Kde mi ušijú šaty na mieru v Košiciach alebo v Bratislave?

Ahojte, prosim poradte kde v KE, BA sa daju usit svadobne saty na mieru? Aka je cena za sitie a ci siju podla obr., posielaju sit do zahranicia a pod. Je tu sice cela diskusii o siti svad. siat, ale zatial to nie je ´´zhrnute´´. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) v KE siju v salone Renky, davaju sit do Honkongu. Siju podla obrazka - na mieru a zatial som sa nestretla s nikym, kto by nebol spokojny. Ja sama si tam davam sit. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vierkaviera a cenovo?cca? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlicek44 cca do 300 €, ked im posles fotku, tak ti poslu cenu. A v cene je aj spodnicka uz :) http://salonrenky.sk/svadobne-saty/42...
Odpovedať
Profilova fotka
@vierkaviera dik, idem to popozerat:-)
Odpovedať
@vierkaviera Ahoj...prosim ta ukazala si len fotku a zobrali miery? Alebo ti ukazali aj latky, z kt. budu site saty, resp. mali nejaky vzorkovnik?
Odpovedať
@vierkaviera potom by som rada videla ako to dopadlo :) veľmi tomu neverím, keďže to šijú tak ďaleko :-D ale možno ma presvedčíš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 vzorkovnik je aj na stranke, chystam sa urobit objednavku tam niekedy este do konca januara, tak uvidim :) @stentelse som presne taka skepticka, o tom saone som sa dopocula uz niekedy v marci minuleho roka a odvtedy zbieram nejake info a recenzie, nebolo ich vela, ale zatial sa mi pacilo co som videla :) maju svoj profil aj na FB, kde su realne nevesty a pokial niesi meganarocna, tak si nemyslim, ze by to mala byt katastrofa :) ja mam z tych 100% dovery stale 15% v zalohe :)
Odpovedať
ja som mala saty z lucenca,aj tam siju
Odpovedať
@vierkaviera veď práve, keby bolo viac tých recenzií :-) tiež som videla pozitívne ale len pár, preto som opatrná :-) predsa len je to pre mňa trocha zvláštne, že mi pošlú ušité šaty na mieru bez toho aby som si ich skúsila :-D ale zas mi napadlo, že keby to veľmi dokafrali, našla by som krajčírku, ktorá by mi ich prerobila :) alebo by som ich jednoducho neprevzala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse aj taky system tam vraj je, ze ked tie saty nebudu zodpovedat tvojim predstavam neprevezmes :) a ak by trebali zuzovat alebo male opravu opravia ti ich tam :) no niektore saty su nekrestatnsky drahe a jednducho ak sa do nich raz zamilujes, risknes aj minimalne odlisnosti, ktore vidis len ty :) ja dufam a modlim sa, nech sa nesklamem, lebo ma porazi :-D preto si na meranie a vyber latky beriem povolanu osobu - mamu, ktora je dlhorocna krajcirka a rozumie sa materialom a kvalite prevedenia 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse ja som si dala šiť v salóne Renky svadobné aj popolnocne podľa obrazka...platila som dokopy 300eur a sú presne take,aké som túžila mať...skvelý prístup,rady,možnosť vybrať si látku,farby...proste všetko....odporúčam,obrovská spokojnosť:-)
Odpovedať
@morandia áno, tvoju recenziu som už čítala :-) niekde si to už spomínala :-) aj som si pozerala šaty, budeš krásna :-) len ja sa obávam aj toho, že chcem princezničkovské, to bude asi troška zložitejšie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
tiez sa chystam do renky salonu, mozno uz buduci tyzden, strasne sa tesim :) raz som si tam bola pozriet a vyskusat saty (mam aj v albume, len mi boli velke) a kvalita mi prisla uplne super, toho sa urcite neobavam @stentelse @lia1234 @zuzlicek44
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse ani možno budú o čosi drahšie. ale určite nie o moc ...a žijú šaty aké len chceš ...práve ta mladá caka čo to ma si dala šiť take princeznovske...a sú krásne...
Odpovedať
@akitas tak to som zvedavá na tvoje šatičky a odporúčania :-) @morandia no pôvodne som plánovala si ich len požičať, možno sa nakoniec fakt oplatí dať si ich ušiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj v Lucy (na Mlynskej v KE) šijú ;-)
Odpovedať
mozes skusit aj http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend..., siju v kosiciach :)
Odpovedať
ahoj.. mne šije kamarátka, spolužiačka.. vyštudovaná návrhárka a teraz študuje dizajn v KE... má dobré ceny, ale to by si musela s ňou písať... bola dokonca už aj na brilliance fashion... isto ju nájdeš aj na nete... a myslím, že spraví čokoľvek... :D volá sa Janka Betková.... a max. spokojnosť... šaty vtesná aj do ceny akú si predstavuješ.. :D samozrejme ak sa to bude dať... :D ak by si chcela, tak pošlem aj kontakt na ňu
Odpovedať
@veve666 ahoj...kolko tak vyjdu saty u Janky? Mas nejake fotky jej tvorby? Rozmyslam, ze si dam usit saticky...tak hladam vhodne kreativne a sikovne ruky... Mozes mi poslat na nu kontakt, prosim? Dakujem :)
Odpovedať
@vierkaviera ty si bola v salóne Renky informovať sa osobne? Ja som posielala mail aj s obrázkom pred mesiacom a zatiaľ žiadna odpoveď...
Odpovedať
Profilova fotka
@linkinzuzka skus este raz, viem ze aj mne dlho odpisovala :( ale bola som tam v polovici januara uz objednat a ze zaciatkom marca budu hotove :)
Odpovedať
@sunflower01 no... ono je to dosť odlišné podľa toho čo by si chcela.. ja som sa s ňou dohodla, že mi to spraví do 350€... fotky jej tvorby by som možno aj našla, ale sú to staré fotky ešte zo stredoškolských čias... ale keď si zadáš jej meno do vyhliadavača, tak ti ju určite nájde aj niečo novšie... šije tak hlavne kamarátkam, ale min. robila nejakú kolekciu pre staršie ženy.. okolo 40tky.. no skús si ju pozrieť.. respektíve pošlem aj fb stránku jej.. číslo a už sa dohodneš s ňou.. ja som aj sama milo prekvapená nakoľko sa zlepšila od strednej.. a už vtedy hviezdila.. :D tak sa mrkni... a poprípade mi napíš správu a dám ti bližšie info.. fotky mojich šiat ešte nemám, keďže ešte stále nie sú hotové... ale to je zas ešte aj čas... :D tak možno ti bude janka vyhovovať a splní tvoje predstavy... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@linkinzuzka NAJLEPSIE JE TAM IST OSOBNE NA EMAILI NESTIHA ODPOVEDAT... A BOLA AJ ODCESTOVANA ...
Odpovedať
Profilova fotka
@linkinzuzka alebo zavolat
Odpovedať
@vierkaviera @morandia ďakujem kočky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som jej volala pred vcerom a už sa siju šaty pre sestru..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?