Kde sa dajú dať ušiť šaty číslo 32?

ahojte damy. bola som na skuske siat v prestiznom Bratislavskom salone Nicol. nechcem nikoho ohovarat, ale cakala som ovela vacsiu ustretovost a nie namrzene 2 panie, ktore mali problem mi dat odskusat viac ako 2 siat.... vyskusala som 3-je a zdrzala som sa cca 20 min... na to ako ich vsetci chvalia som bola nemilo prekvapena....Ale teraz k mojej teme....mam naozaj velky problem s tym,po vyskusani cca 20 siat, ze mi sedia cca cisslo 32 - 34 na nizku postavu /155cm +opatky 10 cm/....PROSIM kto vie poradit kde by sa dali usit /na SVK - ziadny ebay/ saty :-) :-) :-) Mate niektora realne fotky ako vyzeraju site svadobne saty ? Ja som zacala byt z toho vsetkeho dost sklamana... v jednych vyzeram ako taka babika na tortu s obrovskou suknou a v dalsich ako nocna kosela...ine zase ako dievcatko na prve svate prijimanie.... POMOOOOC....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@11jane11 ahoj, ja som tiez nebola nadsena so salonom Nicole- presne ten pocit som mala ze po 2 satoch som uz asi viac nemala chciet skusat. Skus ist do vypredaju Nicole v Auparku - tam robi veelmi mila baba. Saty stoja len 400 eur a to ti ich upravia na teba ako chces, kedze si ich kupujes. Aj ja som mala cislo 34 u nich a to predpokladam nebude problem zuzit na 32. A skratia ti ich tiez ako chces, lebo predpokladam ze ine salony ti ich tak velmi skracovat nebudu. S tym sitim by som si to na tvojom mieste dost premyslela. Ako pises ziadne ti nepasovali doteraz, ako budes vediet ktory styl siat chces? Co ak sa ti nebudu pacit? Alebo skus v BA salon ST Valentino - ja som sa tam stretla s velmi milym pristupom a ochotou.
Odpovedať
@bjanulka to som ani netusila, ze je tam nejaky vypredaj siat :))) Jani, styl siat som nasla ale boli to opat velke saty na mna :) vrchna korzetova cast hladka a spodna od bokov nieco ako vcelicky, roztrapkane, trosku extravagantne - take sa mi zdali super....ale nie s velkou suknou, ktora ma zbytocne rozsiruje a este viac zmensuje :)) a to nevymyslam: ale vsetci naokolo co videli moje fotky v satach sa smiali , ze co mi to davaju skusat v tych salonoch :) :) :) Dakujem za radu, urcite sa tam dnes zastavim pozriet...
Odpovedať
ja mam s Nicole dobre skusenosti, obskakovala ma sama majitelka a bola velmi mila... ale nakoniec som si kupila satky nie cez nicole... s tym usitim z ebay a spol, ak na to nie si odkazana, by som tiez neodporucala... kamoska si dala sit takto satky a sice ok, celkom sa podobali (vybrala si cymbeline), ale otrasny umely material, v detailoch krive sitie, nitky trcali kade tade... a samozreme jej nesadli. a hoci za ne dala 150 eur, krajcirka jej ich za dalsich 120 upravovala. material bol nekvalitny, strasne sa v nom potila a povedala, ze uz nikdy nikdy v zivote. takze radsej by som to riesila cez nejakeho modneho dizajnera alebo pochodila ine salony :-)
Odpovedať
@swarovski samozrejme, keby tam bola majitelka urcite to je na inej urovni :))) urcite pojdem pozriet aj do inych ale presla som uz 3 a neoslovili ma ani jedny saty... teda jedny ano ale to len v pripade ze by som uz faaakt ziadne ine nenasla :)))) ake salony v BA by ste mi este odporucali ??? Dakujem za rady, velmi si to vazim...!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@11jane11 no skus dat foto sem, aspon ti to baby okomentuju - niekedy ti cudzi ludia najlepsie nestranne poradia. Zastav sa tam, je tam sice len maly vyber ale mozno sa postasti. Ale hlavne nebudu mat problem suknu skratit aj o polovicu kedze su uz tvoje :-)
Odpovedať
no tie fotky su take zle, ze ked sa na nich smiala moja mama, ktora je kriticka a uprimna a bracho... a samozrejme ja sama tak ich tu nedam :)))) :) :) :) ak by som nasla naozaj nieco co ma oslovi,,, potom vytvorim album a budem chciet nazor :) :) :) potesi aj Tvoj :)
Odpovedať
@11jane11 ja som nakoniec skoncila v Krakowe v salone madonna. bola som aj vo Viedni. Zhanala som jedny saty od Manuela Motu, bohuzial bezvysledne... Nakoniec som si vybrala pronovias... Na salony v BA som dost zanevrela :-D ani neviem preco, bola som len v Nicole.
Odpovedať
@11jane11 inak, ja som si vyberala saty sama. uplne sama. bez sestry, mamy ci kamosiek. a podla mna som lepsiu volbu ani nemohla urobit :-) lebo kazdej sa paci nieco ine a podvedome ti odporucaju to, co sa paci im :-)
Odpovedať
@swarovski kazda minca ma dve strany :) :) :) jedna, ze to je uplna pravda, cim viac ludi, tym viac nazorov...tiez vyberam sama...len fotky som posielala pre informaciu :) :) :) a hlavne kvoli tomu pretoze mi neverili,ze som naozaj vyzerala v kazdych ako utopena zaba :-D ale druha, uprimny nazor co sa ti hodi a co nie :) :) :)
Odpovedať
@11jane11 no to mas pravdu :-) ja som velmi chcela empirove saty... dali mi samozrejme vyskusat vssetko, na co som ukazala. mam sirsie boky, ale uzky pas a celkovo, utly driek, takze som nechcela ultra uzke saty. a po hodinach zufalstva, kedy som vo vsetko vyzerala ako tučika, ktora sa schovava vo vreci, mi pani majitelka nicole navrhla uplne uzke saty. ze aspon vyskusat. vehementne som sa tomu branila, ale nakoniec ma presvedcila a bola to proste pecka! uplne dokonale zvyraznili postavu a ani ta rit nevyzerala taka velka. Nakoniec som si ulne superuzke nevybrala, lebo sa v tom dost nepohodlne pohybovalo, ale ostala som verna uzkemu strihu. Ked skusala saty moja kamaratka, velmi chcela kratke... podla mna jej pristali dlhe, lebo nemala moc pekne clenky, ale dobre urobila, ze si aj tak stala za svojim, na svadbe vyzerala bozsky a saticky si dala sit :-) inak som zvedava, co nakoniec vyberies :-) aj na tie foto :-)
Odpovedať
:-D :-D :-D takze podla Tvojich skusenosti myslim ze viacero neviest vyzera cudne vo vacsine siat na skuske :) :) :) od dnes sa zacinam normalne hnojit ako kvietok aby som vyrastla :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) a bude: no problem :)
Odpovedať
@11jane11 no veru, podla mna, ked baba nema dobry den, ani by nemala ist skusat saty. a hlavne, treba ist pekna, namalovana, ucesana... lebo ked sme take "domacke", tak sa nam tie saticky na nas ani nepacia :-) tak Ti drzim palce, lebo aj tebe sa to poraidne krati :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mam nakoniec z nicole, ale poviem pravdu, ze ak by tam druhykrat co som tam bola nebola ta majitelka, tak si nic nevyberiem. ona sa vyzna, je fakt super, super poradi. ale ta jedna co ma obsluhovala, bola uplne neochotna,na kazdu blbost som sa musela pytat, sama od seba nic nevedela spravit, bola som z nej zufala, dokonca mi objednala taky zavoj co som vobec nechcela:(az ked som im volala, ze sa mi nezdala ta cena co mi povedala, zistila ze sa pomylila a nevedela povedat ani prepac. moja kamoska co tam potom so mnou bola sa pytala, ze co musia vediet ked robia v takychto salonoch:)a povedala ze iba sit.tak podla toho to aj tak vyzera, bo ziadny vkus, radu, ochotu od nej necakaj. nechapem ako v takom salone mozu mat taketo obsluhujuce, sak nic nepredaju.oki sorry to len taky postreh k tomu zaciatku :)
Odpovedať
@ewinecka ahoj, prave preto som vyssie pisala, ze urcite ma majitelka ine vystupovanie ako tie jej predavajuce...keby som mohla normalne jej zavolam a poviem nech si vymeni personal :) :) :) naozaj som cakala nieco uplne ine ked to tu tak kazdy ospevoval a vseobecne som pocula same chvaly... zial opak sa stal pravdou...stravila som tam 20 minut s 3 odskusanymi satami... a ich odpoved na otazku, ci sa niektore dalsie este nedaju skratit, bola: arogantna - tak si ich kupte a skratime. Ale saty mali velmi pekne vo viacerych salonoch, zial nie na mna :) :) :) :)
Odpovedať
ahooooj damy, svadobne saty som si nakoniec sama navrhla a dala usit , dostala som referencie na salon, kde bola uzasna pani, a nemali problem skratit alebo prekombinovat akekolvek saticky... :-) :-) :-) Ako som vyssie pisala, saty su takmer vo vsetkych salonoch krasne...ale tie co su utle, vedia o com pisem ;-) Pekny den Vam vsetkym.
Odpovedať
@11jane11 a ktory to bol salon?
Odpovedať
@nanika09 poslem IP
Odpovedať
@swarovski kamaratka si teraz tiez objednavala saty cez ebay, resp. cez net, tak som zvedava ake jej pridu, pretoze nebola na ziadnej skuske :( nedala sa odhovorit, a mala len predstavu co chce mat... tak vsetci cakaaame :-D
Odpovedať
@11jane11 Januška daj aj mne kontakt na ten salon a nejaké info - dakujem veľmi pekne:)
Odpovedať
@11jane11 , ahojky, môžem ti poradiť podľa mojej skúsenosti. Ja som išla tiež na odporúčanie do salonu Fany a tam máš už predaj šiat do 399eur. Ja som si tiež kúpila, hoc som si išla len požičať. Majú všelijaké krásne a za výborné ceny, teraz majú nejakú akciu, ale neviem nič bližšie povedať. Len sa radšej objednaj.
Odpovedať
@novakova2000 @tempika @swarovski @nanika09 ahojte, saty, co prisli mojej kamoske z anglicka su fakt krasne...ziadne trciace nitky a nic podobne :-D naozaj su pekne prepracovane, sedia jej...aaa az som nedychala ked si ich obliekla ako jej sadli :) Dokonca jej poslali darcek, nejaky zavoj :)
Odpovedať
@11jane11 skoda, nechcem od niekal uz chcem slovenskú krajčírku:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja mám tiež zo salonu Fany v BA....majú tam všetky čísla a všetko možné. Ja som si nakoniec tiež kúpila šaty. Proste som obliekla a bolo :-D . Musíš sa objednať, ale sú tam pracovníčky, ktoré sa ti naozaj venujú, a keď potrebuješ poradia. Je to šikovný salon s rôznymi možnosťami a dovezú ti šaty presne na mieru ...odporúčam :-)
Odpovedať
Ahojte dievcata ak by ste potrebovali usit saticky na mieru tak mi kludne napiste ja sa tomu venujem, robila som uz aj v svadobnom salone kde som sila saty na mieru a teraz podnikam. A kludne piste ak by ste potrebovali aj s niecim poradit napr ohladom materialu alebo tak x-)
Odpovedať
Ahoj Jane, ja som si kupila saty na sashe.sk u jednej fakt sikovnej baby. Skus jej napisat a ona ti urcite usije podla tvojej vlastnej predstavy za velmi dobru cenu. tu je link www.sashe.sk/atelierdecouture
Odpovedať
@11jane11 Ahoj ja mam tiez taky problem mam site svadobne saty kukni do mojho albumu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Svadobne šaty na akukolvek postavu ušijeme aj my... Pridte. http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
Profilova fotka
@11jane11 ahoj mi sijeme saty na mieru ale aj predavame konfekcne velkosti ak mas otazky alebo zaujem kludne napis rada ti odpoviem.Staci sa kuknut do nasho shopu
Odpovedať
Profilova fotka
@sanys Šaty su naozaj krasne.Važim si pracu dobrych odbornikov. Prajem ti pekne zažitky z tvojho velkeho Dńa a vela spokojnych rokov s tvojim vyvolenym.
Odpovedať
Profilova fotka
@11jane11 Môžem ťa aj ja poprosiť.... tiež s tým budem mať asi riadny problém (152 :-) ).... a to nehovorím aj o topánkach :-(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?