Kde nájdem takéto šaty?

Neviem preco, ale v okoli Nitry je problem zohnat krasne krajkove/cipkovane saty na sirsie ramienka. Mam cislo 36, som chuda a vysoka 170cm ale aj tak neviem najst saty, ake som si vysnivala za normalnu cenu..bohuzial, 500€ mi pride za pozicanie siat vela..a ked v salone poviem, ze nechcem korzet ani princeznovsku suknicku, takmer vsade mi povedia, ze to je trosku problem.. prosim preto o radu skusene nevesticky :) skuste mi prosim poradit, kde ste taketo saticky videli..pripajam par fotiek, ake saty by som chcela..
Ja mam v bazari krajkovane, ale tie su na nizsiu postavu aj ked sestra mala opatky.
@issabelll Presne, tuto v bazari obcas take nieco vidim... alebo potom asi dobru krajcirku si treba najst, to by mohlo vyjst na menej ako ta suma co pises. Mozno by sa nieco tiez dalo kupit. Myslim, ze tento styl siat je krasny a dufam, ze najdes take, po akych tuzis :)
kazunomiya, dakujem za podporu :-) bazar uz mam prelustrovany, ale budem hladat..mozno na nieco natrafim.. sak lebo ja si musim vzdy vybrat vec, ktoru nikde nemaju...klasika :-D
Profilova fotka
Ahoj, ja mam na predaj take saty ake by sa ti mozno pacili. Napisem ti IP
@issabelll hehe, ja mam tiez cisty original - cinsky styl siat... musela som kupovat cez jeden anglicky e-shop. Tiez sa mi nepacia take klasicke... alebo mozno niektore ano, ale vacsina sa mi coraz menej paci. Ja som tym padom behanie po salonoch celkom vynechala.
@issabelll nebuď smutná, ani ja neviem nájsť to čo hľadám, chcem sa s tým zmieriť, len mi to akosi nedá, stále hľadám, ale aj tak mám pocit, že budem mať na sebe šaty také obyčajné bez vlečky :-( Mám sen, že budem mať šaty s vlečkou, žiaľ v MT také nikde nemajú. Majú takéto rybičkové, nie je to však na mňa "bokatú". Verím však, že ich kdesi zoženiem a splní sa mi sen, že budem kráčať pred oltár, bude ma viesť môj tato a malé Mimidlo (krstná dcéra) mi bude niesť vlečku, pri oltári ma počká môj Milovaný, povieme si áno a od toho času až na veky budeme muž a žena spojení v jedno :) ... ... nezúfaj, nájdeš to čo hľadáš a budeš tá najkrajšia nevesta pod Slnkom a bude to Tvoj najkrajší deň, želám Ti to z celého srdiečka :)
Ahoj, skús sa pozrieť na tieto stránky, možno sa ti tam niečo zapáči. http://www.ebay.co.uk/itm/New-Allure-... http://www.ebay.co.uk/itm/Charming-Iv...
Profilova fotka
http://www.salonnoblesse.sk/salon-nob... http://www.jadei.sk/kolekcia2013/matr... http://www.jadei.sk/kolekcia2010/leye... zatiaľ som našla iba toto...ako je to ale s cenou neviem ;-)
popozeraj aj tu http://www.gabriela-mercedes.sk/sk/sv...
Profilova fotka
skuste pripadne pozriet u nas, do konca aprila je na kusy, ktore mame na predaj priamo v salone este -15%:
ahoj niečo takéto som videla v salone dore v martine
Článok sa načítava...
Profilova fotka
rovnaka diskusia tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?