Kde v Poľsku sa dajú kúpiť kvalitné svadobné šaty?

Nevestičky kam chodíte kupovať šatičky v Poľsku, kamarátka hľadá kvalitné za primeranú cenu. Mohli by ste poslať aj reálne foto, pomohli by ste, Ďakujem za ochotu ak sa niektorá nájde moc moc by ste pomohli, lebo býva blízko Poľska tak jej príde že by mohla aj ušetriť a možno aj nie, tak ja zisťujem aké sú možnosti, číňaka nechce. ktorá by ste mohli pomôcť tak ďakujem.
Odpovedať
Ahoj. Ja som v Krakowe a tiez si hladam satky. Najradsej by som si kupila, daju sa kupit fakt pekne a kvalitne usite aj za polovicku a aj za menej slovenskeho pozicovneho. Poslem ti stranku, na ktorej ich sledujem ja. https://www.olx.pl/slub-i-wesele/moda... Snad som aspon trosku pomohla ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez chcela pre sestru info lebo som jej hovorila ze som to tu kedysi videla na tejto stranke ze baby chvalili nejaké miesto v ktorom su viac menej len obchody so svadobnými satami ale bohuzial to tu vobec neviem najst
Odpovedať
babenky aj mne by ste mohli poradiť... pokoľko asi tak cca idú tie šaty v poľsku ? a ak sú naozaj kvalitné, to by som aj ja s partnerom išla pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petrana01 Ahoj, ja som mala saty kupene v Polsku, ktore mi usili na mieru a bola som velmi spokojna.. Saty boli perfektne! Mozem len odporucit.. Neviem co tym myslis, ze primeranu cenu.. kolko by chcela investovat? Pozri v mojom albume.. Keby nieco kludne napis :)
Odpovedať
Profilova fotka
V Krosne salón Afrodyta majú slušný výber.Dajú sa kúpiť aj hotové alebo ušijú na mieru , hotové upravia.
Odpovedať
@lussyl5 Ďakujem!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?