Kde v Košiciach a okolí kúpiť svadobné šaty?

Poprosim vase rady a nazory. Kde kupit a ako sa najlepsie prepravit (momentalne bez auta) a kam by sme mali za svadobnymi satmi??? Poprosim vase aktualne rady kde ste vy nakupovali a vase skusenosti. Niekto radi Ukrajinu a niekto Polsko a iny by ostali doma :) Dakujem nevesticky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luckano dobry deň ak chcete môžete sa zastaviť u nás 😉 stačí nám zavolať a dohodneme sa na čase 0907464586
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ja som mala saty zo salonu lucys na mlynskej, stranku maju lucys.sk. Ja som chcela saty site na mieru podla obrazku ktory som si nasla na nete a to sa aj podarilo, bola som velmi spokojna, saty take ake som chcela, dostali vela pochval a co sa tyka majitelky tak je velmi prijemna,usmievava a ukecana :) Keby ste nahodou bola mala, utla, tak ich este mam na predaj, velkost xs/s :D
Odpovedať
Ja mám na predaj luxusné svadobné šaty - bývam v okolí. Môžeš si prísť vyskúšať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Salon Emin svet na Hlavnej je the best :-) Maju kopu krasnych siat na predaj a keby sa ti ziadne nepacili, tak ti usiju na mieru, a predaj aj sitie je za porovnatelne ceny ako pozicanie v "znackovom" salone, velmi odporucam :-) Mrkni si na FB a uvidis ;-)
Odpovedať
@mimca77 tvoja odpoved pomohla aj mne ...tak velmi pekne dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anik226 To som rada :-) Ja sa velmi tesim, ze som ich nasla :-)
Odpovedať
@livka16 aj ja odtiaľ mám šaty, ja som si vybrala z ich ponuky, skombinovala som 2 a už ich mám doma :) a každý deň na nich pozerám :) sú krásne, a dúfam, že budú mať úspech :) ale naozaj, s takým prístupom som sa veru málo kde stretla..vlastne dovtedy nikde, aj preto vyhral tento salón. Tiež som nízka, takže to bola asi jediná možnosť, aby som vyzerala super :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?