Kde nájdem šaty Rosa Clare?

Ahojte, mam vyhladnute saty od znacky Rosa Clara, Aqua... vie niekto poradit salon na slovensku kde by som si ich mohla pozicat ,alebo kupit...dakujem
Odpovedať
Mne sa páči Canada, ale obávam sa, že staršie kolekcie nebude už nikde dostať :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj..ja mam tiez vyhliadnuté šaty Rosa Clara,ale takisto ich neviem nikde zohnat. Jediné,čo som našla je svadobný salon v BA Wedding avenue, na ich internetovej stránke majú niektoré modely, ale nie všetky..a to je škoda,pretože majú nádherne šaty. Len škoda , že nie na Slovensku. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zardanka @charlotte31 caute kocky, ano maju ich v BA vo wedding avenue- a na jesen by im mali prist aj z novej kolekcie 2014- treba sa popytat, ci budu mat aj tieto. Popripade sa daju aj kupit- ojednaju vam ich..treba ich kontaktovat..
Odpovedať
@zardanka @misdan ja som bola vo wedding avenue a bola som popravde dosť sklamaná, lebo ja mám v šatníku viac šiat ako mali pre mňa a pritom mi tá pani povedala, že na mňa ich bude mať najviac (mám veľkosti 34,36 aj 38 niekedy sa zadarí), no ukázala mi ich pár, ale nebolo to nič moc a už vobec nie Rosa Clara- povedala mi, že teraz je veľa požičaného a má prísť nová kolekcia a aj mi ukázala, čo približne asi, no ten aslón na mňa ani na kamošku neurobil dojem. Šaty mi dala vyskúšať všetky, ale urobila to pri niektorých akoby so zaťatými zubami, lebo že mám si stáť za svojím a nie kadečo iné skúšať, pričom mi inde povedali (a aj sa mi to potvrdilo), že niekedy to čo sa nám javí ako nie pekné krásne ukáže a naopak, čo sa nám zdá, že bude vyzerať dobre na nás vyzerá úplne inak. Ale späť k téme: skúšala som asi 1 šaty Rosa Clara, ale nič moc.
Odpovedať
Profilova fotka
@slnecnica87 och, dakujem za reakciu..no ved prave, zo stranky- z ich momentalnej ponuky sa mi nic nepaci, len ta nova kolekcia 2014- a aj to nemusia mat prave tie 3 co sa pacia mne..preto sa tam zatial nechystam, chcem ist do salonu, kde sa mi aspon cez net paci najviac siat (inak nemyslela som, ze to bude take tazke!) a sem skusim napisat v tom oktobri/novembri, ze ake konkretne maju z novej kolekcie..
Odpovedať
Profilova fotka
@misdan @slnecnica87 Dievcata dakujem za info :-) ja kedze nie som z BA, budem sa musiet s nimi rozlucit..a precestovat celu krajinu kvoli tomu sa mi neoplati ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte nevestičky, šaty z ROSA CLARÁ GROUP budeme mať už aj my - v salóne SOIRÉE v Nitre. Nájdete ich aj v Prešove v salóne LA VIE LIFE.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?