiliny.
Odpovedať
@esaty Ďakujem za tip :)
Odpovedať
@zuzkaferko a poznáš prosím ťa niekoho šikovného?
Odpovedať
@wewe666 ahojky ja som si dala sit saty, jedna mila navrharka mi za smiesnu cenu navrhla saty, lebo ja som nemala presnu predstavu a potom sme spolu chodili za krajcirkou, a usili sa :) a vysli ma lacnejsie ako v pozicovniach, perfektne mi sadli a vybrali sme aj prijemnu latku, tak boli super :) ak chces dam ti kontakt
Odpovedať
@ceresnicka7 ja na nich nič zlé nevidim....pokial slecne pristanu a je to jej "salka kavy"....tu na stranke su poniektore naozaj zle oblecene nevesty..
Odpovedať
Ideálna by bola šikovná krajčírka na šitie niekde v okolí Žiliny. Mamina je krajčírka, kamarátka tiež, navyše pracovala v svadobnom salóne- upravovala šaty, určite si ich so sebou vezmem na skúšky. Bohužiaľ nepoznajú nikoho, kto svadobné šaty v Žilina a okolí šije. Kľudne môže byť aj Martin, Čadca.....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?