Kde v Bratislave nájdem jednoduché svadobné šaty?

Profilova fotka
Ahojte dievcata, Prosim o radu kde najdem krasne jedniduche svadobne saty. Ba alebo okolie. Dostala som tip na TN. Hladam kvalitne saty, nech cipka vyzera naozaj luxusne. Napr salon nicole? Poculi ste o satach ktore su jednoduche padave a da sa na ne pripnut aj vacsia sukna? Dakujem za rady, za saty chcem dat max 700 eur. pekny den, mata
Odpovedať
@twitka tiež som chcela ísť pozrieť do Trenčína lebo čo som pozerala na internete tak je tam dosť veľa salónov a fakt asi najkrajšie šaty v nich majú. Ale napokon som našla na internete a tie sa mi veľmi páčia takže si dám asi ušiť. Ale do TN by som ti poradila aby si išla. Aj kamoška mala z tade šaty a boli kvalitné
Odpovedať
Profilova fotka
@twitka pozri nicole, viac modelov z pronovias maju vo WEM v TN. Tie najluxusnejsie cipky su na modeloch od Atelier pronovias, kde pozicovne zacina na 1000e :-/
Odpovedať
@twitka dobry nazov, je pravda ze v jednoduchosti je krasa. A myslim ze chod kuknut do toho salonu, oni maju fakt pekne modely svadobnych siat:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky dakujem za tipy, tak teda skusim ten TN, mam nan dobre odporucania ale tiez mi baby vraveli ze iste modely radsej ani neskusat lebo pozicanie zacina od 1.000 eur. Silvi prosim o tip od koho si si dala usit. Este som nad tym nerozmyslala ale nemuselo by to byt zle (urcite to vyjde menej ako za pozicanie) :DDD dakujem, M.
Odpovedať
@twitka ved to by ti aj hned mohli cenu povedat predtym ako ich pojdes vyskusat, no nie? Tiez to tak planujem spravit. Idem buduci mesiac na prvu skusku tak snad to dopadne dobre a budu mi nejake saty dobre:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@twitka dobre si si zvolila. Z trencina som si aj ja poziciavala svadobne saty, tam mali najlepsi vyber a este teraz ked pozeram ze maju aj nove modely, juuj:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@twitka ahoj,neviem,aku velkost mas,moje su na 34-36...a su na styl jednoduchej elegancie...original Pronovias...skus pozriet v mojom bazariku...este by som bola ochotna ist s cenou na 500 eur...kraaasna cipka na korzete aj bolerku...a daj potom prosim info ci ano alebo nie...som z BA...vdaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@karolinka1991 ahoj, uz mam saticky dakujem 😀 M
Odpovedať
Profilova fotka
V Bratislave je aj pomerne nový salón Lulu&Anna, kde majú práve také ľahké šatičky :-) stojí za pozornosť určite :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?