Kde kúpim krátke šaty s veľkou sukňou?

Profilova fotka
Prosim vas, neviete kde by som kupila kratke svadobne saty s velkou suknou :) nejaka internetova stranka alebo ak viete o niekom, kto take saty predava.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.vivienofholloway.com/ skus kuknut ci sa ti pacia tieto. ja si budem davat sit u slovenskeho navrhara. ale plan B je vivien of holloway ;-)
Odpovedať
www.wedding-boutiqu.eu skus
Odpovedať
Profilova fotka
@leelloo neviem, či sú to také, aké hľadáš, ale ja predávam svoje, tak si ich môžeš aspoň pozrieť :) http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob... Prajem úspešné hľadanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
prid sa pozriet k nam
Odpovedať
@leelloo dojdi do krakowa... je tu milion svadobnych salonov, kde si isto vyberies nejake, ktore sa ti budu pacit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, vdaka za tipy. @mooomi satocky su krasne, ale v tomto pripade hladam skor nieco lacnejsie. Mame totiz svadbu c.1 v novembri na plazi v Thajsku, bude sice legalna, ale budeme sa brat aj na Slovensku v juni, presny termin este nemame. Preto hladam do Thajska nieco velmi jednoduche, dlhe alebo kratke saty, hlavne kvoli tomu, aby mi nezabrali vela miesta :) a samozrejme aj lacnejsie, tak do 100 E, lebo saty ake chcem si uzijem na Slovensku :) trosku komplikovane sme si to vymysleli, viem, ale co uz :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň leelloo. Neviem, aká je presne Vaša predstava šiat s krátkou a velkou sukňou. Ale vzhľadom k tomu, že plánujete svatbu na pláži, mohli by Vás zaujímať tieto šaty: http://www.salonprettywoman.cz/f-prod... Bohužiaľ sú drahšie, než ste písala, ale na túto príležitosť sú ako stvorené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leelloo čo tieto ?
Odpovedať
Ja mám doma také na predaj , sú smotanové, veľkosť 42 . kukni daniela 888
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?