Jednoduché svadobné šaty od krajčírky z Bratislavy?

Ahojte. Chcela by som vas poprosit, ci mi niekto neviete poradit. Chcela by som si sama skusit usit jednoduche dvojdielne saty s korzetom. Asi takyto jednoduchy korzet, s obycajnou dlhou suknou po zem, bez vlecky : http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Alebo taketo rovne saty: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Poradite mi, kde by som zohnala strih, prip. kolko m latky budem potrebovat atd ? Alebo mate niekto kontakt na dobru, sikovnu, overenu a lacnu krajcirku v Bratislave ?
Odpovedať
Profilova fotka
Mam vybornu krajcirku, teda aspon mne sije velmi pekne a sije aj svadobne veci , ale cenovo neviem, to treba len s nou. Ale je v Stupave. Ak by bol zaujem, poslem IP.
Odpovedať
Dakujem Lara. Poprosim o kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
strihy klasika v burde, alebo: http://store.sewingtoday.com/cgi-bin/... http://store.sewingtoday.com/cgi-bin/... http://www.mccallpattern.com/evening_... latku odporucam na dunajskej...hmm, ako sa to vola... taky obchodik aj s divadelnymi potrebami a vsakovatymi doplnkami a velkum vyberom latok, koniec dunajskej, vedla je tatrareal. ja som na podobny strih mala kus latky cca 150 x 250 cm. krajcirku by som aj poradila, ale ta moja sa zaprisahala, ze svadobne saty nikdy viac ;-) uz moje robila "nadplan" :-D
Odpovedať
ahojky babulky, obchod sa volá Koloria, majú aj www..... sk :-) želám veľa šťastia
Odpovedať
Lara, mohla by si mi poslat ten kontakt? V IP zatial nic nemam. Vdaka. A mate este niekto dobry tip?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj adus.Si krajčírka, alebo si zručna v šití? Lebo ušit korzet nie je maličkost a ty máš aj väčšiu velkost tak na to potrebuješ aj dobrý strih.Ja poznám jeden svadobný salon a tam šiju svadobne šaty aj na mieru na mieru.Vedia aj poradiť, aby ti to išlo Od Bratislavy ja to asi 60 km. Mne tiež šila svadobné šaty a aj spoločenské a bola som velmi spokojna :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Adus sorry ja som si pozerala ten korzet a to bol album Zuzky a ja som usúdila, že maš väčšiu velkost prepač dnes mam toho vela,ale aj tak klobuk dolu ked sa chceš dat na šitie korzetu :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke. ten obchod na dunajskej - colloria sa tusim vola. perfekt obchodik
Odpovedať
Bimba, to nic, ja naozaj mam, co sa tyka korzetu, troska vacsiu velkost. Takze si sa aj trafila. Zial, krajcirka nie som, iba taka uplna amaterka. Ja som len rozmyslala nad touto moznostou. Asi by som sa najpr pokusila usit ten korzet "nanecisto" z lacnejsej latky, to by som neriskovala. A mohla by si mi poslat do IP aj ten kontakt na tu tvoju krajcirku? Dakujem. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte nemozete mi dat nejake dobre tipy na krajcirky co su v Bratislave ale nie take co pytaju 20000sk dakujem uz dopredu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?