Kde kúpim svadobné šaty?

:-| potrebujem radu !? Kde by som mohla kupit (nie pozicat!) svadobne saty a ake su ceny az by niekto vedel lebo vecsina svadobnych salonov kde som bola saty len poziciava.
Odpovedať
1
2
kúpa svadobných šiat http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... svadobný korzet kúpa http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... šaty z Poľska http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... šaty zo zahraničia http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... šaty z USA http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... objednávanie cez ebay (tam si možeš kúpiť krásne šaty za lacný peniaz) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... dalsia moznost je kupit latku a dat si usit saty na mieru (takmer v kazdom svadobnom salone ti ich usiju a mozu ich po svadbe od teba odkupit, resp ti ich usiju za cenu pozicovneho)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! No šaty sa dajú kúpiť aj na Ukrajine(tam sú naozaj od výmyslu sveta)+to isté v Poľsku. Ale zas ber do úvahy, že kvalitou sa podľa mňa až tak nevyrovnajú tým značkovým zo salónov. Záleží na tebe aké chceš. Viem, že na Ukrajine sa dajú kúpiť za 4 500Sk.
Odpovedať
Profilova fotka
dievcence, ja som nasla na internete salon Verona v Pezinku...tam satocky siju iba na predaj priamo na nevesticku...a su naaadherne...aspon podla fotiek...nemate niekto skusenosti s nimi?
Odpovedať
Skús svad. salón Evita, BA. Tam predávajú a aj šijú šaty na mieru...
Odpovedať
ahojte je to surne - len chcem vedieť tie čo nakupujete cez e-bay - vydražila som si šaty a hodnotenie ma ten človek 100% ale ma len 10 ludi čo ho hodnotili - stači to alebo mam radšej nakupiť cez niekoho ineho? dakujeeeeeeeem
Odpovedať
jani o ebay je este jedna tema skus ci to tam nie je ;-)
Odpovedať
hladala som len som chcela vedieť všade pišu aby to bolo do najvyššie percento ale pri 10 ludoch neviem či je objektivne tych 100%
Odpovedať
Profilova fotka
skus salon Stefanie v KE, satky aj predavaju a su prekrasne
Odpovedať
salon nobless v ke myslim tiez predava ale nie som si 100% ista
Odpovedať
Salon Velky Lulu Stará Turá
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
alexandrasofia • Dnes o 14:20 Ahojte. Po roznych uvahach som sa nakoniec rozhodla svadbone saty si nepozicat ale si ich kupit, aby mi zostali na pamiatku. Viete mi poradit na zaklade vlastnych skusenosti, kde sa daju saty kupit? Ci uz salony, alebo agentury, alebo net...Dakujem velmi pekne :-) luciferova • Dnes o 14:26 mas viac moznosti. bud bazar na tejto stranke, alebo svadobne salony, ale net. kuk sem: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... emilyz • Dnes o 14:30 Mama mia, prosim admina uzavriet tuto temu, dnes to hyri novymi tema´mi
Odpovedať
Ahoj:) Ja som si kupila v St.Valentino v BA a stali (momentalne sa strasne hambim, cervenam a je mi trapne, pretoze okrem fotaka a laptopu som si v zivote nic take drahe nekupila... Ono to bol vlastne svadobny dar od mojej maminky.) 16 000 Sk. A su netradicne krasne... Papa:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
momentalne je popularny ebay,ale kludne sa daju usit aj v niektorych salonoch,alebo salony mavaj vypredaje,len to uz nebyva najnovsie..a potom rozne znacky maju vlastne web stranky,kde sa daju aj kupit.. treba vediet,co chces a potom sa bude lahsie radit ;-)
Odpovedať
ja som si objednala z Ba z jedneho salonu, tak ak chces adresu ti poslem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
slniecko pod sem tu ti mozem viac popisat:-)
Odpovedať
Ja som si objednala - kúpila svadobné priamo na mieru u nás v RS a som veľmi spokojná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzkut : juuuj to si este dobre kupila, ked si vezmem, ze nasi daju len za pozicanie siat 16 000... :-N ale su to pre mna tie naj saticky pod slnieckom :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte.. vidim že sem uz pekne 3 roky sem nikto nezavital - nenapisal.... ja si chcem kupit tiez saty ale stale neeviem kde. Nasla som ze v Toppolcanoch siju a predavaju a taktiez v Lucencci... vsetko su ceny do 400 eur... viete aj vy nieco poradit??? kde este by sa dalo?
Odpovedať
Ahojte, ak ste z BA alebo sa chystáte do Bratislavy, v salone Nicole v Auparku dostanene kúpiť za rozumnú cenu svadobné šaty. Sú z minuloročnej kolekcie, takže ceny nie sú premrštené.
Odpovedať
Ahojte :-) videla som na stranke salonu Nicole - Outlet svadobných šiat iba od 199 € v prevádzke LA NOVIA v AUPARKu ...ale kedze byvam dost daleko od BA, este som sa tam nebola pozriet. Neviem o ake satky ide, kedze ich cena je taka nizka. Vacsinou maju outlet za 390 - 590 €, tam su aj fotografie modelov. Neviete niekto viac o satkach od 199 € ? Dakujem :-)
Odpovedať
@ashley252 skús si pozrieť stránku salónu Mia Sposa v BA - tiež majú výpredaj šiat. ceny ale žial neviem :-(
Odpovedať
@lienka.7 Ďakujem za tip ;-) asi si spravím niekedy výlet do BA, pozriem sa do oboch týchto svad. salónov a zistím viac :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, ja práve začínam riešiť svadobné šaty, pretože svadbu budem mať v júni a tiež rozmýšľam nad tým, že si radšej kúpim. Už som bola niečo pozrieť a zatiaľ ma cenami, možnosťami a prístupom oslovil svadobný salon Fany v BA. Požičanie medzi 160 až 360 a predaj okolo 500 eur...veľmi pekné a už mám aj vytipovanú "srdcovku"...odporúčam
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob...
Odpovedať
Ja som si saty kupila toto leto v Senci v Zaire (maju aj svoju stranku) za uzasnu cenu a teraz neklamem, vysli ma do 100 eur, vyber sa im mal zvacsovat a maju aj krasne spolocenske saty. Ked si porovnam pozicovne v salonoch v ktorych som bola, tak neni o com, mala som krasne jednoduche nove saty a ak ich nepredam, tak ma tie peniaze ani tak mrziet nebudu:-)
Odpovedať
@aninkas a kde konkrétne si si ich kúpila?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ktora by chcela saty svadobne za 280 € + zavoj, spodnica...Pc 500 €, su krasne, lahke ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?