Je lepšie požičať, alebo dať ušiť svadobné šaty?

zaujímal by ma Váš názor, hlavne tie čo svadbu už majú za sebou a trebárs nemajú ideálnu postavu. A ešte aj to, či cena šiat ušitých je výhodnejšia ako tých požičaných. Ďakujeeeem : )
Odpovedať
@ivuska1985 ahoj. mňa je dosť a šaty som mala najskôr z požičovne. ale keď som si išla dať šiť popolnočky, dohodli sme sa s krajčírkou, že mi ušije aj svadobné. požičanie svadobných by ma stálo 450€, ušitie svadobných a popolnočiek cca 470€. a tie ušité sú oveľa krajšie ako tie zo salónu :-)
Odpovedať
@ivuska1985 Moj nazor - jednoznacne usit! Vyhodit 600E za saty na 1 noc je podla mna prilis vela. Moje sa siju v Krakowe. Je tam salon, kde ti usiju na mieru, z ich kolekcie al. aj podla fotky (ako mne :)) a usitie akychkolvek siat stoji 1000PLN (cca 240E).
Odpovedať
@ivuska1985 ja som si dala tiez sit :) cena siat 320eur, cena pozicania na tri dni priblizne rovnaka, som jednoznacne za usitie
Odpovedať
@moniq23 to znie fajn, otazka je ci je to kvalitny material a nebudu vyzerat ako od číňana .. .a Ty si pre ne potom pojdes, alebo si si ich len objednala a postou (kurierom) Ti ich poslu ? ja by som mala obavy ...
Odpovedať
@larwa79 a poradíš kde Ti ich budú šiť ? Prípadne nejakú stránku ak majú ... vďaka
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
a aky je rozdiel medzi usitymi a tymi poziacanymi??
Odpovedať
@ivuska1985 Bola som tam osobne, videla som... Kvalita znackoveho navrharstva to nie je, ale ani ziaden cinan. Urcite je to sto krat lepsie ako 30x vyprane a presivane saty z pozicovne. Je to to iste, co sa sije v salonoch na Slovensku. Sami nam vraveli a ukazovali objednavky zo salonu zo SVK.
Odpovedať
@fragolinka tak sa musíš ísť opýtať tam, kde chceš, aby bola hostina, akú majú kapacitu. a ak môžem odporučiť, miesto si zajednaj čím skôr. ak chcete mať obrad v kostole, to ti musia poradiť ostatné dievčatá. my máme obrad na matrike a termín som im nahlasovala tuším začiatkom marca. papiere som riešila niekedy v júni. ostatné má čas. a hlavne sa nenechaj ovládnuť svadobným ošiaľom. ja som sa nechala a nakúpila som kopec zbytočných vecí, ktoré mi netreba a ani ich na svadbe mať nebudem.. pekné prípravy :)
Odpovedať
@fragolinka a čo sa týka rozdielu medzi ušitými a požičanými šatami.. snáď len v značke a cene. keď máš dobrú krajčírku, ušije ti šaty miliónkrát krajšie, ako z požičovne.. ja v tom iný rozdiel nevidím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 prosim ta das mi daky kontakt ? kde ti to siju :D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som obehala aj salony a skusala som len som stale mala v hlave saty ktore sa mi pacili tak som ich dala usit natalii najdes ju tu na mojej svadbe ... som max. spokojna satky vysli na 190e , doviezla mi ich domov v sobotu poobede ... este som dala upravit krajcirke trosku ale inak sedeli perfektn... kraasne bielucke, predtym nenosene ,nove a len moje ... este ich mam doma a chystam sa v nich fotit este raz lebo sestra mi pred svadbou necakala skoncila v nemocnici,... cize urcite si ich este obleciem a kedze my sme turisti tak sa chystame aj vysvetrat niekde na stit a pofotit sa vo svadobnom ..... keby sa vydavam este raz tak urcite dam satky sit
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vevericka124 sukniemaja.pl
Odpovedať
Je to na Tebe. Ja som si obehala salóny a šaty do ktorých som sa zaľúbila by vyšli (požičanie) 410€. Keď som si ich chcela dať ušiť tak by ma vyšli 300€ práca plus materiál a to teta nevedela presne odhadnúť - keďže na moje vysnívané by šlo strašne veľa tylu - ale tipovala za materiál 120-150€. Ale keď som si k tomu pripočítala, že by som za ňou musela cestovať 2-3krát (mesto vzdialené cca 40km od nás) - nieje to síce veľa, ale keďže mám malé bábo - nechcelo sa mi malinkú prevážať hore-dole...tak nakoniec zvíťazilo požičanie. Nakoniec som zohnala šaty za 370€.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sijeme svadobne saty aj spolocenky za zaujimave ceny :-)
Odpovedať
ja som si dala usit a vobec som nebola spokojna...saty len viseli, nestali pekne, tak som si ich pozicala...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?