Kde v Bratislave zoženiem boho vintage svadobné šaty?

Ahojte, viete poradiť, v akom salóne v Bratislave alebo okolí zoženiem boho alebo vintage svadobné šaty? Na ramienka, bez šľahačkovej sukne, pekné čipkované? vopred ďakujem za každý tip
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, jednoduché svadobné šaty som zohnala v AZ Collection na Obchodnej ulici v Bratislave: https://www.facebook.com/peknesaty/?f... Aj keď to na prvý pohľad nevyzerá (napr. webová stránka, 1. vstup do predajne), dajú sa tam vybrať svadobné šaty, ktoré nebudú bálové. Neviem, či majú presne také, ako chceš, ale skús ísť pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo ešte svadobný salón Diva, v ňom som skúšala podobné šaty, o akých píšeš. Mali by ich mať ešte vo výpredaji: http://www.salondiva.sk/vypredaj-saty... Len taká vec, že číslo bolo 34 a aj keď nosím XS-S, boli mi malé...
Odpovedať
@miriama_dzvonikova ďakujem tieto dva salóny mám na zozname akurát , a ešte mi kamoška spomínala svadobné šaty naive.. len som chcela typy nech nemusím vyslovene do každého salónu zbytočne ísť :)
Odpovedať
Ahoj, Ja som si akurat kupila v AZ na obchodnej tie moje. Maju uplne jednoduche - hore cipka , od pasu padave za 200. Snad pomoze. Musim pochvalit ustretovy pristup bab v predajni. :)
Odpovedať
@kristi88 super, musím sa tam ísť pozrieť..resp.objednať na skúšku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pridávame i my troje šiat od barcelonskej návrhárky Inmaculada Garcia, ak máte chuť príďte vyskúšať ;-) Salón Weda, Námestie SNP 2 - Obchodná 6 (Pasáž Zlatý Jeleň) v BA.
Odpovedať
@esaty nádherné, presne podľa môjho gusta.. určite prídem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň,čo poviete na tieto. ;-)Prídite k nám do salonu poskúšať. Svadobný salon Soirée v Nitre.
Odpovedať
@katarinacopjan tie posledne su velmi pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?