Kde si môžem objednať svadobné šaty cez internet?

Profilova fotka
Baby neviete o nejakej naozaj dobrej stranke kde si mozem objednat kvalitne saty cez INTERNET?
Odpovedať
Skús www.satynapredaj.sk, alebo si daj to google svadobný salón Lučenec a otvor si ten exclussiv
Odpovedať
ja som si objednavala saty z najsvadobnesaty.sk a boli presne ako na fotke, uzasne :))
Odpovedať
Profilova fotka
na mimibazar.sk je množstvo krásnych šiat aj na mieru sa dajú ušiť, aj ja mám odtial :-)
Odpovedať
mate niekto skusenosti s tymto www.candiny.sk ? nadherne saty na fotkach, az neuveritelne ceny... dajte niektora referencie ci uz pozitivne alebo negativne, ak ste to vyskusali. dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
no pozrela som na ten web candiny.sk, ale je to divne preložené a šaty sú z číny, preto asi také ceny, ale ja osobne by som asi do toho nešla, ak si nadajú záležať na riadnej webovej stránke, tak potom nechcem vidieť tie šaty
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam saty zo stranky lihgtinthebox.com sa mi zda, ze aj na tejto stranke im ide reklama a som velmi spokojna, saty do mesiaca doma, ziadne komplikacie, kvalita siat perfektna - v niektorých salon sa tie saty co som skusala na ne nechytaju ... jedine mi ich treba zuzit, ale to to najmenej. komunikacia bola skvela a naj je, ze pri kazdych satoch je kvantum recenzii a fotiek od bab, ktorym prave dosli dane saticky. niektore saty su pouzite v ich reklamach na youtube, tak je ich vidiet aj v takej forme. naozaj, ja som veeeeelmi spokojna - sa mi oplatil risk kupy cez net.
Odpovedať
ja si idem objednať šaty zo stránky weddingdresses.com- lacné a krásne šaty. idem aj svadobné a aj popolnočné..tak uvidíme či budú také ako na obrázku :-)
Odpovedať
ja som si objednala cez jasminesbridalshop.com. Su trosku drahsie,ale super kvalita a vynikajuci customer service ;-) Ak mas zaujem o kopiu drahych siat,tak urcite cez nich ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?