Je nutné objednať sa do salónu Michelle? Poraďte

ahojte babenky neviem ci tu bola takato tema ale nemozem ju najst.. salon sa prestahoval na obchodnu uz som tam aj v tej pasazi bola ale som tam nestihla zajst. ale zase ze sa treba objednat. treba sa objednavat aj v novych priestoroch? neviete mi povedat?
Odpovedať
1
2
kvietocek myslim ze nie lebo na objdenavku fungovali len z dovodu stahovania ale je to len moja domnienka
Odpovedať
Ahoj kviotecek....Ja som tam dnes bola a netreba sa vobec objednavat a ak si to nemohla nahodou najst tak su asi tak v strede tej pasazi a na prizemi je nejaky obchod so spolocenskymi satami a oni su na druhom maju aj bustu vo vyklade a myslim ze sa tam oplati zajst
Odpovedať
Ahojte!Aj ja som tam bola a som nadmieru spokojna a neobjednavala som sa
Odpovedať
Holky a chcemsa spytat tych, co ste tam boli. DA sa u nich aj fotit? Alebo su na to alergicki? :-)
Odpovedať
Ahoj Zab_ka, ja som tam bola asi pred dvoma tyzdnami a v pohode som sa mohla odfotit. Ale moje skusenosti su take, co plati pre jedneho, neplati pre druheho. Bola som v inom salone v BA, fotila som sa a o dva dni som tam sla s kamoskou, ktora si tiez hladala saty a tej to nedovolili. Ale ja som to robila tak, ze som vychvalila saty a rychle cvak.
Odpovedať
Martinka, sikovna :-) , uvidim.
Odpovedať
baby,maju aj spolocenske saty???
Odpovedať
A ake su ceny pozicania siat v Michelle?
Odpovedať
ja som tam bola este pred svadobnym veltrhom a mali zlavu na vsetky saty tusim za cca 10.000. ale neviem, ci to plati aj vo februari. ale satky maju celkom pekne, aj fotit som mohla a tetuska bola hooodne mila (aj ked som tam dosla pol hodinu pred zaverecnou, bola ochotna ma obsluzit k spokojnosti). takze odporucam.
Odpovedať
netusim do konca januara mali akciu na 9900 neviem ako to je teraz ;-)
Odpovedať
Super, same superlativy na nich pocuvam. tak tam teda pojdem mrknut. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja tam chcem ist zajtra, snad maju ani nieco vacsie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Urcite chod, aj ja som bola s obsluhou spokojna, skor vyber siat nemaju az taky velky. Mne sedeli nakoniec len jedny, ale nemali peknu suknu, tak som nakoniec nasla inde. Ale tetuska este vravela, ze bude robit teraz akciu na niektore vlanajsie modely, myslim ze ich bude predavat za 8 000 Sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
caute, dnes sa chcem ist pozriet do salonu Michelle, svadbu mam az v juni 2007, aku mate skusenost s tymto salonom, nepovedia mi ze mam este dost casu a neposlu ma prec?? totiz dalsi tyzden sa ideme na saty pozriet do polska, tak sa chcem aspon v jednom salone pozriet na saty najskor tu.
Odpovedať
Profilova fotka
takze vcera som bola v tom salone, najprv mi ta pani dala pozriet si katalogy so satami, a potom som si vyskusala tieto saty : http://www.michelle.sk/browser.php?id... boli fakt krasne, skusala som si 36tku, a este aj tak by mi ich museli zuzit, tie saty maju hrozne velku vlecku. ?Mohla som sa v nich aj odfotit, pani bola mila, skusila mi dat aj zavoj, najprv z hora, potom tak nizsie. Skusila som si aj nejake korunky. odtial sme isli este do jendeho obchodu, a tam som si tiez vyskusala jedny saty, nemali taku vlecku, boli tiez korzetove, ktory bol tak vyrezany ako vrch srdca. Doma ked som si pozrela fotky, tak v tych prvych satach som sa fakt stracala, boli na mna obrovske, mam pocit, ze ta pani chce samozrejme za kazdu cenu zarobit, a tak jej ani nenapadlo mi povedat ze som v nich stratena.
Odpovedať
No ako citam asi je fakt dobre zobrat fotak a pozriet sa na to nasledne s odstupom. A predpokladam, ze mi v salone povedia nazor, ale ako vidim zalezi to na konkretnom salone, nie vzdy je to tak
Odpovedať
Profilova fotka
asi zalezi na konkretnom salone, neviem,
Odpovedať
Profilova fotka
v tomto salone som si bola skusat saty este v juni, bola tam taka mlada slecna (alebo mlada pani) a musim povedat, ze bola velmi mila a ochotna. saty maju krasne. poskusala mi aj take, co som si ani nevybrala, ale fakt mi skvele sedeli. a fotit sa dalo. nakoniec som sice nasla saty inde, ale v Michelle som si kupila topanky.
Odpovedať
ada nemyslim si ze ide o to aspon ja mam taku skusenost ze ja som bola s kamoskou alebo s bratom ked som tie saty videla aj v zrkadle aj oni to hodnotili ze ok a ked sme to videli na fotke boli zamietnute
Odpovedať
Takze podla mna zalezi od ludi lebo ako sa povie 100 ludi sto chuti...mozno pani v salone si sa pacila a na fotkach to nevyzeralo dobre...ono zase modelky perfektne vyzeraju na fotkach a v skutocnosti zle ale podla mna zalezi co je skutocnost ak je dobry fotograf je spravit zazraky...vela spravi upravena tvar zavoj a sperky....ja som bola v salone a podla mna su tie tety uprimne a kebyze chcu zarobit tak by mi nedali zlavu na saty 2000sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
aj ja suhlasim, ze ta sefka chce zarobit...ta mlada slecna/pani je fakt strasne zlata a ochotna, super dievca, nemozem na nu kriveho slova povedat, ale ja som bola tak sprosta, ze som si tam kupila spodnicku...v maile mi sefka povedala, ze bude stat 1200 sk no a ked som ju sla platit, stala 1990, co je absolutna palka, aj ked bola stvorkruhova...a ja hlupa, aj ked som bola vyvalena, som si ju kupila..spatne nechapem, fakt som tela...a citim sa jak debil a najradsej by som to nikomu nepovedala, ale vam som to chcela napisat (ved na to je tu toto forum), nech sa poucite na mojej hluposti :-)
Odpovedať
ahojte baby, chichinka, aj mna caka svadba buduci rok, april :-) z akeho salonu budes mat vlastne satocky?
Odpovedať
Profilova fotka
Moni :-) ale zas aka v nich budes kocka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
awe , mam vlastne satocky ...:-) takze Ty si tiez 2008-ka :-) ja kebyze si idem poziciavat saty, zamierim do salonu El...:-) no Deni, dufam ze ano :-) este mi to musis skolaudovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite ;-) a dovtedy aj zabudnes o kolko boli drahsie ako mali byt ;-) no, som na teba v nich hrozne zvedava-budes jak princezna x-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) veru, taka riadna strata pamati an tieto vydavky na svadbu by sa zisla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
najma je dobr eze si to takto postupne dost vopred zhanas-to sa skor "strati", potom to len radsej enspocitavat ze kolko ta svadba celkovo vyjde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D veru :-) ale aj tak si robim rozpocet v pc ...
Odpovedať
Profilova fotka
taky tajny? :-D si to zrataj radsej az vsetko po svadbe-to si povies-waw bolo super a stalo to zato ;-)
Odpovedať
babule ja som bola len nakuknut v michelle salone a vzdy som tam natrafila na taku straasne milu tetusku (skor dievcinu), taka blondinka - spinavy blond.. nemala problem ani s tym,ked by som sa chcela v satoch odfotit.. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?