Kde kúpim svadobný (spoločenský) korzet?

Krásny deň, žienky! Prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť nejakú kamennú predajňu, kde predávajú korzety? Nechcem ísť do svadobných šiat, skôr mám jednoduchú predstavu o nejakom peknom korzete a jemnej dlhej sukni, no žiaden obchod sa mi nepodarilo nájsť a z internetu by som veľmi objednávať nechcela. Ďakujem :-))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
@tekvickaa to budeš mať ťažké hľadanie, nerozmýšľala si skôr o peknom body a k tomu sukňa? :) mne osobne sa to veľmi páči a je to niečo iné ako korzet :)
Odpovedať
@tekvickaa preco chces korzet?..to uz nie je az tak trendy, skor fakt je krajsie ked ma zena len body a na tom suknu..Potom to vies aj viacej vyuzit, lebo suknu si mozes k hoc comu potom obliect a tak isto aj body..Korzet chces len kvoli tomu ze to pekne tvaruje postavu?
Odpovedať
Drahé ženy, chcem korzet a double sukňu. Postavu mi tvarovať netreba, kedže vyzerám dobre :-) Jednoducho mám svoju vlastnú predstavu o tom ako chcem všetko nakombinovať, len som chcela vedieť, či sa niekde nachádza predajňa "špecializovaná" na korzety a nejako ste mi teda vôbec neporadili. :-)
Odpovedať
@tekvickaa nerozmyslala si, ze by si si ho dala usit ? presne na mieru a bol by taky aky by si presne chcela ? i ked ja by som kludne objednala cez net, neskutocny vyber a ked nebude sediet nie je problem vratit.
Odpovedať
@tekvickaa to tak byva - otazka: poradte mi uces s korunkou vo vlasoch, odpovede: nedavaj si korunku, to je uz out! vazne chces korunku? naco ti bude korunka, nedavaj si... Mne sa tiez niektore veci nepacia, ak sa niekto opyta aky mate nazor na korzet a suknu? napisem nazor, ak sa niekto pyta KDE zozeniem korzet, tak odpovedam kde zohnat, nie ci sa to mne paci alebo nie... neviem ti poradit kde kupit, prepac, len som mala potrebu vyjadrit sa
Odpovedať
Čaute baby :) viete čo, našla som jednu českú stránku kde šijú na mieru tak som zvedavá čo mi odpovedia. Zatiaľ som bola kuk zopár svadobných salónov a nikde nemajú samostatne korzety :D som trocha prekvapená :D A k tomu vyjadrovaniu - však každá máme právo, aj keď to niekedy nie je k veci, nevadí. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?