Kde šijú šaty na mieru podľa fotky?

Profilova fotka
šitie svadobných šiat na mieru podľa obrázka
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci je oficialna webstanka, ale cez mimibazar to zabezpecuje jedna pani pod menom ISIFA alebo tak nejak
Odpovedať
tiez o nej uvazujem :-)
Odpovedať
Popozeraj temu o asapbay, tam baby spominaju nejakeho Zima, posles mu fotku siat a on ti podla nej saty usije. Co som videla tak boli ozaj krasne, vydarene a baby boli velmi spokojne. Ja sama som si 2x od neho pytala cenovu ponuku podla fotky co som mu poslala, chcel za kazde 300 dolarov a v tom uz bolo zaratane aj postovne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
na stránke sashe..je jedna pani pod nickom mara.zb a tá šije..má dielnu v Brestovanoch pri TT,ale posiela aj na mieru ušité šaty,napíš jej,je veľmi milá na všetko ti pekne odpovie..aj ja by som chcela mať od nej
Odpovedať
dobrý večer...a máte nejaké skúsenosti s tou pani z Brestovan??? moj problém je že som nenašla žiadne šaty ktoré by sa mi páčili...kedže chcem krátke a nikde v požičovniach ani nikde som nenašla také ktoré by boli poodla mojich predstáv....už som z toho zúfalá.....a máte kontakt na tú pani???
Odpovedať
Profilova fotka
patrisa44: Ak nie je problem prisť do Bratislavy, možeš sa zastaviť aj u nás. Na stranke momentalne ide rekonštrukcia a fotky našich šiat (už ušitych) neuvidiš...možno až o 2 tyždne. Ale na žiadosť možem ich poslať mailom. Kratke šaty už začinaju byť obľubene pre mnohe nevesty a su o niečo jednoduchšie ako dlhe s vlečkou...Takže aj cenovo su vyhodnejšie pre nevesty.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň , my máme momentálne výpredaj, tak by ste u nás iste niečo pekné našli. :-) Už 2 nevesty si u nás kúpili klasické dlhé šaty a dali sa upraviť na krátke. Tým že si ich kúpite dá sa s nimi krásne vyhrať :-) Budeme sa tešiť na Vašu návštevu. Katarína
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sijeme svadobne sat podla fotky alebo predstavy do salonov alebo pre jednotlivych zakaznikov ak mate zaujem pozrite si nasu stranku tak mame taku malu ukazku co odyslo do jedneho salonu.ak sa pre nas rozhodneme radi vas uvidime :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?