Kde v Žiline mi ušijú svadobné šaty na mieru?

Ahojte. Už som zúfalá, nemôžem nájsť tie pravé šaty z ktorých by som sa tešila. :-( preto som sa rozhodla, že si dám šaty ušiť. Len neviem kde. Poradíte mi niekoho šikovného z okolia Žiliny, poprípade Čadce?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som pocula, ze v pri Smere je jedna sikovna krajcirka, ale osobnu skusenost nemam....a viem, ze dobre krajcirky sú v H&V Krajčírstve, tam mi robili uz rozne upravy, ale nesili mi nic...
Odpovedať
Skus Eva Ferjancová na fb...je z krasnan.. ;)
Odpovedať
@lucsyia a máš s ňou skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
ja keď som skúšala šaty šla som aj do svadobného salónu Hella... teraz už požičiavajú len šité šaty a pani mi povedala že vie ušiť aj na mieru no skúsenosti tiež nemám.
Odpovedať
@petruska2100 oni priamo v tom salóne šijú šaty a potom ich požičiavajú? A kde sa nachádza ten salón?
Odpovedať
Profilova fotka
@1slniecko1 áno má tam ušitých niekoľko modelov a tie si môžeš vyskúšať a požičiať alebo kúpiť... prípadne ak máš nejakú predstavu, dá sa dohodnúť s tou milou pani a ušije podľa predstáv na mieru... tak mi hovorila, keď som tam bola pozrieť. Salón sa nachádza na národnej za hotelom Astoria vo dvore. Adresa je Sad SNP 8 a tu je link na stránku http://www.salonhella.sk/svadobne-saty/
Odpovedať
Pozri na facebooku stranku vever.atelier, je to mlada navrharka co sije aj svadobne saty. Ma skor ludovu vysivku alebo nejake aplikacie.
Odpovedať
Ďakujem za rady dievčatá :-) ❤
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?